Stomatoloski fakultet, Beogradski univerzitet

Upisala Stomatoloski u Bg :D za sada znam da je drustvo super :)
da li neko zna kada biramo izborne predmete i koje je najbolje uzeti(najbolji prof,ne dave te mnogo)?

Čestitam.
Mislim da ti je bolje na fejsu ili forumu Stomatološkog fakulteta, da se raspitaš nego ovde.

Ali savetujem ti da zaboraviš na fax i da se dobro odmoriš, jer teško da ćeš narednih 6 godina imati normalno leto.

Čestitam.
Mislim da ti je bolje na fejsu ili forumu Stomatološkog fakulteta, da se raspitaš nego ovde.

Ali savetujem ti da zaboraviš na fax i da se dobro odmoriš, jer teško da ćeš narednih 6 godina imati normalno leto.

Hvala :)
Uclanila sam se na njihov forum,ali nije bas nesto posecen :mrgreen:
Ma naravno,ne pada mi na pamet da bilo sta ucim do oktobra,crkla sam pred prijemni,raspust cu iskoristiti max,ali eto malo se raspitujem o fakultetu,da vidim sta me ceka :lol:

imam ja pitanje jedno, koja literatura se koristi za spremanje prijemnog ispita? ako ti nije problem da mi ispises. Vec imam neku literaturu ali nisam sig da li je dobra a daleko mi je Bg da idem pa ako mozes sto pre :)

knjige za biologiju prirodno-matematickog smera gimnazije ,genetika se uci iz knjige za srednju medicinsku,a hemija po knjigama takodje za p-m smer gimn.

Back