Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Da li vas uzbuđuje prestrašena partnerica/partner.. nadvladana laganom seksualnom brutalnošću?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li vas uzbuđuje prestrašena partnerica/partner.. nadvladana laganom seksualnom brutalnošću?![]()

Silloooooovaaaanjeeeemene vise uzbudjuje neka koja se opire malo![]()

Za one koji žele LIGHT verziju teme - da li vas uzbuđuje partnerova dominacija ? Moc nemoci? Do koje granice?
I partner u vas.
Naravno uzimate u obzir da imate povjerenje u partnera.I partner u vas.
Točno koja situacija ?![]()
nisam probala sm varijante
ne osjećam neku specijalnu privlačnost ka tome, sem u fantaziji
u stvarnosti bih se nadurila, možda i rasplakala čim bi to počelo da vrijeđa moje dostojanstvo... ne bih se znala ponižavati, a njega poniženog ne želim da vidim
čim ja to doživljavam kao ponižavanje, onda tu i nemaljubavi ka tome: )
nisam probala sm varijante
ne osjećam neku specijalnu privlačnost ka tome, sem u fantaziji
u stvarnosti bih se nadurila, možda i rasplakala čim bi to počelo da vrijeđa moje dostojanstvo... ne bih se znala ponižavati, a njega poniženog ne želim da vidim
čim ja to doživljavam kao ponižavanje, onda tu i nemaljubavi ka tome: )
pa onda me se ne plasi, to je samo dominacija uzbudjenja da ne zna sta je ceka - to svakako
kako je lepo videti posle kako se stidi na ono na sta je pre par minuta svrsila

Opcenito- da li je strah neka vrsta uzbuđenja?![]()
sigurno, adrenalinski sportovi imaju tu osnovu, 'muvanje' takodje, lov i lovina... to nam je duboko usadjeno, pa premazano civilizacijom, manirima, parama, stilom ili njegovim nedostatkom
sta ti treba u trenutku - to trazis, dobijes koliko si zalsuzio ili koliko imas moooda

Što je za tebe poniženje žene u sexu?
Nako u srodnom kontekstu ..mene je ponekad znala uzbuditi i istovrimeno prestrašiti partnerova ljutnja ..
Nisan je namjerno izazivala ,samo kažem.. PONEKAD u strahu ositiš uzbuđenje![]()
Nako u srodnom kontekstu ..mene je ponekad znala uzbuditi i istovrimeno prestrašiti partnerova ljutnja ..
Nisan je namjerno izazivala ,samo kažem.. PONEKAD u strahu ositiš uzbuđenje![]()
da li zbog toga ljudi navode da najžešće seksove imaju nakon svađa
hm, ne znam na ovo da ti odgovorim
slušajući iskustva drugih ljudi, ništa mi nije ponižavajuće... ukoliko bi ti sada napisala da voliš da moliš i da mu ližeš cipele, ja bih ti rekla da je to sasvim ok i ne bih smatrala da si se ponizila, jer tebi to odgovara... ukoliko bi meni momak rekao da mu ližem cipelu, vrlo bi me pogodilo, kao i bilo koje insistiranje na tome da je on glavni: )
ok, ljutina, pogotovo ako nije usmerena ka tebi (opravdan gnev) moze izgledati muzevno, jak muzjak koji brani svoje i tako to, razumem