Što jače, to bolje :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tiranosurus-Žex

Ističe se
Poruka
2.766
- Stegni ga slobodno...
...........///
- Slobodno, kažem ti...
............///
- Jače, slobodno, nemoj da se plašiš, vidiš, ovako...
- Pa ne mogu jače!
............
Pitao sam se posle šta mi je trebalo da joj objašnjavam kako da ga stisne lepo - 'vidiš, ovako, slobodno...' - Eebote, kako nema snage za toliko? Sigurno se plašila da ne uradi nešto naopako, sigurno je to... I baš joj je bilo glupo, video sam to po načinu na koji se oblačila posle i kako je sklanjala pogled.
Ne i to stvarno, sve je super i gore i dole i po sredini, samo taj stisak kilavi...
.............
Srećem po gradu devojke koje znam i rukujem se sa njima, gledaju me čudno kad im kažem - "stisni slobodno, da vidim koliko si ojačala!"... - 'ohoo, e ova je šampionski stisnula...', cura se smeje, pita me zašto tražim da mi stiska ruku...
"Ma ja to onako, dosadilo mi ono mlitavo rukovanje što je sad u trendu! A kako ti tako malečka imaš tako jak stisak? 'Ćeš negde na kafičicu da sednemo?"
..............
Nije da zakeram, ali stvarno ne volim mlako.

mixpoints.gif

- Stegni ga slobodno...
...........///
- Slobodno, kažem ti...
............///
- Jače, slobodno, nemoj da se plašiš, vidiš, ovako...
- Pa ne mogu jače!
............
Pitao sam se posle šta mi je trebalo da joj objašnjavam kako da ga stisne lepo - 'vidiš, ovako, slobodno...' - Eebote, kako nema snage za toliko? Sigurno se plašila da ne uradi nešto naopako, sigurno je to... I baš joj je bilo glupo, video sam to po načinu na koji se oblačila posle i kako je sklanjala pogled.
Ne i to stvarno, sve je super i gore i dole i po sredini, samo taj stisak kilavi...
.............
Srećem po gradu devojke koje znam i rukujem se sa njima, gledaju me čudno kad im kažem - "stisni slobodno, da vidim koliko si ojačala!"... - 'ohoo, e ova je šampionski stisnula...', cura se smeje, pita me zašto tražim da mi stiska ruku...
"Ma ja to onako, dosadilo mi ono mlitavo rukovanje što je sad u trendu! A kako ti tako malečka imaš tako jak stisak? 'Ćeš negde na kafičicu da sednemo?"
..............
Nije da zakeram, ali stvarno ne volim mlako.

mixpoints.gif

Dobro..Lexa je otvorila sezonu lažnih erotskih priča ali to ne znači da sad svi treba da kače svoje šaljive umotvorine......
Naslov je Erotske priče...... Pošalice, brzalice i zagonetke pišite na narodnim umotvorinama.....
Hvala....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back