Што се људи чуде данашњој моди кад је Шер постојала прадавно?

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.910
Кад су наше мајке или бабе (како коме) биле тинејџерке или младе девојке тамо негде у далекој прошлости Шер је имала модне комбинације ван тог времена.

Што се људи чуде данашњој моди кад је Шер постојала у времену наших мајки?

au bre Zauz, snimak Šer iz 1975, a ti ga ocrni kao "pradavno" 😁
Пре 49 година кад су наше мајке или бабе (како коме) биле тинејџерке или девојке јесте прадавна праисторија у контексту времена.
Не разумем,какво "оцрњивање",шта фали времену младости наших мајки,баба?
:)

Ne fali ništa tom vremenu ali termin "pradavno" je ipak neko drugo vreme, a ne kad je tvoja majka bila mlada. Ili baka, svejedno.
Из садашњег времена што од пре пола века јесте прадавно.Мислим,ако си ти у годинама бабе или мајке да знаш да је то временска одредница за незамисливо много година у прошлости.Нешто чега данас нема и од чега је данас боље ал' се са сетом сећају младости не крш времена.
У контексту теме Шер је тада још имала овакву моду те како је Лејди Гага шок?

Bila je prelepa u mladosti.
Мршава и лепо се фотографисала,снимала.
Što se tiče mode, bila je ispred svog vremena.
Е,то,управо јер добар део модерног данас је заправо нешто из прошлости.
Што је поново дошло на ред јер мода суштински иде у круг како каже мајка.

Lejdi Gaga nikome normalnom nije šok, žena smara. Možda u jeku popularnosti pre 15ak godina kad je nosila onu haljinu od mesa da na silu izazove pažnju... Meni lično dosadna i nezanimljiva skroz.
Današnji trend: "welcome to the train of depressiveness"... tchoo, tchoo, tchoo...bu,hu,huu..
Nekada davno:"na ulicu istrčao iva, sav radostan trči ko lokomotiva", pola dvorišta žurka.:cool:

.
У контексту теме Шер је тада још имала овакву моду те како је Лејди Гага шок?
Neverovatan mi je tvoj stav iznenađivanja kako je Šer izgledala 70ih( a i 30ih, 50ih, u srednjem veku, žene su izgledale ženstveno i doterano. ) Čemu frka.
Пре 49 година ... јесте прадавна праисторија у контексту времена.
Kako god ...

Lejdi Gaga nikome normalnom nije šok, žena smara. Možda u jeku popularnosti pre 15ak godina kad je nosila onu haljinu od mesa da na silu izazove pažnju... Meni lično dosadna i nezanimljiva skroz.
Ваљда жели буде посебна и да буде звезда и то форсира, а очигледно има и подршку естаблишмента.

Ваљда жели буде посебна и да буде звезда и то форсира, а очигледно има и подршку естаблишмента.
Da, da, mada mislim da je njeno vreme prošlo..mnogi izginuše da budu posebni pa na kraju ispadnu smešni..
:D
Celeb_Moments.jpg

Back