Stoperi i stoperke

Ja sam jednom setao sam kroz selo posle ponoci i stadose jedina kola koja su prlazila i neki pop vozi , pita me gde ces sine da te odbacim , ja mu kazem gde i on kaze to mi usput. Jao seo pored ali toliko volim horor filmove i dokumentarce o serijskim ubicama da sam odmah proverio da li kvaka radi na mojoj strani , na kraju ispade divan covek i skratio mu put za pola :) Ja ocekivao petak 13 u barajevu 8 deo :D
Ma jok, ja sam kao klinac stopirao. Vecina su ok ljudi. Jbga, nosi rizik sa sobom. Secam se jednog lika, pre 20 i kusur god, posle nekoliko dana mu vidim sliku u novinama, pao za nekoliko kg zutog, prevozio u felnama od auta. Valjda mi stao, trebalo mu drustvo da se zaprica i opusti pred granicu. A sve vreme ponavljao : Bog cuva mene. Ja reko uzrecica.

Ma jok, ja sam kao klinac stopirao. Vecina su ok ljudi. Jbga, nosi rizik sa sobom. Secam se jednog lika, pre 20 i kusur god, posle nekoliko dana mu vidim sliku u novinama, pao za nekoliko kg zutog, prevozio u felnama od auta. Valjda mi stao, trebalo mu drustvo da se zaprica i opusti pred granicu. A sve vreme ponavljao : Bog cuva mene. Ja reko uzrecica.
Ne verujem da mu je trebalo drustvo , nego ako vozi tebe manje su sanse za pretres , ali svi znamo da bog obozava zuto :D

Opterećeni ste automobilima?
Da li ste od onih koji stopiraju ili koji skupljaju stopere i stoperke?
Da li ste imali neka lepa, loša, perverzna iskustva sa stoperima/ stoperkama?
🚘🚥
Jbt nisam video da neko stopira ne pamtim..
Bukvalno nikad u životu nisam stopirao. Možda kao klinci ali ni tad, drugovi stopiraju ja se povučem kao p.i.cks sa strane i uletim sa njima.
Ja sam nikad niti sam ikad izbacio prst. Blam me je za tako nešto.
A stopere sam skupljao, nisam nikad imao neki problem sa njima

jedan lik iz bosne neki film bio radili, pisao ovde davno, kod nevskog pokupio nocu kaze neku posle prica nama riba mislim ono da se smrznes... udje to cudo :lol: on oma posto je iz bosne misli to tako ide cap pa za sisarku a ono njoj zivan dole... sunze ti lik kad je pricao mi smo se valjali...i pitali pa stas radio...kako sta sam radio, poco da ga bijem, a on trk iz kola a ja za njim, on vidi da cu da ga stignem pa skine stiklice i bezi i vice policija silovanjeeee :rotf:

Back