Stoji li ista ruka iza protesta u Podgorici i Beogradu?

Ma jeste li vi normalni? Ko može u zimskom periodu da ,,nagovori,, onoliku masu ljudi da izraze nezadovoljstvo. Ljudima sve dozlogrdilo, pa spontano izašli.
05.11.2024 22 000 novosadjana je izaslo ZBOG GNEVA i ubistva 15 ljudi radi opterecenja nadstresnice , korupcije nevidjene, pohlepe i nestrucnosti koja je dovela do toga

posto su im se poksuali nametnuti kao vodje miran pogacar brajan brkovic dinkova perjanica mila pajic vise ni jednom nisu sa njima izasli u blokadu ili u setnju pa je tako prva blokada za tri dana posle toga 08.11.2024 blokada mosta duga imala BEDNIH 200 CLANOVA aktivista grupa stav i svice, dinkovih udarnika...

ni na jednu psole setnj usa studentima dok ih predvodi intimus mile pajic branislav djordjevic sa megafonom novosadjani nisu izasli...

kad se te bande odreknu sudenti a dorece se e onda krece opet 22 0000 pa 52 000 ... krece citav ns skoro...

dok se odgovorni ne osude
a sta im je prekardasilo o tom na izborima kada dodje vreme...

05.11.2024 22 000 novosadjana je izaslo ZBOG GNEVA i ubistva 15 ljudi radi opterecenja nadstresnice , korupcije nevidjene, pohlepe i nestrucnosti koja je dovela do toga

posto su im se poksuali nametnuti kao vodje miran pogacar brajan brkovic dinkova perjanica mila pajic vise ni jednom nisu sa njima izasli u blokadu ili u setnju pa je tako prva blokada za tri dana posle toga 08.11.2024 blokada mosta duga imala BEDNIH 200 CLANOVA aktivista grupa stav i svice, dinkovih udarnika...

ni na jednu psole setnj usa studentima dok ih predvodi intimus mile pajic branislav djordjevic sa megafonom novosadjani nisu izasli...

kad se te bande odreknu sudenti a dorece se e onda krece opet 22 0000 pa 52 000 ... krece citav ns skoro...

dok se odgovorni ne osude
a sta im je prekardasilo o tom na izborima kada dodje vreme...
Za brojke ti ne vjerujem, ostalo ima nekakve logike. Opozicija se previše idealizuje. To što su protiv aktualne vlasti ne znai da su sa dobrim i poštenim namjerama.
Tako je i u RS. Ja za sebe kažem da sam opozicija, ali organski ne podnosim nikoga u opoziciji. Dobro, Vukanović mi je ok. Gađa direkt u glavu, to mi se najviše dopada. Ostali su ili u sprezi s vlašću ili figure bez ikakve harizme i plana. Da zaplačeš kada ih vidiš.

Iza ovih protesta u Podgorici stoji DPS i njihovi mediji (Tv E) inace mediji finansirani od strane Bemaxa i Kavackog klana, njihovi portali (cdm,analitika,antena m, Pobjeda a kolilko vidim i DAN novina nije vise prosrpski kao sto je nekad bio , njihovi glumci i profesori ( iznenadjenje mi je da je vise profesora sa Univerziteta Crne Gore podrzalo proteste nego sa UDG-a privatnog fakulteta koji je dugo vazio da je Milo imao procenat i da je blizak njemu (koliko sam cuo nije vise, cak sta vise mnogo profesora sa UDG-a je blisko PES-u Milojka Spajica). Sada je Milov fakultet FCKJ (Fakultet za CrNoGoRsKi JeZik) sa Cetinja i oni su organizatori ovog protesta i sve Milovi pioni od profesora do "studenata" . I da , ne znam je li ista ruka ali dps se nada protestima kao u BGu i zato stavljaju one krvave ruke na transparentima. Ako vas jos sta zanima, pitajte

Milo i Vučić su Soroševci globalisti, pao je Milo pada i Vučić.
Ovo u CG su protesti Milovaca, a oni podržavaju Vučića.

thumb3.jpg
399723723_1800893367044781_4449474000215033011_n.jpg
1734046497384.png

Универзитетски професори и професорице, сарадници и сараднице у настави, упутили су писмо којим изражавају подршку неформалној студентској организацији „Камо шутра“ и њиховим захтјевима да се до краја расвијетли одговорност за два масовна убиства која су се догодила на Цетињу током претходне двије и по године.
https://www.cdm.me/drustvo/pismo-podrske-studentima-univerzitetskih-profesora-i-saradnika-u-nastavi/

И умјетници, ствараоци и културни радници упутили су писмо којим изражавају подршку неформалној студентској организацији „Камо шутра“ и њиховим захтјевима да се до краја расвијетли одговорност за два масовна убиства која су се догодила на Цетињу током претходне

Универзитетски професори и професорице, сарадници и сараднице у настави, упутили су писмо којим изражавају подршку неформалној студентској организацији „Камо шутра“ и њиховим захтјевима да се до краја расвијетли одговорност за два масовна убиства која су се догодила на Цетињу током претходне двије и по године.
https://www.cdm.me/drustvo/pismo-podrske-studentima-univerzitetskih-profesora-i-saradnika-u-nastavi/

И умјетници, ствараоци и културни радници упутили су писмо којим изражавају подршку неформалној студентској организацији „Камо шутра“ и њиховим захтјевима да се до краја расвијетли одговорност за два масовна убиства која су се догодила на Цетињу током претходне
Dokaz da je clanak iz borbe apsolutno tacan.
https://borba.me/slucajno-ili-ne-stoji-li-ista-ruka-iza-protesta-u-podgorici-i-beogradu/

Za brojke ti ne vjerujem,
izvoli muareme
05.11.2024 prvi protest novosadjana posle pada nadstresnice

evo ti ko je pokusao da se nametne 05.11. kao vodja protesta, kada su sa strane proed kolone imali performans oko trobojke na izlogu sns kancelarije

brajan brkovic i branislav djordjevic intimus mile pajic i aktivista grupe stav (trenutno uvek predvodi rpotestne setnje sa megafonom)

1736355310903.png

levo je narkos brkovic desno cuponja djordjevic

1736355348865.png

evo i tri dana posle BLOKADA MOSTA DUGA U ORGANIZACIJI GRUPA STAV I SVICE

novosadjani nisu dosli posle 05.11. kada su videli kuda to vodi i ko oce da vodi...

1736355438832.png

dakle ? :mazi:

pokusali su jos tri puta nedeljom protestne setnje bulevarom oslobodjenja ali samo 200 ak pristalica grupe stav i naravno dinko gruhonjic uz milu pajic...

1736355585488.png

nije uspelo, vise ni 1000 ljudi nije bilo a kamoli onaj velicanstveni skup 05.11.2024 :mazi:

onda je mila pajic sa nekoliko aktivista blokirala filozofski fakultet i uz pompu medija i patetiku ''MLADOST EJ USTALA'' navukose se fakulteti sirom srbije bg ... ALI POLAKO ISPLIVALO NA VIDELO KO SE TU IZA BREGA VALJA KAO GLAVNI VODJA PROTESTA pa je kod kesica u emisiji kada su zloupotrebljena deca od 6,7,8 godina kesic predstavio MILU PAJIC KAO VODJU STUDENTSKIH PROTESTA ...
e odtada i najsleplji kod ociju dizu ruke od dinka gruhonjica i njegove perjanice mile pajic
kesic je inace saborac dinkov sa anti srpskog festivala u dubrovniku prosle godine...

ali to i jeste cilj titoisticke udbe da razvodnji proteste... jer udba vodi poziciju i opoziciju samo su uloge piunima razlicite...

Back