goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Teško.Ovde se bahatost obesnih ne kažnjava.
Ptica se sama hrana, a pas usere ulice.
A koji su sve ''opasni'' psi po definiciji?
Pa logichno je, agresivan gazda ce dresirati psa da bude agresivan. Isto kao sto se nasilnicima kao ne izdaje dozvola za oruzje jer bi pucali i na ukucane a kamo li na ulici![]()
Sve je to moja stvar i ne treba da bude predmet bilo kakvih propisa i regulativa. Moje je da planiram. Isto kao sa decom. I u tom slučaju sebi možeš postaviti pitanje da li sad imam posao, da li ću ga imati sutra, da li će se zaratiti pa ćemo poumirati od gladi, da li ću se razboleti i umreti. Sve to je deo moje privatne sfere u koju država ne treba da se meša.
Osim toga sve što ti govoriš je tačno. Nemam psa i ne verujem da ću ga ni imati osim ako ne budem imao kuću sa dvorištem. Za stan preporučujem gmizavce. Moj drug ima malog pitona koji je tih, jede jednom sedmično, ne zahteva šetnju, a zanimljivo se igrati s njim. Osim ako se i tu ne uvede regulativa da u stanu ne smeš držati pitona jer se komšije boje da će proći kroz zidove i sve ih pojesti![]()
Тачно. У стану нема шта да тражи пас већи од пола метра. На крају крајева живот у стану је малтретман за већег пса. И наравно да пси могу да буду итекако опасни, без обзира на власника.
Psi jesu dobrocudne zivotinje, ali ovakve bi zaista trebalo voditi na uzici i biti treniran za tako nesto.
![]()
![]()
![]()
I samo da dodam, niko ko zeli drzati takvog psa, od mene ne bi dobio potpis, ako ne pokaze uverenje da zna da "radi" sa njima.
Ovaj je opasan...Bilduje...
![]()
Pa opasniji je nemacki ovcar od ovoga 1000 puta.
Kada udjes u dvoriste ovaj bi te samo omirisao,a ovcar ti ne bi dao da izadjes.
Imam ja al ne prodajem, ako si zgodna, možemo da se dogovorimo![]()
I ne samo to. Ne postuju mnogo bitnije zakone od ovog..
Inace, u ovoj zemlji sve postaje sprdnja.
У овој земљи је ОДАВНО све постало спрдња.
Treba zavesti vise red sa tim psima
sta ce veliki psi u stanu, to je mucenje zivotinje
Onda treba da donesemo oduku da roditelji koji hoce da imaju decu, svakom detetu moraju da obezbede zasebnu sobu ili max dvoje dece na sobu ( decju ). Nema smisla drzati malu decu u stanu. A pogotovo je mucenje kada roditelji imaju 5+ dece a nemaju para da ih izdrzavaju....
Kakav opasan pas? Nasi se Tuta i Muta i uz radzu dosli na ideju da donesu zakon. Sramota. Donose zakone a nisu u stanju da ih usklade jako treba. Ako hoce takve zakone onda neka dozvole unosenje zivotinja na javna mesta. Pazi nesmes kriz park da prodjes sa psom, po keju... Kreteni!!!!!