Стојковић тврди да је БИА у проблему са компанијом Шкода!

Pričalo se svojevremeno, da je kartel ozbiljno krenuo da reketira Koleta. Još u vreme dok je on sa njima bio na "i ovako i onako". E sad, Kole možda jeste seljak iz Kotraže ali nije glup nimalo. Kao jedan od najjačih distributera Škode u svetu, vrlo je uticajan i cenjen u samom vrhu firme. Više puta dobijao silne nagrade za najboljeg njihovog prodavca. Znao je gde da se "zaplače". Pričalo se da je cela priča došla i do Angele Merkel lično.
Baš tih dana, država je kupila onih 800-900 Škoda za policiju. Od čega pretežno Škodu Rapid koji je verovatno najveća dretva koju su ikad proizveli.
Ubrzo su kupili one silne Fabie za domove zdravlja, bolnice i vatrogasce (koji će klinac Fabia vatrogascima).
A Kole potom postao zastupnik Iveka, kupio hotel Moravu i zajedno sa Veljom i Drkelom dobio odrešene ruke u Čačku.

Ubrzo su kupili one silne Fabie za domove zdravlja, bolnice i vatrogasce (koji će klinac Fabia vatrogascima).
A Kole potom postao zastupnik Iveka, kupio hotel Moravu i zajedno sa Veljom i Drkelom dobio odrešene ruke u Čačku.
ruku na srce fabija nova je 16 hiljada evra toliko jeftine nisu ni dacije koje krecu od ja msm 17 hiljada

da je imalo jeftinije uzeli bi jeftinije

Pa gde baš Škoda koju vozi...

7VBfmiP.jpg

@Jugoslav Čvarak hoce li mu sad odkazati servis? 😯

...

Tooooo, prijatelju moj!

:orkestar:

Inale, @Grom_sa_neba! obožava tu pjesmu, sluša dok se vozi i zamišlja da je Председник Републике Србије, Господин Председник Гром_са_неба!.

Cudi me da se tebi svidja ta imigrantska... muzika...

Ajde za Vucica mi jasno...on ionako uvozi imigtante...

Nego pazi ovo...
PADA bilbord bas na uglu ulica Kralja ALEKSANDRA i GOSPODARA VUCICA"...

SIMBOLIKA PRŠTI...:maramica:

...

Back