STOJKOVIĆU, NA ČEMU SI? Marš iz Srbije!

I dalje ne znam da li je sudijska odluka bila u redu , ako jeste onda golman nije imao pravo da se ljuti

Nije mi jasno kako povezuješ izjavu o bacanju srpskog pasoša i odricanje od srpskog državljanstva sa sudijskom nepravdom (ako je uopšte postojala, meni izgleda da je gol bio regularan).
Kakve veze ima sudijska nepravda i srpsko državljanstvo?
Kakvo je stanje u društvu, a rukovodeći se reakcijom Mustafe, skoro svi u Srbiji bi postali Mustafe.
Čuš, sudija zaebao za gol (a nije) i sad ću da bacim srpski pasoš i postanem šiptar. (mustafa je već postao, sad mora nešto novo)

VI svi ste zajedno svi dokaz da covek u ovoj zemlji cim dobije sansu treba da ode i ispuni vam zelje pre nego sto pljunete na sve sto covek uradi! Ja ne verujem sta citam! Ako je na cast klubu iz Ljutice Bogdana onakva siuacija, onda svaka cast tom klubu! Praviti od Stojkovica budalu, a od njega ne ocekivati reakciju je krajnje smesno. Ko ste vi (novinari,poslanici,mrkele) da bilo kome odredjujete sta ce da radi? Ako ce vratiti drzavljanstvo, to je njegova stvar a ne vasa. Covek je za takvu izjavu imao debeo razlog, inace je ne bi rekao nikada u normalnim okolnostima. A ovo ako su normalne okolnosti, onda super. Sta je Srbija? Zvezda i nista drugo? Ne sme covek iz zvezde u Partizan? Mora da pita klosare sa severa? Vucica? Informer? Ljubi vas brat Prosinecki plavi, on nije smetao kada je igrao z Hrvatsku? On je Srbenda? Svaka cast!

Normalne okolnosti u sportu su - da nekad pobediš, a nekad izgubiš utakmicu, da nekad sudija svira u tvoju, a nekad u protivničku korist.
Svako ko se bavi sportom to već unapred zna i prihvata.

A ovo drugo:
Kad već Srbija nije Zvezda (a nije) - odakle mu pade na pamet da pominje Srbiju i Srpsko državljanstvo?
Gde se toga seti?
Što nije opsovao sudiju, Zvezdu, njenu upravu, navijače, ....na kraju i Vučića - ali šta mu je Srbija kriva?
Je li Srbija priznala gol?
Je li Srbija sudila utakmicu?
Možda je Srbija potplatila sudiju?

Idiotska izjava Stojkovića i što se mene tiče - slobodno nek se odrekne pasoša - takvi idioti nam i ne trebaju.

I dalje ne znam da li je sudijska odluka bila u redu , ako jeste onda golman nije imao pravo da se ljuti

Да ли си ти уопште гледала снимак? Не верујем. На страну што се види да је Стојковић маестрално одбранио, јасно се чује онај карактеристичан хук увек када се пропусти шанса или (као у овом случају) голман одбрани "неодбрањиво", и види се хватање за главу Цигана, а онда судија досуђује другачије јер је Вучић наредио да судија искористи било шта да би нанео штету Гробарима!

Мада је увек било и биће судијских грешака, на вечитом дербију никада пре Вучића није било овако очигледних намештаљки. Један од главних разлога зашто је вечити дерби био нешто посебно јесте то што није било намештаљки на вечитом дербију. Могао је један од ривала да побеђује све живо у шампионату, али да при томе изгуби вечити дерби - вечити дерби никада није био унапред одлучен. Вучић је и то уништио; ово је очигледно да је судија добио наређење да искористи било шта против Партизана - Вучићева Звезда је "морала" да извуче бод.

PARTIZAN ANGAŽOVAO STRUČNJAKE: Geodetski premer pokazuje da gola NIJE BILO! (VIDEO, FOTO)

Fudbalski klub Partizan angažovao je stručnjake koji su na geodetskom primeru pokazali kako gola Crvene zvezde u 158. večitom derbiju nije bilo.

ŠTA JE GEODETSKI SNIMAK?
Geodetski snimak je grafički prikaz stvarnog stanja na terenu, položaja i oblika objekata, infrastrukture, topografije i njihovih međusobnih odnosa. Geodetski snimak po pravilu sadrži i visinsku predstavu terena, koja se može prikazati kotama i izohipsama.

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3125549/partizan-angazovao-strucnjake-geodetski-premer-pokazuje-da-gola-nije-bilo-video-foto

Stvarno je smešno šta se dešava na obodima evropskog sporta. Sudija koji je presudio da je ono gol u svakoj državi bi dobio suspenziju od nekoliko utakmica i novčanu kaznu. Ne pratim srpski sport ali koliko sam shvatio kroz Zvezdu gospodar kanališe nezadovoljstvo pošto je Zvezda barem koliko je meni poznato uvek bila klub provincije, nižih staleža društva odnosno Vučićevih glasača.

Vama bi najpametnije bilo da umesto toga da li je ili nije gol (a nije) skinete ovaj kancer sa grbače poreskih obveznika i prodate prvoj budali koja je spremna da ih kupi.

мустафа.jpg

Normalne okolnosti u sportu su - da nekad pobediš, a nekad izgubiš utakmicu, da nekad sudija svira u tvoju, a nekad u protivničku korist.
Svako ko se bavi sportom to već unapred zna i prihvata.

A ovo drugo:
Kad već Srbija nije Zvezda (a nije) - odakle mu pade na pamet da pominje Srbiju i Srpsko državljanstvo?
Gde se toga seti?
Što nije opsovao sudiju, Zvezdu, njenu upravu, navijače, ....na kraju i Vučića - ali šta mu je Srbija kriva?
Je li Srbija priznala gol?
Je li Srbija sudila utakmicu?
Možda je Srbija potplatila sudiju?

Idiotska izjava Stojkovića i što se mene tiče - slobodno nek se odrekne pasoša - takvi idioti nam i ne trebaju.

Normale okolnosti podrazumevaju da je ono juce ili sve sto se kod nas dogadja prava retkost. To sto je ovde sistem poremecen, gadan je problem. Zvezda i njeni navijaci (pojedini, tebi svaka cast na odvajanju, ako se odvajas od takvih stavova) smatraju sebe Srbima vecim od onih iz Partizana, i zato je Stojkovic mustafa i sta vec, a ne neko drugo podrugljivo ime. Uvek je tak nac. kontekst u pitanju. Partizan je ustaski klub, grobari ustase, samo zato sto su kroz istoriju imali igrace iz Zagreba itd. A kada su ti igraci igrali pre 50 godina, nije bilo tih prozivki. Ili kada je 91' igrao Makedonac Pancev, Hrvat Robert, Rumun onaj, Dejo srbenda crnogorska... Tada je sve bilo po kodeksu. I danas niko ne smeta. Ali zato, Stjepan Bobek smeta... Smeta i Fadilj kao predsednik pokojni nekog tamo saveza, ali Dejo predsednik ne smeta. A danas u CG si kao deklarisani Srbin jednako ugrozen kao na Kosovu. Na sve to dolaze potpune izmisljotine da je Franjo bio predsednik Partizana, ili cak , kako oni bez imalo mozga govore, osnovao Partizan? Nije mi jasno zasto se zivi u lazi i propagira se bez osude? Kao kada bih ja rekao, zvezda je osnovana 1976.

Otuda ti je taj kontekst i revolt. ''Evo vam ga,radite sta hocete ako je to to, ali bez mene, ja se u tom sistemu ne pronalazim''. Ali kao sto i sam znas, nece on nista vracati. Afekt je cudo. Kad si ogorcen, svasta kazes. ali neki jedva cekaju da ga lincuju, pa evo im sada idealne prilike. Isto kao sto je bilo za majicu o proslosti. Ocigledno covek ima kratak fitilj, i ne cuti na prozivke. A mozda da je cutao, bio bi verovatno u boljim odnosima sa svima. Milko je recimo takav. Ali sta ces... nadam se da si razumeo sta sam hteo reci...

Nikako nisu krivi odbrambeni igraci...

Btw povukao je izjavu, sklon je Stojkovic izjavama nalik ovim, tako da je Partizan kao kolektiv odgovoran za izjavu o Srbiji i srpskom drzavljanstvu.
No, povukli su.
Ма то шта је Стојковић рекао у (оправданом) гневу је потпуно небитно спрам чињенице да је у Кокезијанији чак и вечити дерби отишао у к*рац.

Normale okolnosti podrazumevaju da je ono juce ili sve sto se kod nas dogadja prava retkost. To sto je ovde sistem poremecen, gadan je problem. Zvezda i njeni navijaci (pojedini, tebi svaka cast na odvajanju, ako se odvajas od takvih stavova) smatraju sebe Srbima vecim od onih iz Partizana, i zato je Stojkovic mustafa i sta vec, a ne neko drugo podrugljivo ime. Uvek je tak nac. kontekst u pitanju. Partizan je ustaski klub, grobari ustase, samo zato sto su kroz istoriju imali igrace iz Zagreba itd. A kada su ti igraci igrali pre 50 godina, nije bilo tih prozivki. Ili kada je 91' igrao Makedonac Pancev, Hrvat Robert, Rumun onaj, Dejo srbenda crnogorska... Tada je sve bilo po kodeksu. I danas niko ne smeta. Ali zato, Stjepan Bobek smeta... Smeta i Fadilj kao predsednik pokojni nekog tamo saveza, ali Dejo predsednik ne smeta. A danas u CG si kao deklarisani Srbin jednako ugrozen kao na Kosovu. Na sve to dolaze potpune izmisljotine da je Franjo bio predsednik Partizana, ili cak , kako oni bez imalo mozga govore, osnovao Partizan? Nije mi jasno zasto se zivi u lazi i propagira se bez osude? Kao kada bih ja rekao, zvezda je osnovana 1976.

Otuda ti je taj kontekst i revolt. ''Evo vam ga,radite sta hocete ako je to to, ali bez mene, ja se u tom sistemu ne pronalazim''. Ali kao sto i sam znas, nece on nista vracati. Afekt je cudo. Kad si ogorcen, svasta kazes. ali neki jedva cekaju da ga lincuju, pa evo im sada idealne prilike. Isto kao sto je bilo za majicu o proslosti. Ocigledno covek ima kratak fitilj, i ne cuti na prozivke. A mozda da je cutao, bio bi verovatno u boljim odnosima sa svima. Milko je recimo takav. Ali sta ces... nadam se da si razumeo sta sam hteo reci...

Ne, nisam te razumeo...
Ja sam Srbski nacionalista i yebe mi se za vas "Grobare" i "Delije" i vaše mišljenje da ste vi Srbija.
I nema opravdanja za napad na Srbiju i Srpstvo zbog neke sudijske odluke.
Psujte i napadajte sudiju, protivnike, protivničke igrače, navijače, upravu, političare,... ali mi Srbiju ostavite na miru.

A kada neko izjavi: "stidim se što sam Srbin"
moja poruka mu je:
"Idi brate gde god hoćeš, budi Šiptar ili šta već - čega se nećeš stideti".
Svakom svoje.

Stvarno je smešno šta se dešava na obodima evropskog sporta. Sudija koji je presudio da je ono gol u svakoj državi bi dobio suspenziju od nekoliko utakmica i novčanu kaznu. Ne pratim srpski sport ali koliko sam shvatio kroz Zvezdu gospodar kanališe nezadovoljstvo pošto je Zvezda barem koliko je meni poznato uvek bila klub provincije, nižih staleža društva odnosno Vučićevih glasača. (...)

За Звезду су навијали сви Роми у Југославији и зато је добила придев "цигански" (клуб). А сада тај придев оправдала и у оном преносном, негативном значењу.

Чист гол ал` када би се зезали
А шта је један бод узет на овај начин, спрам вечне срамоте за клуб са Маракане јер ће ово ући у историју фудбалско-политичког бешчашћа..
Овим је Вучић још једном доказао да памети нема!

Back