Stomačni virus

Sto jbg ako je virus.. Dugo traje ili..... Da nije pocetka kovida? Svisnu mu lhudi moji ali stvarno.... Svasta me snaslo od 1 oktobra.....
Polako,ne nerviraj se,imas najmanje sanse da je covid!!Meni se desava od krompira da imam gasove i nadimanje u stomaku,a ti si jela i proju koja je sa vlaknima,i krompir koji je cist skrob.Probaj probiotik kako ti kolega rece,ili kiselo mleko ako ne volis da pojes tablete.
Mozda si se malo prehladila,sve je moguce.

Taman sam pomislila da je dijareja prestala kad ono opet. Strah me da dijareja nece nikad prestati i da cu završiti u bolnici... Iskreno preplasena sam. I ocajna i lekari ne rade i ne zna gde cu

Taman sam pomislila da je dijareja prestala kad ono opet. Strah me da dijareja nece nikad prestati i da cu završiti u bolnici... Iskreno preplasena sam. I ocajna i lekari ne rade i ne zna gde cu
Probaj 2 kasicice mlevene kafe i jednu kasicicu secera,promesaj u soljici,pa pojedi tako suvo.Jeste malo ruzan ukus,ali pomaze protiv dijareje.To je tebi izgleda neki stomacni virus.Kad budes mogla ipak otidji kod lekara.

Sto jbg ako je virus.. Dugo traje ili..... Da nije pocetka kovida? Svisnu mu lhudi moji ali stvarno.... Svasta me snaslo od 1 oktobra.....

Ma jok, izgleda da je poceo i taj stomacni virus, silan se narod zali na iste sipmtome kao i ti,
a verujemda sizis i stalno " fantaziras" da je to korona, Tako je od svih nas, cim kines
ili se zakasljes odmah pomislis da te je "ufatilo";)

Ma jok, izgleda da je poceo i taj stomacni virus, silan se narod zali na iste sipmtome kao i ti,
a verujemda sizis i stalno " fantaziras" da je to korona, Tako je od svih nas, cim kines
ili se zakasljes odmah pomislis da te je "ufatilo";)
Ljutim se na ceo svet... Zivot... Na sve generalno... Jer puci cu psihički... A vec sam u toj prici dugo... I psiha ne moze vise da upija sve ruzno sto se desava.

Back