SVI LJUDI DOBRE VOLJE POMOZITE DA SE SPRECI PROPAGIRANJE ISLAMSKE VERE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Abdurrahman:Bismillah
Pa sto to, je li to mi pozivamo na ubijanje ili samo poziva mirnim putem ka ispravnoj vjeri ?
![]()
Tražeći_ljubav:Abdurrahman:Bismillah
Pa sto to, je li to mi pozivamo na ubijanje ili samo poziva mirnim putem ka ispravnoj vjeri ?
![]()
Da li je ispravna,ne bih sada o tome....![]()
Pravi vjerujući sada imaju ovdje daleko većega neprijatelja....onoga iskonskoga... :shock:
Ali,Gospod će satrti silu Satansku... 8)
e jadnice o kakvom ti sudnjem danu govoris-juce si se cetri puta zakleo da ti je alah jedini bog a vec danas se i sam smatras bogomAbdurrahman:
Ako Allah dozvoli bice tako, medjutim Sudnji dan ce dozivjeti samo oni koji ne budu imali ni trun imana-vjerovanja.![]()
zelja_bg:dace Bog da svi muslimani nestanu sa lica zemlje
zelja_bg:dace Bog da svi muslimani nestanu sa lica zemlje
zelja_bg:SVI LJUDI DOBRE VOLJE POMOZITE DA SE SPRECI PROPAGIRANJE ISLAMSKE VERE
*Mihal*:zelja_bg:dace Bog da svi muslimani nestanu sa lica zemlje
Takva izjava uopste nije Hriscanska. Pa ni taj koji moze takvo nesto da napise nemoze ama bas nikako da se zove Hriscanin.
Ko kaže da je on hrišćanin - idiotizam je univerzalna kategorija i nema veze sa verskim opredeljenjem. Kao što je on fundamentalni bolid tako imamo i iste takve u islamu, a zbog tih bolida na obe strane nastaju ratovi u kojima ginu nevini.*Mihal*:Takva izjava uopste nije Hriscanska. Pa ni taj koji moze takvo nesto da napise nemoze ama bas nikako da se zove Hriscanin.
Sizif:Ko kaže da je on hrišćanin - idiotizam je univerzalna kategorija i nema veze sa verskim opredeljenjem. Kao što je on fundamentalni bolid tako imamo i iste takve u islamu, a zbog tih bolida na obe strane nastaju ratovi u kojima ginu nevini.*Mihal*:Takva izjava uopste nije Hriscanska. Pa ni taj koji moze takvo nesto da napise nemoze ama bas nikako da se zove Hriscanin.
zelja_bg:e jadnice o kakvom ti sudnjem danu govoris-juce si se cetri puta zakleo da ti je alah jedini bog a vec danas se i sam smatras bogomAbdurrahman:
Ako Allah dozvoli bice tako, medjutim Sudnji dan ce dozivjeti samo oni koji ne budu imali ni trun imana-vjerovanja.![]()