Što Kuran zaista kaže o Izraelskoj državi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači po tebi Izrael nema prava na državu.
on citira lazno otkrivenje, po piscu laznog otkrivenja oni su sinagoga satanina
cionisti su sinagoga Satanina...ako je Alah Satana onda si u pravu...
ma ja sam cionista tj. sionista, Sion je Jerusalim, oko njega se sve vrti, i Hrist, a i moja Adamova glava je tamo, a ovo da jedni imaju drzavu, a drugi da je nemaju, pa to je i osnovni zaplet, zavadi pa vladaj, to je sa namerom uradjeno, sta cemo sada, da se poubijamo? da to promenimo? ne mozemo, sada je kasno, i 2000 godine je bilo kasno, a mozemo samo da se vratimo u proslost u istoriju, da je izucimo, u svakom slucaju Jerusalima - SIONA se niko ne odrice, i ne treba.
@bas kao mi je ovde prijatelj i dugo se znamo sa ovog foruma i on ume nekad da mi se oštrije suprotstavi pa i da upotrebi neku težu reč ali mu ja to ne zameram i kao što sam ti i tamo stavio do znanja nema potrebe da ti intervenišeš da me kao braniš....
deda malo [vise] glumi, ali vazno je da se razumemo kada razmenjujemo, bilo udarce, bilo blage reci
 
Poslednja izmena:
Duduk te nazvao Baskao na temi biblija i ja sam te branio no nije ti smetalo sto te nazvao Dudukom ja kazem isto na ovoj temi da si Duduk smeta te.Cisto da vidimo Duduštvo
E, nemoj da si ljubomoran, nisi ti jahve, secas se kada su te kao malog ucili sta je jahvin ljubomor?
ja znam da je tebi teze nego meni, jer mene niko nije ucio, ni mucio, ali pokusaj bar da me poslusas, nece ti faliti dlaka s glave.
Rekao sam na politici, zapravo aludirao, a ponavljam ovde, sledeci put cu te pokajati, moze sad ako si spreman?
dobra tema, a da ne valja, ne bih se trudio.

hm se otvara temama sa svim sto ga buni, i on ce da me poslusa, samo kasnije, vidi i on da se trudim
 
Poslednja izmena:
ako hocete, ja mogu ovde da pisem na temu, umesto na politici?
hm se otvara temama sa svim sto ga buni, i on ce da me poslusa, samo kasnije, vidi i on da se trudim
O narodu imas pravo da iznosis misljenje?
Usao si i im um svakom od njih ?
To je i za sotonu previše.
znači ako muslimani sad unište državu Izrael to je sasvim u redu jer Bog onda tako hoće i želi da kazni Izrael oduzimanjem države?

ne radi se imanju i nemanju drzava, jedni imaju, drugi nemaju, i tako ce da ostane, vec se radi o SIONU, JERUSALIMU, da pisem? jos o SALIMU

ne radi se o ispravljanju nepravde, jer se ona ne moze ispraviti, nego se radi o pravdi - jel da pisem, jel vas zanima? ne moze se ispravljanjem nepravde uciniti pravda, to je nemoguce.

jel bila nepravda sto je Hristos raspet? jeste; ali da li se ona mogla ispraviti? nije mogla! e, pa tako ni ova nepravda ne moze, ali ne radi se o nepravdi uopste, ja o njoj necu da vam pisem, vec o pravdi sam naumio, samo ako hocete da slusate, a znam da cete na kraju morati da me poslusate, jer ja Adam ne dodjoh za badava.

ne moze se laz prepraviti u istinu, to je nemoguce, ni nepravda se ne moze prepraviti u pravdu, ne pokusavajte o sinovi ljudski.
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top