Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
E, то је то! Све речено.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alya (ах, што не волим кад морам да пребацујем на латиницу) рече оно што је стварно, оно што је живот...а бајке су....хммм..па - бајке!
Безусловна!

Ja pricam o "partnerskim odnosima"
Ti pishash u potok i nudis islutracije kojima slikas konflktne odnose sa problematicnim, ostecenim likovima kojima postar zvoni nekoliko puta dak se opijaju u caraparma smrdljusicama
U velikom broju,ljudi su samoljubivi egoisti.Коико си пута волела у животу? Ако је то било јендом-двапут-трипут...зашто није више? Ако је тако лепо и лако отварати се према другима, одакле толико усамљених и несрећних на планети? Сви су одреда самољубиви егоисти?
U velikom broju,ljudi su samoljubivi egoisti.
Uopste nije lako voleti,i ne znam zasto svi misle da to umeju,i da to ne zahteva napor volje,duha,uma,tela.
Nazalost,ljubav se smatra ucmalim i mirnim,staticnim i 'razumnim odnosom'.
Ja smatram da ljubav jeste euforija,obozavanje i kada to prestane biti,postaje staracka posvecenost i jedna obicna vaga-sta sam primio sta sam dao,i da li se sve to isplati.
Ljudi,jel vam se nekada desilo da su vam necije prljave carape draze od svega,i da vrlo lako i one postaju sakralni predmet vase ljubavi.
Meni se desilo.
Zar bi vam smetale mane i prljave carape ,i to sto on ide u WC,i sto mu ujutru smrdi iz usta????
Ne kapiram.

Da. Naravno da da.
Ljubav ne znaci da iskljucimo pamet i samokontrolu. Upravo suprotno.
Najmanje ljubavi ima tamo gde su preterivanja.
Znam da ne pitas mene, ali prosto se zapitah sama![]()

Jejo, zaljubiću se u tebe ako ovako nastaviš. Ne plašiš se?![]()
mene ti podsecash na koju![]()

Ljudi,jel vam se nekada desilo da su vam necije prljave carape draze od svega,i da vrlo lako i one postaju sakralni predmet vase ljubavi.
Meni se desilo.
Zar bi vam smetale mane i prljave carape ,i to sto on ide u WC,i sto mu ujutru smrdi iz usta????
Ne kapiram.