Strah od lekara i medicinskih intervencija, iatrofobija

Ja sam ispala glupa, zato što ništa nisala znala o tom čuvenom, cenjenom profesoru koji me je operisao.

Zbog njega sada imam strah od anestezije.
Cuti ziva si zdrava,mene su lagali i kao pripremali za operaciju noge pa onda zlo kad je doslo rece da ne treba,kad sam ga gledao u oci bez straha nije smeo da me gleda sve u zemlju,smradovi jedni majku mi ubise,kunem se da mi zivot zavisi od njih ne bi isao, kao sto nisam za vreme korone

Zbog takvih lekara koje smo spomenuli @Џорџи i ja, postoji strah od lekara. Istovremeno, tu ima još emocija, ali nećemo o njima sada...
Ja nemam nikakav strah od njih,ljudi se plase bolesti i nemocni su moraju da im idu,majka je imala svuda vezu i mnogima je sredjivala ali je znala da ih se mora cascavati,posto je 20ak godina bila u takvom stanju da nije dobro, onda kad je stvarno bilo lose nisam primetio razliku,vikala je platicu vam jer zna s kim ima posla ali nije vredelo

Poslednja izmena:
Ja sam ispala glupa, zato što ništa nisala znala o tom čuvenom, cenjenom profesoru koji me je operisao.

Zbog njega sada imam strah od anestezije. I pitam se da li je bio u pravu sa jednom dijagnozom.
Najveća zabluda je što se svi tripuju da će da im neki profesori najbolje odrade operaciju.

Zapravo su najbolji hirurzi od 45-55 godina, posvećeniji samoj hirurgiji nego akademskom radu.

Najveća zabluda je što se svi tripuju da će da im neki profesori najbolje odrade operaciju.

Zapravo su najbolji hirurzi od 45-55 godina, posvećeniji samoj hirurgiji nego akademskom radu.

Ja nisam želela da me taj čuveni profesor, ortoped operiše. On je bio jedini neuroortoped, jedini koji operiše decu i odrasle koji imaju cerebralnu paralizu.

Sada je u penziji, radi privatno po paprenoj ceni pregleda.

Ali svako normalan, kada mu je već loše i treba mu pomoć, naravno da treba da ode kod lekara.

Slažem se, ali nekada je strah jači. Ja se ne plašim stomatologa ali se plašim neurohirurga i rezultata lab,analiza.

Ja nisam želela da me taj čuveni profesor, ortoped operiše. On je bio jedini neuroortoped, jedini koji operiše decu i odrasle koji imaju cerebralnu paralizu.

Sada je u penziji, radi privatno po paprenoj ceni pregleda.

Slažem se, ali nekada je strah jači. Ja se ne plašim stomatologa ali se plašim neurohirurga i rezultata lab,analiza.

Okej, to su sve prirodni strahovi, pogotovo strah od rezultata analize, odnosno od bilo kakvog rezultata.

Evo, proslog ponedeljka sam bio na najobicnijem ocnom pregledu, i bilo mi je malo frka sta ce biti. Srecom, sve je okej.
Iako sam poslednji red jedva video :D

Back