- Poruka
- 75.324
Često puta i odrasli od djece mogu nešto zanimljivo i mudro naučiti. Da li ste naučili nešto od djece?
Mladja kcerka nas je stalno opominjala da ne pricamo ruzne reci.Često puta i odrasli od djece mogu nešto zanimljivo i mudro naučiti. Da li ste naučili nešto od djece?
Pa eto danas da laptop ima priključak za slušalice, mislio sam da samo ima BT ČPČesto puta i odrasli od djece mogu nešto zanimljivo i mudro naučiti. Da li ste naučili nešto od djece?
Kćer moje sestre ima 3 g, neki dan sam joj rekla da se ne glupira, pogledala me užasnuto i rekla: nemoj PISOVATI!Mladja kcerka nas je stalno opominjala da ne pricamo ruzne reci.
Ne znam baš koliko se danas djeca raduju malim stvarima, doduše, to opet nije do njih nego do roditelja..Postoji jedna stvar koju smo svi zaboravili a koju treba da (ponovo) naucimo od dece- radovati se malim stvarima, radovati se zivotu...
Ja mislim na bas malu decu, njih obozavam i volim da ih posmatram.. Kad polako otkrivaju svet oko sebe, kad im je sve novo, jos ne govore potpuno...Ne znam baš koliko se danas djeca raduju malim stvarima, doduše, to opet nije do njih nego do roditelja..
Često puta i odrasli od djece mogu nešto zanimljivo i mudro naučiti. Da li ste naučili nešto od djece?
od ona moja dva , mnogo toga, a sad od snajka još više, samo se vadim na iskustvo
![]()
Najsladja pizza je iz rukeda se pica najbolje jede prstima
Mastilo se ne baca!Često puta i odrasli od djece mogu nešto zanimljivo i mudro naučiti. Da li ste naučili nešto od djece?
Da, i to je posebno izrazeno kod samohranih roditelja... jasnije se vidi ta njihova briga"Задовољи се оним што имаш!" док сам гледала 101. пар ципела у излогу
На слово, на слово М ”Па Милски коњ, лудице једна” када сам се предала
”Да ли си ти уопште ишла у школу?” јер нисам знала зашто камелеон онако изврне очи
Да стаклени сто буде Глиставо чист када га обришем
Да на сунцу уме да боли Пчело
Да постоје воћне сандале, ако су шаре на ђону воћкице
Научила сам да само изгледа да ми бринемо о деци, а заправо они брину нама.
Научила сам да постоји толико снажна љубав да ти се од ње плаче.