Stokomak

Belgradeboy

Buduća legenda
VIP
Poruka
31.082
Makedonski lanac marketa od prosle godine na proleće ušli su na naše tržište sa prvom radnjom u Pirotu. Za ovih godinu dana otvorili su nekoliko radnji najviše po južnoj Srbiji. U Nisu dve radnje, Vranje, Pirot, Bujanovac, Leskovac i jedan u Boru i Pančevu.

https://stokomak.rs/

1000032148.jpg

Ja sam imao prilike da udjem nesto na brzinu dva puta. Radnja je kopija Lidla cene su iznad. Kopija Svetofora po veoma jeftinim cenama. Ono sto sam video cene su mnogo jeftine. Sreća, pa ovde gde sam Lidl je na drugi kraj grada. Lidl za sve ove godine ima svoje stalne kupce (kao npr ja :mrgreen: ) i ima neki nivo kvaliteta proizvoda. Osim sto im cene nisu tako niske kao sto bi trebalo da budu za ovaj format hard diskont radnje. Da se vratim na temu. Od robe imaju od svega po malo. Skoro nista nije brendirano osim Paloma papira, Dove sapuna i Gala voda. Sve je bilo na brzinu i nisam imao vremena da razgledam i kupim nesto konkretno mlečne proizvode, slatkiše, slaniše, suhomesnato itd. Kad nadjem vremena nakupovaću se i probati mnogo toga. Slatkiši i slaniši su im mnogo jeftini. Paštete, konzerve ribe tune i sardine, supe, makarone, spagete, sokovi, voda, papirna galanterija, kozmetika sve je veoma jeftino. Jedino sto sam uzeo je voda flasica za 20 din, neka cokolada njihova 50 din i blok tabla isto za 50 din, neku kopiju Bauntija od 17 din i neke kuglice za veš 10 komada za 240 neka Ludwig marka iz PL. Od toga jedino vredi voda i te kuglice. Ostalih 120 dinara sam bacio. Generalno, ne očekujem neki kvalitet ni za šta. Za tako nisku cenu i veoma jeftinu kupovinu u odnosu na ostale cene kod drugih vredi obradovati novčanik sa mnogo stvari za malo para.

Ja sam imao prilike da udjem nesto na brzinu dva puta. Radnja je kopija Lidla cene su iznad. Kopija Svetofora po veoma jeftinim cenama. Ono sto sam video cene su mnogo jeftine. Sreća, pa ovde gde sam Lidl je na drugi kraj grada. Lidl za sve ove godine ima svoje stalne kupce (kao npr ja :mrgreen: ) i ima neki nivo kvaliteta proizvoda. Osim sto im cene nisu tako niske kao sto bi trebalo da budu za ovaj format hard diskont radnje. Da se vratim na temu. Od robe imaju od svega po malo. Skoro nista nije brendirano osim Paloma papira, Dove sapuna i Gala voda. Sve je bilo na brzinu i nisam imao vremena da razgledam i kupim nesto konkretno mlečne proizvode, slatkiše, slaniše, suhomesnato itd. Kad nadjem vremena nakupovaću se i probati mnogo toga. Slatkiši i slaniši su im mnogo jeftini. Paštete, konzerve ribe tune i sardine, supe, makarone, spagete, sokovi, voda, papirna galanterija, kozmetika sve je veoma jeftino. Jedino sto sam uzeo je voda flasica za 20 din, neka cokolada njihova 50 din i blok tabla isto za 50 din, neku kopiju Bauntija od 17 din i neke kuglice za veš 10 komada za 240 neka Ludwig marka iz PL. Od toga jedino vredi voda i te kuglice. Ostalih 120 dinara sam bacio. Generalno, ne očekujem neki kvalitet ni za šta. Za tako nisku cenu i veoma jeftinu kupovinu u odnosu na ostale cene kod drugih vredi obradovati novčanik sa mnogo stvari za malo para.

У СНС држави царује јефтиноћа.
Чим сам то схватио (па ево и теби препоручујем), почео сам да купујем деликатесе !

Никакве саламе, само суво комадно месо !
Од чварака дуван.

Овде у Београду бих похвалио Скадарлијску пијацу,
имају врхунску понуду у месно-сирној хали.

Што да купујеш индустријску храну кад можеш врхунску домаћу ?
Што да купујеш паризер за 80 дин кад можеш Будимску за 110 дин ?

А ја не ни то, већ пршуту за 150 дин !
Е па сад ти види !

У залету смо са куповином јефтине индустријске хране,
паштете, сардине, виршле ...

Све док не схватиш да је квалитетна храна у СНС држави малте не џабе ...

Све док не схватиш да је квалитетна храна у СНС држави малте не џабе ...
a sto jes jes.

u potamisjim selima mozes da nadjes sve sto ti treba.
odes kod coveka, vidis na oci da ono trckara slobodno po ceo dan. pase, jede kukuruz i psenicu

petlici,patke,guske,jaja

imam coveka za mangulice, konjsko meso, ovcetinu, med

imam neke zabidzene sede glave koji rade po "dedinom receptu" sve od svinje
krvavice,bela kobasica,gronik,svargla, cvarci

komsija mi nosi na kucni prag sveze kozje mleko. 8 litara nedeljno

malo idem u krivolov pa se nadje i sitna divljac.

ali uzmeme ponekad i u maksiju neka spikovana rbra. moze kasikom da se jede

Back