Сто двадесет две хиљаде динара за ајфон мобилни телефон?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
45.099
Гледала сам скоро обичне мобилне телефоне и један око шеснаест хиљада динара има цену,изашао пре дуплог броја година а делује функционално ~ уз купљен пуњач то би вероватно било још пар хиљада динара за обичан телефон.
Има смисла а пре свега функционално је свакако,може и доступан пуњач батерије ту да се користи што показује флексибилност као практичност.
Још увек је недоступно,огромне су то паре,питање је ко ће га купити,кад.
У истом излогу је био ајфон од сто двадесет две хиљаде динара који је ту стајао пар дана,веома брзо склоњен јер је највероватније продат некоме ко има пара за прескупе додатке,могуће поправке које то подразумева.
Сад,има ли то неког смисла,сврхе или се ради о томе да неки људи празнине попуњавају грицнутом јабуком као симболом пропасти?

Сад,има ли то неког смисла,сврхе или се ради о томе да неки људи празнине попуњавају грицнутом јабуком као симболом пропасти?
prilično sam siguran u to da velika većina onih koji kupe iPhone, kupe ga isključivo zbog usrane jabuke. znači, apsolutno ih ne zanimaju performanse telefona, operativni sistem, procesor, memorija, ... apsolutno ništa, nego samo i isključivo jabuka,tj. lečenje kompleksa!
jel video neko uostalom i jednog vlasnika ajfona a da na telefon nosi takvu masku koja prekriva zadnju stranu telefona da se jabuka ne vidi?! i ako ima, to je jedan u hiljadu možda...

Гледала сам скоро обичне мобилне телефоне и један око шеснаест хиљада динара има цену,изашао пре дуплог броја година а делује функционално ~ уз купљен пуњач то би вероватно било још пар хиљада динара за обичан телефон.
Има смисла а пре свега функционално је свакако,може и доступан пуњач батерије ту да се користи што показује флексибилност као практичност.
У истом излогу је био ајфон од сто двадесет две хиљаде динара који је ту стајао пар дана,веома брзо склоњен јер је највероватније продат некоме ко има пара за прескупе додатке,могуће поправке које то подразумева.
Nije simbol propasti :lol:, propade isto kao i Amerika koja propada mesecno jedanput.
Jedino sto meni nikada nece biti jasno je taj mentalitet koji nas vodi direktno na dno.
Mnogo je bitno zagledati u tudje dvoriste.

"Укупан трошак за један имплант са круницом:
  • Без додатних процедура: 500–1.500 евра.
  • Са доградњом кости или другим захватима: 1.000–2.000 евра или више."

Икс АИ пише да је ово оквирна цена једног зуба кад се ставља хируршки,то је смислен трошак јер помаже особи у стварном животу те негде остајем без текста,пластику која служи за интернет и комуникацију цене делом као битну хируршку интервенцију?

prilično sam siguran u to da velika većina onih koji kupe iPhone, kupe ga isključivo zbog usrane jabuke. znači, apsolutno ih ne zanimaju performanse telefona, operativni sistem, procesor, memorija, ... apsolutno ništa, nego samo i isključivo jabuka,tj. lečenje kompleksa!
jel video neko uostalom i jednog vlasnika ajfona a da na telefon nosi takvu masku koja prekriva zadnju stranu telefona da se jabuka ne vidi?! i ako ima, to je jedan u hiljadu možda...
Sve maske za ajfone su tako napravljene da se apple znak vidi.
Nisi mogao da vidis to sto pises.

nece biti...
evo posle 5 sekundi pretrage na google sam nasao bez "rupe" za jabuku...
https://www.amazon.de/Ringke-Air-S-Kompatibel-Stumpfmatt-Umhängeband-Black/dp/B09H56JBV7?th=1
ima kol'ko 'oces takvih, al' kao sto sam rekao... velikoj vecini je bas taj znak sve sto je bitno, a ne nesto drugo vezano za same mogucnosti telefona. :rtfm:
Ok. Pisala sam iz svog ugla. Meni nije bitno, mada oduvek (skoro) imam neki apple uredjaj
I sada pisem sa jednog.
Kao sto rekoh, nije bitno to.
Svako po svojoj volji...

Ok. Pisala sam iz svog ugla. Meni nije bitno, mada oduvek (skoro) imam neki apple uredjaj
I sada pisem sa jednog.
Kao sto rekoh, nije bitno to.
Svako po svojoj volji...
pretpostavio sam da imas, cim si se nasla prozvano.
sto ti je bitno, ako nije samo brend? sta ima bolje apple sto nemaju drugi uredjaji (telefon, latpot, sta vec)? :think:

da, neki popunjavaju rupe, a neki ga iskoriste maksimalno, što se kaže- za sve pare
flagship telefoni nisu za korisnike kojima se sve svodi na poziv, sms, viber, fb, a na žalost ima takvih i to su ništa drugo do bačene pare
ali ako neko (kao npr ja) fotografiše i snima, igra igrice, neretko ga koristi umesto računara i na njemu edituje fotografije, video snimke, ima gomilu aplikacija za svakodnevnu upotrebu, onda se itekako isplati iskeširati ajfon ili neki flagship samsung
koristila sam ajfon, sedmicu 4 i po godine, 11 znatno kraće jer sam ga slučajno slupala, trenutno samsung s 22, ulazim u 4. godinu korišćenja, svi plaćeni oko 100k i uskoro ću opet dati 100+ hiljada za novi telefon, ne zbog pomodarstva i popunjavanja praznine, nego zato što mi je takav telefon neophodan, pre svega zbog posla
kome odgovara neki od 200e, super
meni ne odgovara da menjam telefon nakon godinu dana, jer je počeo da baguje ili nema dovoljno memorije
takođe mi ne odgovara ni da mu treba milion godina da obavi prost zadatak(isto što očekujem i od računara)
da rezimiram, 100-150k za telefon nije mnogo ako se on koristi i kao telefon i kao računar i kao fotoaparat
zar ne?

Back