raspustena_banda
Aktivan član
- Poruka
- 1.347
da predjete neki prag... i kad se sa nekim na forumu ne slozite, krenete sa uvredama.
Radite li to i zivotu?
Radite li to i zivotu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sada mogu da kazem. ljudi ne razlikuju fino bockanje i peckanje od vredjanja, koje jeste neka vrsta igre i stimulacija i sto je samo po sebi zanimljivo. nadmudrivanje, ukratko receno. ako krene vredjanje, odgovorim. nije moje da trpim i da se pravim blesava, bilo u vl ili rl.
da predjete neki prag... i kad se sa nekim na forumu ne slozite, krenete sa uvredama.
Radite li to i zivotu?
...odnosi medju ljudima se prvenstveno svode na odmeravanje snaga, ko je snazniji fizicki, intelektualno, psiholoski....iako takve provere cesto ne deluju previse lepo vazno nam je da znamo raspored snaga....sta da se radi - iz nas govori priroda![]()
Nemam običaj da vređam,ne koristim uvredljive reči ali volim da bockam.da predjete neki prag... i kad se sa nekim na forumu ne slozite, krenete sa uvredama.
Radite li to i zivotu?
Radite li to i zivotu?
Radite li to i zivotu?
A koje su to marginalne vestine? ... Neke borilacke? Ikebana i to?Ja u realnom zivotu nikad nikog ne vredjam . Em sam fin , i njije moj manir, em se svi moji sagovornici uvek i svuda trude da ne ulaze u bilo kakvu polemiku samnom . Dzaba sto sam fin ... oni veruju svojim ocima .
Svi samo kilmaju glavama i gledaju u patos . A pre nekoliko godina , kad sam sasvim slucajno banuo u jedan kafic , gde su se dve grupe nakih osisanih svadjale medjusobno ... odmah su prestali i svi spustili glas , a kad sam hteo da pridjem sanku , jedan sto je bio blizu sanka , samo stavio ruke preko lica i poceo da narice ...nemoj u glavu....nemoj u glavu .
A ja sam polemican covek ... i rado bi polemisao s ljudima ... al eto nemam priliku .
A koje su to marginalne vestine? ... Neke borilacke? Ikebana i to?![]()
Ako znas jos i kesu od usisivaca da promenis, ti si idealan muskarac !Znam da kiselim kupus i da napravim ajvar .