strah od emocija....

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.075
Situacija je sledeca: lepo nam je zajedno, uzivamo oboje, vrlo smo korektni i jasni, nema nedoumica....i kako vreme prolazi on je sve ozbiljniji i zatvoreniji.....insistira da se vidimo i mogu da ga vidim kad god pozelim, ne pusta me kuci, jako je pazljiv....ali, sve je tezi na recima....u pocetku je i rekao da mu je lepo a sad ispada da mene pita kako mi je bilo a ja iz njega jedva izvucem koju rec...jedino logicno je da se uplasio emocija....jesam li upravu???... vasa iskustva molim :worth:

A i nema potrebe da se otvara recima ako se vec otvarate u telesnim emocijama..ne znam ja se isto ponasam al to nije zatvaranje nego ako smo vec presli toliko stepenika i sredili se ja zelim nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima a veza mi dodje kao mirna luka..nema tu kod mene preispitivanja emocija i dokazivanja ljubavi..sve se to proba i pokaze za par dana..e sad zene zele neke dokaze nonstop ali na pogresan nacin..ne primecuju najbitnije sitnice

A i nema potrebe da se otvara recima ako se vec otvarate u telesnim emocijama..ne znam ja se isto ponasam al to nije zatvaranje nego ako smo vec presli toliko stepenika i sredili se ja zelim nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima a veza mi dodje kao mirna luka..nema tu kod mene preispitivanja emocija i dokazivanja ljubavi..sve se to proba i pokaze za par dana..e sad zene zele neke dokaze nonstop ali na pogresan nacin..ne primecuju najbitnije sitnice

Slazem se sa ovim.

Medjutim taj nedostaka koji ti osetis, odnosno koji te cini nervoznom, cesto moze da bude odraz tvojih osecanja i potreba.
Mozda je on isti, kao sto vec citirah, lepo mu je i uziva u tome, a mozda si ti ta kojoj tu nesto ne stima pa zelis akciju, figurativno receno.

Nemoj pogresno da me shvatis, ali mozda je problem u tebi, on je nasao sta je zeleo i svojim predavanjem i takvim stanjem misli da ti je to znak koliko ti veruje i koliko se prepustio, dok sa druge strane tebi nedostatak reci i smetanje tisine cini nervozu i preispitivanje ali verovatno ne zbog njega nego zbog sebe.
Obicno u drugima prepoznamo ono sto nosimo u sebi.

Ja ti savetujem da prvo preispitas sebe, da nisi ti ta mozda koja se uplasila , ustuknula i sad trazi razloge sitnice i sumnju.

video je kod tebe nešto što mu se ne dopada...:per:
...šalim se...:ok:

...možda ne želi preveliko zbližavanje, možda želi distancu...znaš ono...čovek poučen gorkim iskustvima je obazriv...koga ujede zmija i guštera se plaši...

video je kod tebe nešto što mu se ne dopada...:per:
...šalim se...:ok:

...možda ne želi preveliko zbližavanje, možda želi distancu...znaš ono...čovek poučen gorkim iskustvima je obazriv...koga ujede zmija i guštera se plaši...

ma jasno bi to bilo ali jako insistira na svemu....cak previse za pocetak....a moguce da ima lose iskustvo i to mi je natuknuo....samo, ja ne znam kako da s eponasam....jer, volim da kazem kad mi je lepo, volim da se izrazim i recima.....ne velikim i obavezujucim nego laganim i prijatnim....a malo je bzvz da ja kazem a on cuti.....:)

pa dobro...dok se opusti...
...a kad se opusti, lakše ulazi, jelda...:per:

...što se ti uopšte opterećuješ time...
...valjda će jednog trenutka da te shvati i da vidi da nemaš neke neželjene namere...

pa sad...
a055.gif

...i od tebe zavisi, jelda...

Back