Dragi forumasi, ako mi se dopadne neka cura, mogu li je malo stipnuti za guzu, ali da je ne zaboli?
A što zna ja,to ti je tema za one sa platom do 2000€
Moжеш да пробаш, ал може да ти и шамарчину одвали...Dragi forumasi, ako mi se dopadne neka cura, mogu li je malo stipnuti za guzu, ali da je ne zaboli?
Ne savetujem.Štipni je za obraz pa ako se ne buni onda za rame pa za dojkicu pa ako se ne buni tako postepeno dođi do guze 😉
Ne savetujem.
Pomislice da joj radi sistematski pregled.![]()
Pazi, ako ga optuži za štipkanje on onda ima argument! Proveravao je čvrstinu vezivnih tkiva.
Ako odmah šćapi za guzu onda je perverzan![]()
Joj, nikako za obraz. Pomislice da je bucka.pa zavisi gde je pošla,na obdukciju,sistematski il na nešto treće
ko pita ne skita![]()
U redu je da to zasmeta, ali taj gest ne mora apriori da znaci kako je neki pokusaj ili planirana namera. Sve zavisi od okolnosti, vrste razgovora, poznavanja te osobe itd.Ja lično ne volem da me neko koga površno poznajem, tipa kolega ili tako neko, štipne ili pljesne po guzi ili spusti šaku na koleno.
...
vataju čim si izašao u prometJa ga štipnem za onu bradavicu kad mu nabudz majicu)))
Ja volim da flertujem ali ne pipkam prva![]()
Tako im najlakse i najbezbednije da probaju sredjene nokte.vataju čim si izašao u promet
uopšte mi nije jasno što vatate za sise![]()