Stop malignom hrvatsko-ruskom uticaju u Srbiji!

Samo da bude jasno:nemam nista protiv pravog bratskog ruskog naroda,neizopacenog laznim vrednostima i neuzjahanog od boljsevika sa jedne i gaywoke,transdzender kulture sa druge strane.Nepodnosljivo je to da vec sada udbaski praunuci svakodnevno orgijaju po Srbiji.
Немам ни ја ништа против, али ван Србије...

У Србији - зна се...

Само све национализујемо... ионако све паре износе ван земље

Не само фирме Кинеске, Руске и Усташке, већ и приватну имовину бандита... све ђутуре кад их лишиш средстава, имаш општу подршку раје...

Али пре тога, мора Америма да се објасни, да би Србија радо штитила њихове интересе да буду главни у Европи опет на максимуму, уколико дозволе рестарт капитализма који је изботово комунизам...
Није преостало ништа да се национализује.
Иде по свету и вуче за рукав ко ће да купи ЕПС и Телеком.

Није преостало ништа да се национализује.
Иде по свету и вуче за рукав ко ће да купи ЕПС и Телеком.
Поништиш све уговоре приватизације које су ''у бесцење''...

Таквих ти је 95%...

То је лагано кад отераш банду иза решетака, нема њих много пар хиљада макс у целој Србији..

Поништиш све уговоре приватизације које су ''у бесцење''...

Таквих ти је 95%...

То је лагано кад отераш банду иза решетака, нема њих много пар хиљада макс у целој Србији..
Ех да је тако.
Тек ћемо муку мучити када ови запале а остану дугови.
Не можеш поништити уговор тек тако.
Једино...револуцијом.
А и тада остају пенали.
Па Титове кредите смо исплатили тек недавно,а у међувремену пар ратова,санкције, промена режима...

Ех да је тако.
Тек ћемо муку мучити када ови запале а остану дугови.
Не можеш поништити уговор тек тако.
Можеш, урадиш девалвацију динара

Све се може кад умеш
Једино...револуцијом.
А и тада остају пенали.
Не мора револуција, већ интерација са ЕУ и НАТО

Па Титове кредите смо исплатили тек недавно,а у међувремену пар ратова,санкције, промена режима...
Паразити намерно углављују државу у дуг... чим поставиш економију на економске темеље, лагано је све

Можеш, урадиш девалвацију динара

Све се може кад умеш
У то се не разумем, заиста.
Не мора револуција, већ интерација са ЕУ и НАТО
Па овима сада и треба "патриотизам" не би ли их одвукао од сваке врсте нормалности или далеко било одговорности.
Зато им не пада на памет да иду ка евро интеграцијама.
За интерацију је потребно да се накраду и склоне.
Паразити намерно углављују државу у дуг... чим поставиш економију на економске темеље, лагано је све
👍

Јбни Запад нас затире већ 200 година, а разноразни "срби" о "малигном" руском утицају. Не мрзе они Русе, ал им смета Лада, не одговара им руска храна, не знају направити ексере, а ни чарапе, ето Руси нису направили Мерцедес, а богами ни хамбургер и тако унедоглед. :namcor:

Јбни Запад нас затире већ 200 година, а разноразни "срби" о "малигном" руском утицају. Не мрзе они Русе, ал им смета Лада, не одговара им руска храна, не знају направити ексере, а ни чарапе, ето Руси нису направили Мерцедес, а богами ни хамбургер и тако унедоглед. :namcor:
Niko ne prica o nekakvom kolektivnom zapadu u smislu nemaca,francuza i ostalih varvara,za mene su to nebitne pojave.Problem je sto nam Rusi stotinu godina namecu ustase,nije mi jasno iz kog razloga.U to se mozes uveriti iz izjava lenjinista,staljinista,do dana danassnjeg gde se razni hrvatski politicari odlikuju najvisim ruskim odlikovanjima.

Niko ne prica o nekakvom kolektivnom zapadu u smislu nemaca,francuza i ostalih varvara,za mene su to nebitne pojave.Problem je sto nam Rusi stotinu godina namecu ustase,nije mi jasno iz kog razloga.U to se mozes uveriti iz izjava lenjinista,staljinista,do dana danassnjeg gde se razni hrvatski politicari odlikuju najvisim ruskim odlikovanjima.
Брате, усташе су само једна од језуитских грана...

Језиути заједно раде и функционишу са свим криминалним удругама широм света, попут коминтерне и сл...

Циљ тих мафијашких ''сарадњи'' је увек трострук...

војни (трговина оружијем и ратнохушакштво ), - ради слабљења интелеккта и јачања емоција, квази-патријотских углавном
економски (заједничка интернационална политика) - поткупљивање и кредитирање преко банака које финансирају коминтерну
религијски (синкретизам религија под плаштом старих фирми, типа православље, римокатоличансто и сл) - ради брисања догматских и црквених разлика, који сарадњу међусобно искључивих поништавају у бити својих разлика

Ти циљеви их увек повезују, и у њиховој испрепелетности, мораш тражити образце, који се понављају током целе историје од 19тог века до данас...

Усташтво је уговерни ''непријатељ'' комуниста за Хрватску, ако што су ''четници'' (они пучисти из Лондона) уговорени непријатељи комуниста у Србији... и тако раде радњу, упирући кривицу за проблеме који сами стварају на друге - непријатеље

Комунисти су покорили све те покрете типа четништво, усташтво и сл. баш кроз та три циља - војно, економски и религијски од 45те, и сад пливамо у њиховом наративу лажних непријатеља, које контролише један центар...

Тај центар је у Загребу, јер је интернационала ту, а не негде другде основала своју главну филијалу управо преко ''лажних римокатолика''

Брате, усташе су само једна од језуитских грана...

Језиути заједно раде и функционишу са свим криминалним удругама широм света, попут коминтерне и сл...

Циљ тих мафијашких ''сарадњи'' је увек трострук...

војни (трговина оружијем и ратнохушакштво ), - ради слабљења интелеккта и јачања емоција, квази-патријотских углавном
економски (заједничка интернационална политика) - поткупљивање и кредитирање преко банака које финансирају коминтерну
религијски (синкретизам религија под плаштом старих фирми, типа православље, римокатоличансто и сл) - ради брисања догматских и црквених разлика, који сарадњу међусобно искључивих поништавају у бити својих разлика

Ти циљеви их увек повезују, и у њиховој испрепелетности, мораш тражити образце, који се понављају током целе историје од 19тог века до данас...

Усташтво је уговерни ''непријатељ'' комуниста за Хрватску, ако што су ''четници'' (они пучисти из Лондона) уговорени непријатељи комуниста у Србији... и тако раде радњу, упирући кривицу за проблеме који сами стварају на друге - непријатеље

Комунисти су покорили све те покрете типа четништво, усташтво и сл. баш кроз та три циља - војно, економски и религијски од 45те, и сад пливамо у њиховом наративу лажних непријатеља, које контролише један центар...

Тај центар је у Загребу, јер је интернационала ту, а не негде другде основала своју главну филијалу управо преко ''лажних римокатолика''
Jasno je meni kako funkcionisu jezuite,imao sam prilike da razgovaram,a i posredno da se uverim u njihovu razgranatu mrezu delovanja,oni su vrlo otvoreni u izlaganju.Znam i kako se ubacuju u grupu,da bi je razbili iznutra.Meni su samo blizi ovi lokalni sukobi,pre svega unutrasnji,jer da bismo oslobodili druge,moramo prvo osloboditi sebe.

Logicno. Gde ce drugde da rovare? Da nece mozda po Sloveniji, Hrvatskoj ili Ceskoj?
Бургијају и у Хрватско још... ал на најнижем степену...магарећем...

У словачкој и мађарској највише русташе отворено, а у Србији прекривено и подло...

Back