"Пливање за Богојављенски крст је традиција која се годинама одржава 19. јануара када се обележава празник Богојављење односно слави се дан крштења Исуса Христа у реци Јордан. Пливање за Богојављенски крст уписано је у Национални регистар нематеријалног културног наслеђа Србије 14. јануара 2024."
Знате већ да на интернету постоје и такви коментатори који пишу да свако може да плива за Крст данас али негде баш на данашњи датум се не јављају.
Нема ни једног да напише "ево то сам ја" и наведе где плива да га или да их погледамо.
Не судим далеко било,не осуђујем и не пресуђујем а верујем да данас пливају професионалци који нису цивили - лекари доста упозоравају обичан народ да је ово за изузетне појединце као и ко треба да заобиђе.
Где су ти коментатори на данашњи дан и да ли пливају они који нису цивили?
Знате већ да на интернету постоје и такви коментатори који пишу да свако може да плива за Крст данас али негде баш на данашњи датум се не јављају.
Нема ни једног да напише "ево то сам ја" и наведе где плива да га или да их погледамо.
Не судим далеко било,не осуђујем и не пресуђујем а верујем да данас пливају професионалци који нису цивили - лекари доста упозоравају обичан народ да је ово за изузетне појединце као и ко треба да заобиђе.
Где су ти коментатори на данашњи дан и да ли пливају они који нису цивили?
Poslednja izmena: