Strah i uzbuđenje

Uglavnom u filmovima i časopisima,ako je već riječ o dominaciji,redovito se može naći samo ženska dominacija. Muška je,kao nekako,neprikladna. Možda zato na prvi klik ljudi negativno reagiraju na strah&dominaciju. :)

nisam probala sm varijante
ne osjećam neku specijalnu privlačnost ka tome, sem u fantaziji
u stvarnosti bih se nadurila, možda i rasplakala čim bi to počelo da vrijeđa moje dostojanstvo... ne bih se znala ponižavati, a njega poniženog ne želim da vidim
čim ja to doživljavam kao ponižavanje, onda tu i nemaljubavi ka tome: )

u stvarnosti bih se nadurila, možda i rasplakala čim bi to počelo da vrijeđa moje dostojanstvo... ne bih se znala ponižavati, a njega poniženog ne želim da vidim

Što je za tebe poniženje žene u sexu?

mozda mu jos ne verujes dovoljno da mu sve das, a da znas (u dusi, ne mozgu) da ce ti sve vratiti?

sigurno, adrenalinski sportovi imaju tu osnovu, 'muvanje' takodje, lov i lovina... to nam je duboko usadjeno, pa premazano civilizacijom, manirima, parama, stilom ili njegovim nedostatkom

sta ti treba u trenutku - to trazis, dobijes koliko si zalsuzio ili koliko imas moooda

Nako u srodnom kontekstu ..mene je ponekad znala uzbuditi i istovrimeno prestrašiti partnerova ljutnja ..
Nisan je namjerno izazivala ,samo kažem.. PONEKAD u strahu ositiš uzbuđenje :)

Što je za tebe poniženje žene u sexu?

hm, ne znam na ovo da ti odgovorim
slušajući iskustva drugih ljudi, ništa mi nije ponižavajuće... ukoliko bi ti sada napisala da voliš da moliš i da mu ližeš cipele, ja bih ti rekla da je to sasvim ok i ne bih smatrala da si se ponizila, jer tebi to odgovara... ukoliko bi meni momak rekao da mu ližem cipelu, vrlo bi me pogodilo, kao i bilo koje insistiranje na tome da je on glavni: )

hm, ne znam na ovo da ti odgovorim
slušajući iskustva drugih ljudi, ništa mi nije ponižavajuće... ukoliko bi ti sada napisala da voliš da moliš i da mu ližeš cipele, ja bih ti rekla da je to sasvim ok i ne bih smatrala da si se ponizila, jer tebi to odgovara... ukoliko bi meni momak rekao da mu ližem cipelu, vrlo bi me pogodilo, kao i bilo koje insistiranje na tome da je on glavni: )

pa dobro, poniznost u sexu ne znaci poniznost kroz život, al slažem se s tobom :D

Back