Što muškarci lažu za visinu

Ја сам пропо у центиметре, савијам се лагано, кичма зеза...

баш сам се мјерио и станем нако уобичајено (погнуто мало) и оп 186... ју

исправим се тек малкице ето 187

кажу дај исправи се скроз, догруам некако до 189 ал некако. и осетим бол у кичми, лакше ми нако мало згурен...

иначе имо сам 190 сигурних центиметара који милиметар горе небитно...
I sada ti da kažeš da si 190, ajde okej. Nego on koji je 173-174 Kaze da je 190 ma idi bre decko

Da da, a onda pojedine žene ne znaju da parkiraju! Naravno da ne znaju kada su poverovale muškarcima da je ovo 20 centimetara

Construction Builder GIF by Stavario
Dobro, i žene se bave raznim prevarama u bespućima dejting zbilje.

Znam, ali svakako je bezveze i smesno
па немој им онда још отварањем теме стајат на жуљ!

и онако их тај комплекс прати од младости па су често ти нижи мушкарци неки надркане нарави као он остроги и то и намћори напсрам оних баш високих и појавом у сваком погледу...

крију јер се страше да ћеш брзо изгубиш заинтересованост.

глупо је крити . откриће се и после јадан осјећај.

мушкарци би свакако требали и да имају у виду и категорију на коју ударају.

јбг, реалност...

осим кад је у питању нека крес варијанта или кад је економија тј интерес у питању па су они рецимо нафатирани ловом што им подиже самопуздање тада и ако су омалени...

и онако их тај комплекс прати од младости па су често ти нижи мушкарци неки надркане нарави као он остроги и то и намћори напсрам оних баш високих и појавом у сваком погледу...

јбг, реалност...

осим кад је у питању нека крес варијанта или кад је економија тј интерес у питању па су они рецимо нафатирани ловом што им подиже самопуздање тада и ако су омалени...
E baš sa zadovoljstvom stajem na taj žulj 🤣🤣 i nastaviću

јбг, реалност...

Niža visina nije nedostatak, mana. Nismo ni svi istog gabarita i svako traži svog para. Ovde je pitanje zašto se laže za visinu kao da se ona može sakriti.

Back