- Poruka
- 21.628
Ajde odgovori sad ti iskreno @marija288 .znači visoka si?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde odgovori sad ti iskreno @marija288 .znači visoka si?
I sada ti da kažeš da si 190, ajde okej. Nego on koji je 173-174 Kaze da je 190 ma idi bre deckoЈа сам пропо у центиметре, савијам се лагано, кичма зеза...
баш сам се мјерио и станем нако уобичајено (погнуто мало) и оп 186... ју
исправим се тек малкице ето 187
кажу дај исправи се скроз, догруам некако до 189 ал некако. и осетим бол у кичми, лакше ми нако мало згурен...
иначе имо сам 190 сигурних центиметара који милиметар горе небитно...
Jesamznači visoka si?
On se nada da ćeš da se zaljubiš čim ga vidiš pa da odmah postaneš "slepa od ljubavi".I sada ti da kažeš da si 190, ajde okej. Nego on koji je 173-174 Kaze da je 190 ma idi bre decko
Dobro, i žene se bave raznim prevarama u bespućima dejting zbilje.Da da, a onda pojedine žene ne znaju da parkiraju! Naravno da ne znaju kada su poverovale muškarcima da je ovo 20 centimetara
![]()
Npr?Dobro, i žene se bave raznim prevarama u bespućima dejting zbilje.
Zaljubila sam se onda kad sam ga pitala, gde ćemo, a on sleže ramenima i slaže neke face, ne zna ni gde da me vodi, posle ga ja odvela na pivo hahahahahahahahaOn se nada da ćeš da se zaljubiš čim ga vidiš pa da odmah postaneš "slepa od ljubavi".![]()
Mogla si i u knjižaru da mu kupiš bojanku!Zaljubila sam se onda kad sam ga pitala, gde ćemo, a on sleže ramenima i slaže neke face, ne zna ni gde da me vodi, posle ga ja odvela na pivo hahahahahahahaha
па немој им онда још отварањем теме стајат на жуљ!Znam, ali svakako je bezveze i smesno
E baš to, kao mama i deteMogla si i u knjižaru da mu kupiš bojanku!
E baš sa zadovoljstvom stajem na taj žuljпа немој им онда још отварањем теме стајат на жуљ!
и онако их тај комплекс прати од младости па су често ти нижи мушкарци неки надркане нарави као он остроги и то и намћори напсрам оних баш високих и појавом у сваком погледу...
крију јер се страше да ћеш брзо изгубиш заинтересованост.
глупо је крити . откриће се и после јадан осјећај.
мушкарци би свакако требали и да имају у виду и категорију на коју ударају.
јбг, реалност...
осим кад је у питању нека крес варијанта или кад је економија тј интерес у питању па су они рецимо нафатирани ловом што им подиже самопуздање тада и ако су омалени...
Ima mnogo gorih lazzi nego za visinu...Marija, nema veze, neka oni lažu za visinu, mi ćemo za kilograme, a ni jedno se ne može sakriti.
ја јесам 190 .I sada ti da kažeš da si 190, ajde okej. Nego on koji je 173-174 Kaze da je 190 ma idi bre decko
Niža visina nije nedostatak, mana. Nismo ni svi istog gabarita i svako traži svog para. Ovde je pitanje zašto se laže za visinu kao da se ona može sakriti.па немој им онда још отварањем теме стајат на жуљ!
и онако их тај комплекс прати од младости па су често ти нижи мушкарци неки надркане нарави као он остроги и то и намћори напсрам оних баш високих и појавом у сваком погледу...
крију јер се страше да ћеш брзо изгубиш заинтересованост.
глупо је крити . откриће се и после јадан осјећај.
мушкарци би свакако требали и да имају у виду и категорију на коју ударају.
јбг, реалност...
осим кад је у питању нека крес варијанта или кад је економија тј интерес у питању па су они рецимо нафатирани ловом што им подиже самопуздање тада и ако су омалени...
177Sta kazes, koliko si visoka?
E baš sa zadovoljstvom stajem na taj žulji nastaviću
Није.Ako te je slagao samo za visinu, taj je jako iskreno ljudsko bice.
Kao što si već navela, smanjuju kilograme.
Da, u pravu si.Kao što si već navela, smanjuju kilograme.
A desi se i da se u oflajnu pojavi potpuno drugačija osoba od one onlajn.
Jedino sto mi pada na pamet je trema.Neko se pogubi i u zelji da impresionira zvizne cifru.Niža visina nije nedostatak, mana. Nismo ni svi istog gabarita i svako traži svog para. Ovde je pitanje zašto se laže za visinu kao da se ona može sakriti.