Stilizacija grba i zastave Srbije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И код мене изазива асоцијацију на цртане филмове - треснуо у дрво па му се кљун спљоштио. :lol:

Можда су хтели да нагласе, ови наши просрпски еХперти, како Србија сада (после НАТО агресије) и није више баш тако поносни орао, НАТО нам сломио нос. Тако, ваљда, кад погледамо грб, уместо да смо поносни, ми треба да се подсетимо катарзе кроз коју треба да прођемо, као и томе где нам је место.

Али, ја нисам стручњак...

E hvala Bogu,istomisljenik...
Mene asocira na onog iz Alan Ford stripa,ali ni ja nisam strucnjak...

Ne skroz goli,sa sexi keceljicama :zper:
a provalila sam ja da tebi kuhinja bolje lezi
nego pegla,pa ko velim aj da ucinim coveku,nasi smo:whistling:
Nemoj toliko da me mrzis,zahebi me prosvetljenja,hebote perce levo,rep na gore,perce desno,krilo dole....:dash:
Jedan mi je lepsi zbog neke sitnice,drugi takodje zbog neke druge sitnice,u sustini:think: vise i ne znam
koji je lepsi:confused:

eto nek Brana bude u kostimu francuske sobarice, to mu više leži uz peglu od kecelje, a i sexy je :mrgreen: :hahaha:
yes, kuhinja is my thing baby :per:
u suštini polako postaješ "naša" :lol:

И код мене изазива асоцијацију на цртане филмове - треснуо у дрво па му се кљун спљоштио. :lol:

Можда су хтели да нагласе, ови наши просрпски еХперти, како Србија сада (после НАТО агресије) и није више баш тако поносни орао, НАТО нам сломио нос. Тако, ваљда, кад погледамо грб, уместо да смо поносни, ми треба да се подсетимо катарзе кроз коју треба да прођемо, као и томе где нам је место.

Али, ја нисам стручњак...

bako :eek: opet nisi stavila đozluke pa ti se opet svašta pričinjava :mrgreen: :P :rotf:

E hvala Bogu,istomisljenik...
Mene asocira na onog iz Alan Ford stripa,ali ni ja nisam strucnjak...

Па, ја могу да говорим само са уметничке/естетске тачке гледишта.

Какве везе има овај кљун:

foto2mz.jpg

...са кљуном правог орла:

http://2.***************/_PqjL-qM3cOM/SIEp9bTpPYI/AAAAAAAAAMs/0lXfHPyo5E0/s320/suri%2Borao.jpg

???

Погле овог СУРог орла, ту су и око и кљун спремни на одбрану, поглед застрашујућ, глава поносно дигнута, оличење слободе... дивна птица, кад је погледаш не можеш да јој се не дивиш.
За разлику од оног нашминканог, са спљоштеним кљуном.

Па, ја могу да говорим само са уметничке/естетске тачке гледишта.

Какве везе има овај кљун:

foto2mz.jpg

...са кљуном правог орла:

http://2.***************/_PqjL-qM3cOM/SIEp9bTpPYI/AAAAAAAAAMs/0lXfHPyo5E0/s320/suri%2Borao.jpg

???

Погле овог СУРог орла, ту су и око и кљун спремни на одбрану, поглед застрашујућ, глава поносно дигнута, оличење слободе... дивна птица, кад је погледаш не можеш да јој се не дивиш.
За разлику од оног нашминканог, са спљоштеним кљуном.

To sam i ja rekla,odnosno pitala sam ,,experte,, u cemu je fora zguzvanog kljuna
i zasto je to lepse od normalnog,oduvase me ko ... ne sme covek ni da pita nista (((
Ako mi se ne dopada odmah sam drzavni neprijatelj br.1 !!!
Strasno,primili se ko ..
Ne svidja mi se kljun ko bokser i tacka!!!!

To sam i ja rekla,odnosno pitala sam ,,experte,, u cemu je fora zguzvanog kljuna
i zasto je to lepse od normalnog,oduvase me ko ... ne sme covek ni da pita nista (((
Ako mi se ne dopada odmah sam drzavni neprijatelj br.1 !!!
Strasno,primili se ko ..
Ne svidja mi se kljun ko bokser i tacka!!!!

Јес', сломљен, па још са поруком (нама):"Језик прегриз'о". :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back