ЧИЧА ДРАЖА
Zainteresovan član
- Poruka
- 270
Што све девојке копирају оне д.оље народњачке ???
Или немате укуса или..........
И ја тако мислим у праву си !evi:Zar stvarno mislis da ce ti Grandovke iskreno odgovoriti?
Ja mislim da nemaju ukusa, pa nemaju stila, pa nemaju obrazovanja pa nemaju vaspitanja...... pa nemaju moz..........
Питао би али немам !majcheki:Ma pushite ga.
Odakle ti to da ih sve devojke kopiraju? Ako je stvarno tako, pitaj sestru ili kevu zašto je.
Čiča,budi dobar,da ti ne obrijemo braduЧИЧА ДРАЖА:Што све девојке копирају оне д.оље народњачке ???
Остави моју браду !!!esperanca137:Čiča,budi dobar,da ti ne obrijemo bradu![]()
![]()
![]()
svašta,ko zna s kakvim se ti devojkama družiš i kakve gledaš:shock: ,pa su ti samo Grand zvezde pred očima8)
Ahahahahahaha.................OOOOOOOOOOO zašto smo tako uznemireni??? 8)majcheki:Ma pushite ga.
Odakle ti to da ih sve devojke kopiraju? Ako je stvarno tako, pitaj sestru ili kevu zašto je.
zbog yebenog malog princaSupertajni:Ahahahahahaha.................OOOOOOOOOOO zašto smo tako uznemireni??? 8)
ЧИЧА ДРАЖА:Остави моју браду !!!
Ma ye*eš princa....................samo opušteno.......................8)majcheki:zbog yebenog malog princa![]()
Воли Чича и нешто друго !!! http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=1600641#esperanca137:![]()
![]()
![]()
samo ti čačkaj,pa ćeš da ostaneš i bez .........a bradu ćemo da ti ostavimo
![]()
Специјални !!!!majcheki:ma bre čiča, kakvi su ti ovo linkovi![]()
![]()
![]()
to se depiliraЧИЧА ДРАЖА:Воли Чича и нешто друго !!! http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=1600641#
Боље обриј своју доњу браду !!!
esperanca137:to se depilira![]()
![]()
![]()
stvarno si blesav,ma ima da te izdepiliramo i bices ko bebina guza![]()
![]()
![]()
he,he,he pa necu da odajem tajneЧИЧА ДРАЖА:Ко то ми ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Јел нешто као ти или боље ???esperanca137:he,he,he pa necu da odajem tajne,al si nadrljao breeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
ukusi su razlicitiЧИЧА ДРАЖА:Јел нешто као ти или боље ???
:grin: :grin: :grin: :grin:
Јел женско ???esperanca137:ukusi su razliciti![]()
Баш то тотални кич !Gazdarica:Je l' to ova moda?
ha ha ha ha hamajcheki:Ma pushite ga.
Gazdarice, jel' ovo tvoja slika iz mladjih dana?Gazdarica:Je l' to ova moda?