georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 191.817
Na pauzi nisu zajedno sve je dozvoljeno,jbg kockala se mozda padne na trecu poziciju
Nji tri ako to sve saznaju a mali je grad Zadar da se razumimo,tu svatko sve zna o svakome,tebi se lose pise,ima da te skrate za pišu i jajca to ti sigurno ne gine...Ovoj koju volim nisam njoj iša jer necu joj dat gušta da ja prekinem nego da ona ako to želi, tako da je tu status quo.
Bija sam sa ovom udanom u Pakoštanima na kavi, dalje od Zadra.
A sa ovom nisam ništa radi popodne.
Cek,cek a od kud sam ono tocno jaTeško da će se saznati, nije o tome pričao nikom.
Ups! Jeste - ovde.
Pa, dobro. Niko ne može da poveže da je to on - nije kačio svoju sliku ovde.
Ups! Jeste...
![]()
Iz Zadra?Cek,cek a od kud sam ono tocno ja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima tu puno nas iz Zadra.....Svi citamo to i svi ga znamo.....Ako znamo njega,onda znamo i ....!Iz Zadra?
Ups!
Ima tu puno nas iz Zadra.....Svi citamo to i svi ga znamo.....Ako znamo njega,onda znamo i ....!
Moje nije da ikome ista govorim,hebe mi se.znaci Tom Kruz poznatiji kao Dalmatinac je odsvirao svoje u Zadru![]()
Ups!Ima tu puno nas iz Zadra.....Svi citamo to i svi ga znamo.....Ako znamo njega,onda znamo i ....!
Moje nije da ikome ista govorim,hebe mi se.
Ali da se zaletio jest,bolje bi mu bilo da se ponasa kao ozbiljni covik jer nije vise balavac ishitreni......Žena da za ovo sve sazna sto i di pise,pa da mu je qurac zlatni sigurno ga nikad vise ne bi ni pogledala,jer ona u svakom slucaju je bolja od njega i nema nikoga okolo kao sto on radi,ona ne trci jednom,pa drugom nego posa i kuci ditetu,to sto nije imala srice u braku sa muzem,nije ni prva ni zadnja da se razumimo.Da joj je tesko,jest jer joj je dite na prvom mistu kao i sto treba biti.
Nemojte tako.
Možda joj neko prenese i da je voli.
![]()
Pa kako, meni rece da je razveden i da je kod mameMoje nije da ikome ista govorim,hebe mi se.
Ali da se zaletio jest,bolje bi mu bilo da se ponasa kao ozbiljni covik jer nije vise balavac ishitreni......Žena da za ovo sve sazna sto i di pise,pa da mu je qurac zlatni sigurno ga nikad vise ne bi ni pogledala,jer ona u svakom slucaju je bolja od njega i nema nikoga okolo kao sto on radi,ona ne trci jednom,pa drugom nego posa i kuci ditetu,to sto nije imala srice u braku sa muzem,nije ni prva ni zadnja da se razumimo.Da joj je tesko,jest jer joj je dite na prvom mistu kao i sto treba biti.
Pa kako, meni rece da je razveden i da je kod mame
Nije bilo u pp smem da iznesem![]()
Brate neka stavi ako je volja na grupu mame iz zadra... ali ne znam zasto biIz Zadra?
Ups!
Ako Bog da past ce. Samo da dobijem vise osjecaja za ove onda joj kasno.Na pauzi nisu zajedno sve je dozvoljeno,jbg kockala se mozda padne na trecu poziciju
Sretno sam razveden i ne zivim kod mame nego u stanu/katu svom svoje kuće, mater zivi na drugom katu/stanu kuće.Pa kako, meni rece da je razveden i da je kod mame
Nije bilo u pp smem da iznesem![]()
Ja se tebi divim kao moralnijoj osobi od Gandhia i Buddhe skupa.Moje nije da ikome ista govorim,hebe mi se.
Neće, ne boj se.Brate neka stavi ako je volja na grupu mame iz zadra... ali ne znam zasto bi
Znas sto stari... zaboli me. I oprosti na rijecnikuNeće, ne boj se.
Neće joj reći ni drugari, sve i da znaju.
Ljudi, uglavnom, u ne vole da se mešaju u tuđe živote.
Ali postoji mogućnost da neko vidi.
Mislim:
Ipak je ovo najveći portal u regionu, koji ima ogromnu posećenost i veliki broj registrovanih članova.
![]()
Mislim da je to i odgovor na samu temu.Znas sto stari... zaboli me. I oprosti na rijecniku
Zna sam da ces to napisatiMislim da je to i odgovor na samu temu.
Mislim: taj tvoj stav.