giravaru
Primećen član
- Poruka
- 564
Taman sam mislila ptoslo je.... Nema ni dijareje ni tem.... Opet mi krčja i imam proliv. Sta je ovo? Rezultati stolice mi jos nisu stigli.... Ocajna sam...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma polako,sacekaj prvo nalaze...Moze da bude i od stresa ako si prezivela neki veci stres skoro...Nemoj sebi jos vise nabijati nervozu dok ne vidis nalaze.Sta ovo mpze biti?
Pa može biti i od anksioznosti. Da li imaš još neke tegobe sem dijareje?Sta ovo mpze biti?
Iskreno ja sam patološki panicar i bila sam juce ceo dan u strahu... I poslednjih nekoliko nedelja me bas ubi anksioznost. Ali nisam imala dijareje zbog toga....od tegoba nista lupanje srca jer sam se uplasila da imam tumor. Glupo mi je sto ovo pisem ali je tako... Za bolela me je jako noga i gotovo tumor svega.Pa može biti i od anksioznosti. Da li imaš još neke tegobe sem dijareje?
Pa, možda je prosto sad i to simptom tvoje anksioznosti.Iskreno ja sam patološki panicar i bila sam juce ceo dan u strahu... I poslednjih nekoliko nedelja me bas ubi anksioznost. Ali nisam imala dijareje zbog toga....
Pa i koronu prati stomak i povracanjeSamo da pitam dal mozda sada vlada i stonacni virus? Muci me stomak od sinoc... Malo mi je muka... I to je za sada to.
.. Dobro disem... Ne bole me plucaPa i koronu prati stomak i povracanje
[/QUOTE
Nemam ni kasalj...niti sam malaksala... Ne bole me misici.... Ne znam....
Candida sp. - mali brojPa, možda je prosto sad i to simptom tvoje anksioznosti.
Ali da sačekamo ipak taj nalaz stolice.
Hvala ti od srca. Hvala.....Evo jedan tekst,pa vidi dal' nalazis sebe u njemu.
https://atlasklinika.com/kandida-uzroci-simptomi-i-lecenje/
Nema na cemu,samo se cuvaj.Da nam ozdravis sto pre.Hvala ti od srca. Hvala.....
Itekako. Idi kod gastroenterologa.Candida sp. - mali broj
Jel ovo moze da izazove proliv?
Hvala... Idem danas.... I bas sam uplasena moram priznati.Itekako. Idi kod gastroenterologa.
Rece dr da nije to to. Da je nesto drugo u pitanju. Dijeta i neki lek dobiih. Da dam opet krv.. Mokracu i stolicu ma pregled.Itekako. Idi kod gastroenterologa.
Moguće. Svakako ishrana mora da se redukuje ka lakšoj i nemasnoj hrani. I bez šećera, mleka.Rece dr da nije to to. Da je nesto drugo u pitanju. Dijeta i neki lek dobiih. Da dam opet krv.. Mokracu i stolicu ma pregled.