38imak
Veoma poznat
- Poruka
- 12.740
Da, Srbi su podanicki narod Sluzbi i njenim krimosima.Опет служба? ДИА, БИА, ЦИА, KIA?
Jbga, narod Hajduk Stanka i Malog Radojice je postao poptuno slugerajski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, Srbi su podanicki narod Sluzbi i njenim krimosima.Опет служба? ДИА, БИА, ЦИА, KIA?
Ma ok. Ipak ne živim u Srbiji. Nemam potpuno jasnu sliku, ali da su protesti bili impresivni jesu.izvoli muareme
05.11.2024 prvi protest novosadjana posle pada nadstresnice
evo ti ko je pokusao da se nametne 05.11. kao vodja protesta, kada su sa strane proed kolone imali performans oko trobojke na izlogu sns kancelarije
brajan brkovic i branislav djordjevic intimus mile pajic i aktivista grupe stav (trenutno uvek predvodi rpotestne setnje sa megafonom)
Pogledajte prilog 1668773
levo je narkos brkovic desno cuponja djordjevic
Pogledajte prilog 1668774
evo i tri dana posle BLOKADA MOSTA DUGA U ORGANIZACIJI GRUPA STAV I SVICE
novosadjani nisu dosli posle 05.11. kada su videli kuda to vodi i ko oce da vodi...
Pogledajte prilog 1668776
dakle ?
pokusali su jos tri puta nedeljom protestne setnje bulevarom oslobodjenja ali samo 200 ak pristalica grupe stav i naravno dinko gruhonjic uz milu pajic...
Pogledajte prilog 1668778
nije uspelo, vise ni 1000 ljudi nije bilo a kamoli onaj velicanstveni skup 05.11.2024
onda je mila pajic sa nekoliko aktivista blokirala filozofski fakultet i uz pompu medija i patetiku ''MLADOST EJ USTALA'' navukose se fakulteti sirom srbije bg ... ALI POLAKO ISPLIVALO NA VIDELO KO SE TU IZA BREGA VALJA KAO GLAVNI VODJA PROTESTA pa je kod kesica u emisiji kada su zloupotrebljena deca od 6,7,8 godina kesic predstavio MILU PAJIC KAO VODJU STUDENTSKIH PROTESTA ...
e odtada i najsleplji kod ociju dizu ruke od dinka gruhonjica i njegove perjanice mile pajic
kesic je inace saborac dinkov sa anti srpskog festivala u dubrovniku prosle godine...
ali to i jeste cilj titoisticke udbe da razvodnji proteste... jer udba vodi poziciju i opoziciju samo su uloge piunima razlicite...
Ебг, Хајдук Станко и Мали Радојица су се борили против страног завојевача, а ти тим завојевачимаа пишеш хвалоспјеве.Da, Srbi su podanicki narod Sluzbi i njenim krimosima.
Zavojevac je zavojevac, bio on domaci ili strani.Ебг, Хајдук Станко и Мали Радојица су се борили против страног завојевача, а ти тим завојевачимаа пишеш хвалоспјеве.
Ipak, Srbi imaju dugu tradiciju masovnih protesta protiv svojih nedemokratskih vlasti. 9. mart 1991. do danas. I postizali su se rezultati. Ipak je to slobodasrtvo.Hrvati su 5 puta slobodarskiji narod od Srba, a Crnogorici barem 2 puta.
Nema gorih od nas u Evropi, samo Rusi i Belorusi.
Mi smo dno, slugerajsko dno.
Rekao bih da su studenti i srednjoškolci eksperti za baš sve osim za one predmete koje treba da polažu ili odgovaraju.Ma ok. Ipak ne živim u Srbiji. Nemam potpuno jasnu sliku, ali da su protesti bili impresivni jesu.
Ja zavidim tim mladim ljudima što su se usudili...
Kod nas su studenti dvojkaši, trojkaši i još kada uzmeš u obzir ruralnu sredinu iz koje potiču, te one kobajagi privatne fakultete....nema tu ni potencijalne inteligencije, ni stava, ni hrabrosti, ništa...
Manje više sve je to Mile Kitić i Sejo Pitić...
U BiH su ostali mahom polupismeni i nepismeni. Najviše muslimani, pa srbi, a hrvati su za jednu, dvije nijanse bolji, ali daleko od dobrih.
Da, Srbi su podanicki narod Sluzbi i njenim krimosima.
Čovek sam kaže da ne može da živi bez trolovanja i provociranja:Ебг, Хајдук Станко и Мали Радојица су се борили против страног завојевача, а ти тим завојевачимаа пишеш хвалоспјеве.
BBB bili slobodari? Slobodarski pozdrav?Ipak, Srbi imaju dugu tradiciju masovnih protesta protiv svojih nedemokratskih vlasti. 9. mart 1991. do danas. I postizali su se rezultati. Ipak je to slobodasrtvo.
Hrvati su tek nešto malo imali protiv Tuđmana 1999. BBB uglavnom.
Govorim o 1999. kad su se pobunuli protiv Tuđmana jer je zamenio ime Dinamo u Croatia.BBB bili slobodari? Slobodarski pozdrav?
38imak te dva puta uvrijedi, jednom za ruse, drugi put za srbe.Ipak, Srbi imaju dugu tradiciju masovnih protesta protiv svojih nedemokratskih vlasti. 9. mart 1991. do danas. I postizali su se rezultati. Ipak je to slobodasrtvo.
Hrvati su tek nešto malo imali protiv Tuđmana 1999. BBB uglavnom.
Која је локална самоуправа у питању, ако није тајна наравно?38imak te dva puta uvrijedi, jednom za ruse, drugi put za srbe.
Ja sam u dilemi da li su srbi zaista istinoljubivi i borbeni, ili jednostavno samo vole da se javno izlažu i mitinguju.
Mislim da je ovo drugo. Kod nas na lokalnoj TV stanici, a i državnoj vječito daju izjave za gluposti koje nikoga ne zanimaju.
Jedan se hvali na Tv-u 20 minuta kako je na firmi promijenio ulazna vrata, drugi kako je prekrečio dvije prostorije neke javne ustanove, predsjednik kosi travu, gradonačelnik cijepa asfalt, kada otvore kružni tok emisija traje sat vremena 15 puta u mjesecu...
Više su za Bolivud, nego za funkcije.
Kako koja? Pa slijep samo ne vidi. SNSDКоја је локална самоуправа у питању, ако није тајна наравно?![]()
То би био неки оксиморон, него ко тебе тјера да будеш слугерања?Zavojevac je zavojevac, bio on domaci ili strani.
Vasa ljubav prema domacem zavojevacu se naziva- slugerajstvo.
Мислио сам на локалну заједницу, они ионако држе већину општина.Kako koja? Pa slijep samo ne vidi. SNSD
Kako moze biti oksimoron, Bosne ti?То би био неки оксиморон, него ко тебе тјера да будеш слугерања?
А видим ти се водиш логиком, ако може бити страни завојевач, тад сигурно може и домаћи.Kako moze biti oksimoron, Bosne ti?
Govorim o 1999. kad su se pobunuli protiv Tuđmana jer je zamenio ime Dinamo u Croatia.
BBB bili slobodari? Slobodarski pozdrav?
Ne, zavojevac je svako ko me reketira, terorise, preti, diktatorski vlada nada mnom i mojom imovinom.А видим ти се водиш логиком, ако може бити страни завојевач, тад сигурно може и домаћи.
Или можда хоћеш да кажеш да је неко завојевач из Босне?![]()
Наравно да смо сви видјели како се према протестантима односе "недиктаторске" државе запада, сем тога никако да схватиш да си ти у колонијалном односу са тим "демократијама".Ne, zavojevac je svako ko me reketira, terorise, preti, diktatorski vlada nada mnom i mojom imovinom.
Zato su Srbi danas najslugeraskiji narod Evrope, posle Belorusa i Rusa.
Sad, sto su okupirani od strane Srba i te bande, to ne menja nista samu sustinu zavojevaca i okupatora.
Lol.Наравно да смо сви видјели како се према протестантима односе "недиктаторске" државе запада, сем тога никако да схватиш да си ти у колонијалном односу са тим "демократијама".
Zar NALED, iz koga je dovedena Brnabićka, nije nevladina organizacija?Stoji, kad bi postojao zakon o finansiranju NVO kao u Americi i Gruziji to bi se sve resilo, znao bi se red.