Stiže serija o negativcu iz "Betmena", a tek da vidite ko je u glavnoj ulozi

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

Stiže serija o negativcu iz "Betmena", a tek da vidite ko je u glavnoj ulozi​

Sudeći prema prvom isečku, Pingvin će imati mračan i zloslutan izgled iz originalnog filma reditelja Mata Rivsa.

IZVOR: DNEVNI AVAZ ČETVRTAK, 13.04.2023. | 10:36 -> 15:00

HBO je najavio "sledeće poglavlje u sagi o Betmenu" prvim trejlerom za spinof "Betmena", seriju "The Penguin" s Kolinom Farelom u glavnoj ulozi.

Farel je glumio Osvalda Oza Koblepota, poznatog i kao Pingvin, u blokbasteru "The Batman" iz 2022, koji je zaradio 771 milion dolara, a sada će imati svoju seriju.

Sudeći prema prvom isečku, Pingvin će imati mračan i zloslutan izgled iz originalnog filma reditelja Meta Rivsa, koji će režirati i novu seriju, a Farel izgleda gotovo neprepoznatljivo u ulozi "novog kralja Gotama".

Nije najavljen datum izlaska serije od osam epizoda, a obožavaoci će verovatno dobiti više detalja na ovogodišnjem San Dijego Comic-Conu.

Osim Farela, glumačku postavu čine Kristin Miloti, Renzi Feliz, Majkl Keli, Šoreh Agdašlu i Dirdri O'Konel, a pojavljuju se i Klansi Braun i Majkl Zegen.

Izlazi sledeće godine

Serija bi trebalo da izađe na HBO maksu iduće godine. Piter Safrani i Džejms Gan, novi šefovi DC-ja, jasno su dali do znanja da je Rivsov Betmen deo njihovog sporednog svemira, a ne deo njihove prve faze DC svemira Bogovi i čudovišta.

Rivs će režirati i "The Batman II", koji bi se trebao pojaviti u bioskopima 3. oktobra 2025. godine. U međuvremenu, Safran i Gan rade na akcijskom filmu temeljenom na "The Brave and the Bold", a fokusiraće se na Betmenovog sina Dejmijana Vejna.

Gan je, takođe, govorio o tome kako će se "The Penguin" uklopiti u Betmenov svemir.

"Met radi na filmu The Batman II, koji vidi kao kriminalističku sagu o Betmenu, koja uključuje i TV seriju The Penguin. I to je posebna stvar, a on vredno radi na tome. Pre nekoliko dana nam je ponudio neverovatne, stvarno super stvari. Tako da je naš plan da se to nastavi", rekao je za Gan za IGN.

"The Penguin" bi trebao izaći na HBO maksxu tokom 2024. godine.


https://www.b92.net/kultura/vesti.p...=b92_preporuka_box&utm_campaign=b92_preporuka

Ovako na prvi pogled sudeći prema trejleru izgleda da će da bude dobro, ali videćemo.
 

Back
Top