Stomak

prekodaleko

Početnik
Poruka
15
Ljudi, ubi me stomak, znam da je stomak ni virus...imala sam i tem.... . Svi su oko mene bili bolesni, pa me zanima, kada ce proci. Celo posle podne sam na wc solji, i pored dijete koju držim i probiotika koje pijem?????

Ljudi, ubi me stomak, znam da je stomak ni virus...imala sam i tem.... . Svi su oko mene bili bolesni, pa me zanima, kada ce proci. Celo posle podne sam na wc solji, i pored dijete koju držim i probiotika koje pijem?????

Дијетом слабиш имуни систем, имај то у виду.

Узимај Бруфен, док не одеш лекару. АКо се стање не промени на боље после три четири дана, правац ординација.

Jeste virus, imala sam temperaturu. I zvala sam hitnu pomoć, pitala za savet. Kaze dr da je virus jako uporan, da sve sto se stavi u usta se ispvraca ili izbaci preko stomaka. Da pijem supice, probiotik i da budem strpljiva da prodje. Eto... Nisam nikada ranije imala stomacni virus... Pa mi ovo izgleda kao horor........

Prosvetlite me molim vas, imala sam virus u petak, bilo je gadno. Znate da sam i hitnu zvala.... Elem sve je bilo ok, do pre 2sata. Počela sam sinoć da jedem normalno, i danas metabolizam stotmak i opet u wc, nije proliv ali je bila retka stolica. Zasto Sada???????????????????

- - - - - - - - - -

Jel moguće da ga jos imam u crevima, ili da e virus toliko oštetio creva da ce mu dugo trebati da se vrati u normalu????

Prosvetlite me molim vas, imala sam virus u petak, bilo je gadno. Znate da sam i hitnu zvala.... Elem sve je bilo ok, do pre 2sata. Počela sam sinoć da jedem normalno, i danas metabolizam stotmak i opet u wc, nije proliv ali je bila retka stolica. Zasto Sada???????????????????

- - - - - - - - - -

Jel moguće da ga jos imam u crevima, ili da e virus toliko oštetio creva da ce mu dugo trebati da se vrati u normalu????
a pa niko ti nije reko da smes normalno da jedes,cak naprotiv za vecinu nas normalna ishrana je pogubna jer se svodi na brzu hranu

Back