Stiže vladavina Vodolije: Prognoza za znake

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
332.570
kaver_horoskop_izvinjavanje_foto_shutterstock_529x940.jpg


Vladavina Vodolije počinje 20.1, ali ono što ovaj datum čini posebno povoljnim je to što Pluton istog dana prelazi u znak Vodolije. Pluton već neko vreme lebdi između Jarca i Vodolije pa iako nije stranac na ovom području, njegov prelazak u Vodoliju uvesće nas u novo poglavlje.

Vodolija je takođe znak poznat po svojoj neobičnoj lišnosti i ponekad ekscentričnosti. Vodolija želi da radi stvari na svoj način, želi da prekrši pravila, pronađe novi put i kuje nove avanture.Kroz sezonu Vodolije, imamo divan pun Mesec u Lavu 25. januara. Ovaj pun Mesec u Lavu pun je svetle energije i podsetiće nas da se usresredimo na svoju radost.
Mnogo toga se događa u ovoj sezoni Vodolije! Zavirimo u ono što možete očekivati za svoj horoskopski znak.

Ovan
Vladavina Vodolije će vam skrenuti pažnju na vašu zajednicu i okruženje. Sa kim ste okruženi? U kakvom okruženju napredujete?
Možda ćete morati da preispitate sa kim se okružujete i koje vrste okruženja često posećujete. U redu je reći ne ako morate.
Ako želite da privučete neke nove i usklađenije zajednice, izložite se, započnite novi kurs ili se prijavite za novi klub ili zajednicu.

Bik
Šta vam daje osećaj svrhe? Sezona Vodolije je dobro vreme da razmislite o ovom pitanju. Svi želimo da osetimo smisao kada se probudimo ujutru, ali naša svrha ne mora da bude neka velika, velika stvar.Razmislite o malim načinima na koje možete početi da unosite više svrhe u svoj život. Kada to učinite, to će početi da gradi vašu snagu i samopouzdanje, što će vam zauzvrat pomoći da pokucate na više vrata, isprobate nove stvari i doživite nova iskustva!Život je ovde da bi se živeo punim plućima; to je naša krajnja svrha, pa pogledajte da li možete pronaći načine da unesete više života u svoj život ove sezone Vodolije!

Blizanci
Vladavina Vodolije je vreme da proširite svoje razmišljanje. Kako možete sanjati veće, ciljati više ili možda okrenuti stvari naglavačke da biste stekli novu perspektivu? Vaš um će biti oštar ove sezone Vodolije, pa ga iskoristite!Pogledajte da li možete da izazovete neke od načina na koje ste razmišljali. Pogledajte da li možete početi da gledate stvari iz nove perspektive. Možda ćete otkriti da takođe morate da odbacite ograničavajuća uverenja ili misli koje su ukorenjene u oskudici.
Fokusiranje na obilje i zahvalnost je dobro mesto za početak. Naše misli mogu biti tako moćne, a sezona Vodolije je vaša šansa da ih naterate da rade za vas.

Rak
Kako ulazimo dublje u 2024. godinu, možda još uvek sustižete energetski pomak. Možda ćete se osećati pomalo umorno ili letargično ili vam je još uvek potrebno vreme da integrišete sve što se dogodilo. Vi ste osetljiva duša i ponekad vam treba vremena da se prilagodite trenutnim energijama.Vladavina Vodolije je vaša prilika da iskoristite ovo vreme za odmor i oporavak. Ovo je vaša sezona da praktikujete brigu o sebi i da budete nežni prema svemu što vam se dešava.
Pogledajte da li možete da prihvatite svoju trenutnu situaciju, umesto da pokušavate da je promenite ili učinite nečim što nije. To ne znači da morate da se smirite, ali ponekad samo prihvatanje može pomoći da napravite promene koje tražite.

Lav
Vodolija sedi naspram vas na točku zodijaka, tako da ćete uvek dobro uživati u njenoj energiji. Takođe imate svoj Pun Mesec ove sezone, Pun Mesec u Lavu 25. januara. Ovaj pun mesec je vaša prilika da zasijate; donosi svetlu, smelu energiju koja će učiniti da se osećate optimistično i inspirisano.Ovo je divan pun Mesec koji donosi podsticaj samopouzdanju i možda motivaciju za stvaranje novih i uzbudljivih snova i ciljeva.Sezona Vodolije vas takođe može naterati da se fokusirate na odnose u vašem životu. Koga držite blizu sebe je veoma važno, pa razmislite o tome kako želite da to izgleda i počnite da preduzimate usklađene akcije.

Devica
Vreme je da se organizujete! A ako ste stereotipna Devica, to bi trebalo da vam bude jedna od omiljenih stvari! Vreme je da počistimo nered.
Iako još nije vreme za prolećno čišćenje, čini se da bi vas sezona Vodolije mogla naterati da ogladnete da očistite najbliže i oslobodite svoj život smeća i nereda kojima više nema mesta.Sezona Vodolije će takođe verovatno biti zauzeto vreme za vas gde ćete možda žonglirati sa nekoliko stvari, tako da će vam što više organizovanost pomoći da ostanete na vrhu liste obaveza. Ako želite da započnete novi posao ili započnete nove projekte u 2024. godini, sezona Vodolije nudi dobru energiju podrške, zato nastavite!

Vaga

Sezona praznika je gotova, ali izgleda da je za vas tek počela! Vaš društveni kalendar će verovatno biti prepun ove sezone Vodolije i izgleda da imate mnogo toga da proslavite. Pun Mesec u Lavu 25. januara bio bi savršeno vreme za organizovanje druženja sa prijateljima ili druženje sa prijateljima koje niste videli od Nove godine.
Zabava i druženje zaista mogu biti izvor inspiracije za vas ove sezone Vodolije, pa se potrudite da se povežete sa onima koje volite. Ako društveni događaji nisu vaša stvar, ovo je veoma kreativno vreme i za vas.Ovu energiju možete usmeriti u fokusiranje na svoje kreativne strasti.

Škorpija
Sezona Vodolije je dobro vreme da se fokusirate na svoje okruženje. Stvaranje prostora koji deluje kohezivno i organizovano može učiniti čuda za vašu produktivnost i vaš opšti osećaj mira.Možda je vreme da se rasčistite, reorganizujete spavaću sobu ili razmislite o konačnom preseljenju na novo mesto. Oseti šta je najbolje za tebe. S druge strane, možda ćete otkriti da sezona Vodolije dovodi neke porodične probleme u središte vašeg života.Možda ćete morati da budete tamo za člana porodice ili ćete možda želeti da provedete više kvalitetnog vremena sa svojom porodicom. Kao osetljiva duša, obavezno zaštitite svoju energiju i praktikujte mnogo brige o sebi, posebno ako brinete o drugima.

Strelac
Vreme je da svoje misli i osećanja stavite na papir. Možda vam se mnogo toga dešavalo ili vam je u glavi ključalo mnogo nagomilane energije. Vreme je da se sve to izvuče, a vođenje dnevnika je odličan izlaz.Ako vas anksioznost prevazilazi, možda je vreme da razgovarate o stvarima sa prijateljem ili terapeutom. Čini se da komunikacija, veza i izražavanje onoga što zaista osećate donose odgovore koji su vam potrebni ove sezone Vodolije.Ponekad, da bismo se bolje izrazili, prvo moramo ući unutra i razumeti kako se zaista osećamo. Tada postaje lakše razgovarati o stvarima i komunicirati sa drugima. Ne bežite od tog unutrašnjeg putovanja.

Jarac
Sunce je upravo izašlo iz vašeg znaka i možda se osećate malo zatišja gde su nekada bili sunčevi zraci. Sada ste duboko u svom novom putovanju oko Sunca i možda se osećate malo više fokusirani i sigurni u to kuda idete.Sezona Vodolije je dobro vreme da se usredsredite na svoja osećanja sopstvene vrednosti. Da li tražite potvrdu iz spoljnih izvora? Da li se osećate vrednim samo ako imate određenu stvar ili ako izgledate na određeni način ili ako vaš bankovni račun pokazuje određeni broj?
Dopuštanje da vaša vrednost bude vezana za ove stvari nikada ne završava dobro, pa se možda fokusirajte na načine na koje možete izgraditi osećaj vrednosti i sopstvene vrednosti iznutra. Možete li meditirati na ideju da ste vredni i divni samo zato što ste to što jeste? Sedite sa tom idejom ove sezone i gledajte kako se marinira.

Vodolija
Sunce sija u vašem uglu dok slavite svoje putovanje oko sunca! Šta god da planirate ove rođendanske sezone, nadamo se da možete da se okružite ljubavlju, radošću i uzbuđenjem za ono što je pred vama! Pun Mesec u Lavu 25. januara biće divno vreme da se okružite prijateljima i porodicom.
Ako planirate zabavu ili događaj, uradite to što bliže ovom punom mesecu! Ako tražite partnera ili mentora, ovaj pun mesec je divno vreme da se pokažete. Sa Uranom, vašom vladajućom planetom, postavljenom direktno 27. januara, stvari će početi da se osećaju kao da teku u lepom, glatkom pravcu.
Trebalo bi da vidite sve veći zamah kako se približavamo kraju meseca, a ovaj zamah će vam pomoći da krenete napred u bilo kom pravcu po vašem izboru. Kako se krećemo u februar/februar, vaš fokus će se pomeriti na vaše zdravlje i blagostanje. Da li se brinete o sebi? Slušate li svoju unutrašnju mudrost?
Mlad Mesec 9. februara biće dobro vreme da se usredsredite na brigu o sebi. Pluton prelazi u vaš znak znači da je transformacija u toku. Ali ne brinite, ova transformacija je spora i stabilna. Pluton će biti u Vodoliji skoro 20 godina, tako da imate dovoljno vremena da se naviknete na njegovu energiju.
Ali transformacija je u toku, tako da očekujte da će ovo sledeće poglavlje uključiti mnogo odbacivanja i puštanja. Međutim, Pluton uvek obećava veličanstveno ponovno rođenje, pa znajte da dok je život spreman za neke promene, na horizontu su i divni novi počeci.

Riba
Ova sezona će biti sezona čišćenja i zatvaranja. Imaćete potrebu da završite nedovršene poslove, organizujete se i stvorite prostor za novo poglavlje koje treba da počne.
Pre sledećeg putovanja oko Sunca, morate da rešite neke stvari. Možda su neke stvari preteške da biste ih poneli na sledeće putovanje.
Pun Mesec u Lavu 25. januara i mlad mesec u Vodoliji 9. februara biće dobro vreme da se sagleda šta treba da prođe, a šta ostane.
Koristite ovaj mesečev ciklus da razmislite ko vam se neće pridružiti u ovoj sledećoj avanturi. Vaše srce i način na koji se osećate vodiće vaš put, zato pokušajte da ne budete previše uhvaćeni u sebe.
 

Back
Top