sto su stariji to su zgodniji-sta biste vi izabrali,dodali?

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
www.blic.rs/Zabava/Vesti/499128/Sto-su-stariji-to-su-zgodniji-Zvezde-koje-su-dostojanstveno-ostarile

meni su lijam i dzeremi jos uvek zanimljivi:)))tj imaju nekog smeka:)))

339460_pirs-brosnan02reutersfoto-max-rossi_f.jpg

273323_liam-nison-05apfoto-steffi-loos_f.jpg

396150_ed_f.jpg

519356_dzef-bridzis-foto-profimedia-rs_f.jpg

382770_ricard-gir-foto-ap_f.jpg

261473_dzeremi-ajrons2-afp_f.jpg

nemam ja daddy issues:lol: al neke stareklije imaju smeka:lol:

Imaju smeka jer su ceo zivot okruzeni najboljim sminkerima,gomilom novca pa im se moze da uzivaju a pri tom ne podizu nista teze od kasike.Jednostavno,ljudi su iskoristili taj neki svoj maksimum talenta i moze im se da zivotare kao carevi.
Vidis,secam se da je moj pokojni deda sa svojih 60 godina zivota izgledao kao Yoda iz "Ratova zvezda" ali mucenik radio kao magarac od ranog detinjstva.
A ima i druga strana.Recimo da li bi ti ovaj lik i dalje bio privlacan da radi u nekoj vulkanizerskoj radnji i vidjas ga povremeno?
396150_ed_f.jpg

Imaju smeka jer su ceo zivot okruzeni najboljim sminkerima,gomilom novca pa im se moze da uzivaju a pri tom ne podizu nista teze od kasike.Jednostavno,ljudi su iskoristili taj neki svoj maksimum talenta i moze im se da zivotare kao carevi.
Vidis,secam se da je moj pokojni deda sa svojih 60 godina zivota izgledao kao Yoda iz "Ratova zvezda" ali mucenik radio kao magarac od ranog detinjstva.
A ima i druga strana.Recimo da li bi ti ovaj lik i dalje bio privlacan da radi u nekoj vulkanizerskoj radnji i vidjas ga povremeno?
396150_ed_f.jpg
to je sva tajna njihove vitalnosti

Filmska industija diktira da oni budi lepi, posao im je da budu lepi.
I Bred Pit i Džoni Dep su stari, ali oni izgledaju odlično. Hteli ne hteli, moraju da se podvrgnu nekoj estetskoj hirurgiji jer će ostati bez posla.

Što se tiče ovih muških primeraka ovde priloženih, njih prati harizmatičnost. Sad, da li je ona stečena zahvaljujući ulogama koje su glumili, ili genetikom, ne bih znala reći. I u svetu običnih smrtnika ima primera starijih muškaraca koji sa godinama umeju da sačuvaju šarm, nebitno jesu li automehaničari ili električari.

Ne tražite mi slike kao dokaze.:D

nemam ja daddy issues:lol: al neke stareklije imaju smeka:lol:

Imaju, ali to realno nema veze sa njihovim fizickim izgledom. Npr., meni je Putim mmm (iako je nizak i nije lep objektivno), samo zbog stava...ne samo meni, puno zena ga smatra privlacnim.
Da radi negde u kiosku, verovatno ni blizu ne bi bio bas takav šarmer...imidz, moc, stav-karakter...a ne raspored bora, sedih...

Back