Pozdrav svima. Ako procitate moje prethodne postove videcete kakav sam lik sto se zdravlja tice.. Hipohondrije ne manjka. Danas sam bio na UZ mekih tkiva vrata i izasao sam, blago je reci sokiran, znoj je lio sa mene, potpuno bunilo. Dakle, pre 3 meseca na uz stitne dok sam lezao na endokrini zbog secera mi je nadjen cvoric na stitnoj. Endokrini hirurg je rekao da je premali za bockanje i da se samo prati. I evo, posle 3 meseca imam oteklih nekoliko limfnih zlezdi na vratu. Dr koja je radila uz je pricala o nalazu, pola nisam slusao cim je spomenula da ne moze da tvrdi da je benigno... Tada mi se srusio plafon na glavu. Kako gurati sa takvim saznanjem? Kontrola endokrinologa je trebala da bude sutra ali su je pomerili za 04.02. Tada treba da odnesem silne nalaze. Ja sada be mogu da docekam tu kontrolu, a sa druge strane se plasim. Predlozen mi je pregled hematologa. Da li odmah sutra da idem? Da li da sve krenem odmah sutra? Ne znam da li da popijem jedno 5 bromazepama sada.. Nisam nacisto..