ŠTIKLE

• Začetnik teme Začetnik teme pumps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imete neki predlog cipela za jesen? Ja nikako ne nalazim odgovarajuce, zbog kise... Trebaju mi jedne sa malom petom, ali ne tetkaste i ne previse elegantne, samo malo;) Za svaki dan. Inace mi se svidjaju Kickers, ali sad mi treba nesto maaalo elegantnije, a ipak mladalacki (u je... kako matoro zvuci kad kazes mladalacki:) )

Mnogo sam srecna... Kupila sam sebi kozne stikle, koje su i za svaki dan i za elegantnu odjecu, i za kisu i za sunce, i za dugotrajno pjesacenje... Apsolutno mekane i udobne... I lijepe...
Bas mi se svidjaju... :P

hm...ne znam da li sam 5 puta u zivotu obula cipelu na stiklu...neudobne su mi..ne znam da hodam u njima i nekako ih ne volim na sebi...mozda jednog dana...

Gazdarica:
Mnogo sam srecna... Kupila sam sebi kozne stikle, koje su i za svaki dan i za elegantnu odjecu, i za kisu i za sunce, i za dugotrajno pjesacenje... Apsolutno mekane i udobne... I lijepe...
Bas mi se svidjaju... :P
Pa budi drug, pokazi nam;)
Narocito ako su i za kisu i za svaki dan:)

02ff12ew0.jpg

A ove?

Volim stikle, iako sam visoka 178 pa mi i nisu bas potrebne..obozavam da hodam u njima, jedno pola sata. Onda me zabole noge i posle kukam kako ih nikad necu obuti..ali, naravno, cim se ukaze prilika, sve ispocetka :)

Back