giravaru
Primećen član
- Poruka
- 629
Samo da pitam dal mozda sada vlada i stonacni virus? Muci me stomak od sinoc... Malo mi je muka... I to je za sada to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda si pojela nešto pokvareno ili nešto na šta nisi tolerantna. To nije ništa neobično. Uzmeš probiotic i piješ jednom dnevno, par dana i proćiće.Samo da pitam dal mozda sada vlada i stonacni virus? Muci me stomak od sinoc... Malo mi je muka... I to je za sada to.
Isto sto i moji... Krompir paprika.... I proju... STOMAK me ne boli.. Samo jako krci i puna sam gasova i juce sam osetila blagu mucninu. I idem bas cesto u wcsta si jela
Uzmi espumisan i probioticIsto sto i moji... Krompir paprika.... I proju... STOMAK me ne boli.. Samo jako krci i puna sam gasova i juce sam osetila blagu mucninu. I idem bas cesto u wc
mozda je i bakterija...uzmi si divlji origano i pelin tinkturu malo i umebosi sljive... a ako je virus jbgIsto sto i moji... Krompir paprika.... I proju... STOMAK me ne boli.. Samo jako krci i puna sam gasova i juce sam osetila blagu mucninu. I idem bas cesto u wc
Sto jbg ako je virus.. Dugo traje ili..... Da nije pocetka kovida? Svisnu mu lhudi moji ali stvarno.... Svasta me snaslo od 1 oktobra.....mozda je i bakterija...uzmi si divlji origano i pelin tinkturu malo i umebosi sljive... a ako je virus jbg
pa sto mu mozesSto jbg ako je virus
Mora da istera svoje. To misli.pa sto mu mozes
nemoj da prizivas jos i stomacni kovid....toliku kolicinu proseravanja ne bi podneoSto jbg ako je virus.. Dugo traje ili..... Da nije pocetka kovida? Svisnu mu lhudi moji ali stvarno.... Svasta me snaslo od 1 oktobra.....
Sto si takav... Nije proseravanje nego realan strah...I nije bilo namerno.... Izvini.....nemoj da prizivas jos i stomacni kovid....toliku kolicinu proseravanja ne bi podneo
ma mislio sam na medije...zamisli te naslovniceSto si takav... Nije proseravanje nego realan strah...I nije bilo namerno.... Izvini.....
Polako,ne nerviraj se,imas najmanje sanse da je covid!!Meni se desava od krompira da imam gasove i nadimanje u stomaku,a ti si jela i proju koja je sa vlaknima,i krompir koji je cist skrob.Probaj probiotik kako ti kolega rece,ili kiselo mleko ako ne volis da pojes tablete.Sto jbg ako je virus.. Dugo traje ili..... Da nije pocetka kovida? Svisnu mu lhudi moji ali stvarno.... Svasta me snaslo od 1 oktobra.....
Samo cajeve,3x dnevno da se preznojis i uvece sa cajem ili Brufen ili Bajerov Aspirin.I pripremi presvlaku,ako se preznojis u toku noci.Evo sada imam 37.3....divno bas....
Samo cajeve,3x dnevno da se preznojis i uvece sa cajem ili Brufen ili Bajerov Aspirin.I pripremi presvlaku,ako se preznojis u toku noci.
Te temperature,uvek imam kad se prehladim.Veruj mi da nisu uopste bezazlene.Gledaj kada popijes cajbar sat vremene ne izlazis na terasu,ili napolje,jer tako necec moci da se preznojis,a preznajanje je najpotrebnije za tu temperaturu.Hvala do neba
Probaj 2 kasicice mlevene kafe i jednu kasicicu secera,promesaj u soljici,pa pojedi tako suvo.Jeste malo ruzan ukus,ali pomaze protiv dijareje.To je tebi izgleda neki stomacni virus.Kad budes mogla ipak otidji kod lekara.Taman sam pomislila da je dijareja prestala kad ono opet. Strah me da dijareja nece nikad prestati i da cu završiti u bolnici... Iskreno preplasena sam. I ocajna i lekari ne rade i ne zna gde cu
Sto jbg ako je virus.. Dugo traje ili..... Da nije pocetka kovida? Svisnu mu lhudi moji ali stvarno.... Svasta me snaslo od 1 oktobra.....
Uzmeš uzorak stolice i odneseš u privatni lab na analizu, za početak.Taman sam pomislila da je dijareja prestala kad ono opet. Strah me da dijareja nece nikad prestati i da cu završiti u bolnici... Iskreno preplasena sam. I ocajna i lekari ne rade i ne zna gde cu
Uradjeno jutros...Uzmeš uzorak stolice i odneseš u privatni lab na analizu, za početak.
Ljutim se na ceo svet... Zivot... Na sve generalno... Jer puci cu psihički... A vec sam u toj prici dugo... I psiha ne moze vise da upija sve ruzno sto se desava.Ma jok, izgleda da je poceo i taj stomacni virus, silan se narod zali na iste sipmtome kao i ti,
a verujemda sizis i stalno " fantaziras" da je to korona, Tako je od svih nas, cim kines
ili se zakasljes odmah pomislis da te je "ufatilo"![]()
Tesko da ko moze u takom slucaju ostati stabilan.Ljutim se na ceo svet... Zivot... Na sve generalno... Jer puci cu psihički... A vec sam u toj prici dugo... I psiha ne moze vise da upija sve ruzno sto se desava.