Zavrsio sam stomatologiju ove godine u Bgd i ponosim se time!
Mozes upisati i kurs u Pancevu ako te zanima da budes zanatlija!
Da te zezaju na NE-stomatoloskim ispitima na fakultetu u Bgdu to je istina,traze dosta,ali ti nisi tu samo zanatlija kome ce pokazati mesto gde treba da se ubode anestezija nego ces uciti i zbog cega je to tako i kad je indikovano i kad je kontraindikovano!
Prakticno ces biti lekar stomatolog!
Sto se tice prakse u Bgdu,odlicna je! Ja sam imao pacijenata na pretek i uvek je imalo nekog ko ceka na hodniku tako da uvek ima pacijenata!
To sto je Pancevacki dobio akreditaciju samo je dokaz da je neko iz ministarstva dobio dobru kintu,da se otvori jos jedan stomatoloski fakultet pored 4 drzavna(BGD,NOVI SAD,NIS,MITROVICA),koja bi drzava to radila kad ne moze ni ove da zaposli koliko nas ima!
Sve u svemu ako hoces samo da se zoves zubarom i da dodjes linijom manjeg otpora do diplome - upisi u Pancevu!
Ako hoces zaista nesto da naucis > Beograd!
Jer,razmisli,koji to kriterijum moze da bude u Pancevu ako je ogromna skolarina i gde prakticno plate profesora zavise od studenata!!!!
Jos jedan dokaz o tome koji je fakultet mocniji je da svi oni koji su se zakucali na prvoj ili eventualno drugj godiniu Beogradu,presli su u Pancevo i tamo im "procvetalo cvece"!!!
A i naravno pare su u pitanju,skolarine su velike!!!!
Procitaj sve postove,razmisli,raspitaj se i odluci!!!!
Puno srece!!!