kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 51.062
ti da prilozis i negativan narko test
uverenje o nekaznjavanju
lekarski pregled
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti da prilozis i negativan narko test
Ja nisam na vlasti mozete da mi pljunete pod prozor svi!ti da prilozis i negativan narko test
uverenje o nekaznjavanju
lekarski pregled
mroaces kad tad da se zaposlis na regularan nacinJa nisam na vlasti mozete da mi pljunete pod prozor svi!
Meni nije problem.mroaces kad tad da se zaposlis na regularan nacin
a onda testiranje bato!
05.11.2024 22 000 novosadjana je izaslo ZBOG GNEVA i ubistva 15 ljudi radi opterecenja nadstresnice , korupcije nevidjene, pohlepe i nestrucnosti koja je dovela do togaMa jeste li vi normalni? Ko može u zimskom periodu da ,,nagovori,, onoliku masu ljudi da izraze nezadovoljstvo. Ljudima sve dozlogrdilo, pa spontano izašli.
Kojim ljudima? U Srbiji ili u Podgrorici?Ma jeste li vi normalni? Ko može u zimskom periodu da ,,nagovori,, onoliku masu ljudi da izraze nezadovoljstvo. Ljudima sve dozlogrdilo, pa spontano izašli.
crnogorci?Иста рука стоји иза протестних литија у ЦГ и студентских протеста у Србији.
Za brojke ti ne vjerujem, ostalo ima nekakve logike. Opozicija se previše idealizuje. To što su protiv aktualne vlasti ne znai da su sa dobrim i poštenim namjerama.05.11.2024 22 000 novosadjana je izaslo ZBOG GNEVA i ubistva 15 ljudi radi opterecenja nadstresnice , korupcije nevidjene, pohlepe i nestrucnosti koja je dovela do toga
posto su im se poksuali nametnuti kao vodje miran pogacar brajan brkovic dinkova perjanica mila pajic vise ni jednom nisu sa njima izasli u blokadu ili u setnju pa je tako prva blokada za tri dana posle toga 08.11.2024 blokada mosta duga imala BEDNIH 200 CLANOVA aktivista grupa stav i svice, dinkovih udarnika...
ni na jednu psole setnj usa studentima dok ih predvodi intimus mile pajic branislav djordjevic sa megafonom novosadjani nisu izasli...
kad se te bande odreknu sudenti a dorece se e onda krece opet 22 0000 pa 52 000 ... krece citav ns skoro...
dok se odgovorni ne osude
a sta im je prekardasilo o tom na izborima kada dodje vreme...
U Srbiji Lexi u Srbiji.Kojim ljudima? U Srbiji ili u Podgrorici?
Dokaz da je clanak iz borbe apsolutno tacan.Универзитетски професори и професорице, сарадници и сараднице у настави, упутили су писмо којим изражавају подршку неформалној студентској организацији „Камо шутра“ и њиховим захтјевима да се до краја расвијетли одговорност за два масовна убиства која су се догодила на Цетињу током претходне двије и по године.
https://www.cdm.me/drustvo/pismo-podrske-studentima-univerzitetskih-profesora-i-saradnika-u-nastavi/
И умјетници, ствараоци и културни радници упутили су писмо којим изражавају подршку неформалној студентској организацији „Камо шутра“ и њиховим захтјевима да се до краја расвијетли одговорност за два масовна убиства која су се догодила на Цетињу током претходне
Hrvati su 5 puta slobodarskiji narod od Srba, a Crnogorici barem 2 puta.Sve nesto kao hrvati ovo namestili a ono crnogorci haha
Опет Амфилохије?Иста рука стоји иза протестних литија у ЦГ и студентских протеста у Србији.
izvoli muaremeZa brojke ti ne vjerujem,
Опет служба? ДИА, БИА, ЦИА, KIA?U Beogradu Srpska Sluzba, ti koljaci, ubice i ostali JSO teroristi i srpske patriote, vladaju u potpunosti diktatorski, u Podgorici postoji neki otpor tome.