Stik ili dezodorans – šta koristite i šta vam se najbolje pokazalo?

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
11.689
Zanima me šta većina vas koristi u svakodnevnoj rutini – stik ili dezodorans (sprej/roll-on)? Već neko vrijeme razmišljam da promijenim ono što koristim, pa bih volio čuti vaša iskustva.

Koje su po vama prednosti i mane jednog i drugog? Da li vam je važniji miris, trajnost, sastav ili nešto četvrto? Takođe, ako imate preporuke za konkretne proizvode koji su se pokazali dobrima (posebno za osjetljivu kožu ili jače znojenje), slobodno podijelite.

Koristim ugl. dezodoranse bez Al. (Nivea, Nike) i pokazali su se dobrim.

Ipak neki Versace stik ali ga gotovo i ne koristim, kao i par roll-on drugih marki ali takodje retko koristim.
Plasim se da ne ostavljaju tragove na odeci.

Ako je moguce gledam da obuhvatim sve, najpre sastav (bar da nema Al) i trajnost (posebno leti)

Citala sam da je dobar Vichy roll antiperspirant za regulaciju znojenja, ali nisam ga (jos) isprobala.
https://www.apotekasrbotrade.rs/srp...62a36a000&_sgm_source=15808&_sgm_action=click

Zanima me šta većina vas koristi u svakodnevnoj rutini – stik ili dezodorans (sprej/roll-on)? Već neko vrijeme razmišljam da promijenim ono što koristim, pa bih volio čuti vaša iskustva.

Koje su po vama prednosti i mane jednog i drugog? Da li vam je važniji miris, trajnost, sastav ili nešto četvrto? Takođe, ako imate preporuke za konkretne proizvode koji su se pokazali dobrima (posebno za osjetljivu kožu ili jače znojenje), slobodno podijelite.
Konkretno, probaj Nike dezodorans, ima par vrsta u dm-u. Nadam se da ih ima kod vas.
Nemaju aluminium, parfimisani su i solidno drze.

Ja sam koristio nivea freš aktiv sprej deodorant ali me peklo kad se obrijem, pa sam prešao na nivea ocean fresh roll on deodorant i bolje je, manje peče. Haha ali je važno da ne bude anti perspirant jer guši pore, blokira znojenje i ostavlja bele tragove na odeći, deodorant je najbolji.
Nemoj da stavljas nista posle brijanja....Najbolje je da se obrijes uvece...pa sutran stavljaj deozodarans...ili roll on...
a imas i za osetljivu kozu....

Nemoj da stavljas nista posle brijanja....Najbolje je da se obrijes uvece...pa sutran stavljaj deozodarans...ili roll on...
a imas i za osetljivu kozu....
Ma više se ni ne izbrijavam, nego sa mašinicom za šišanje pređem, sa nulom, bez češljića. I onako se sam i šišam. Hvala ti na savetu, divna si, hoćeš da se družimo? Nemam kozu, samo jariće. Haha Šalim se.

Ma više se ni ne izbrijavam, nego sa mašinicom za šišanje pređem, sa nulom, bez češljića. I onako se sam i šišam. Hvala ti na savetu, divna si, hoćeš da se družimo? Nemam kozu, samo jariće. Haha Šalim se.
Izvini sto se mesam u tvoj rad..a da masinica ipak nije malo gruba za pazuh..? Pazi, osetljiva je tu koza...

Hvala za ovo divna si :lol:

Izvini sto se mesam u tvoj rad..a da masinica ipak nije malo gruba za pazuh..? Pazi, osetljiva je tu koza...
Ma što se izvinjavaš? Nema potrebe, želim da čujem koristan savet, pa pažljivo prelazim da me ne uštine, probao sam skoro umesto brijanja da isto mašinicom pređem jajca, hahaha, ne znam kako drugačije da kažem, pa me uštinula, odnosno zasekla, bilo krvi, nije mnogo bolelo, ali neću više dole sa mašinicom nego ću da se brijem kao do sada. Hehe

Ma što se izvinjavaš? Nema potrebe, želim da čujem koristan savet, pa pažljivo prelazim da me ne uštine, probao sam skoro umesto brijanja da isto mašinicom pređem jajca, hahaha, ne znam kako drugačije da kažem, pa me uštinula, odnosno zasekla, bilo krvi, nije mnogo bolelo, ali neću više dole sa mašinicom nego ću da se brijem kao do sada. Hehe
Vi muskarci niste normalni
188882_325759110_31358_64305976_krstise.gif

Sad bar imas za intimnu zonu razne brijace...nikako tom istom masinicom... plus elektricne brijace i trimere...
Doduse, jaca im je cena ali ne rizikujes da povredis taj deo...
https://www.dm.rs/nega-i-parfemi/depilacija-i-brijanje/elektricni-brijaci

Na kraju krajeva mozes uzeti i zenski brijac za int. zonu...ko ce znati, a ne rizikujes da se iseces...:fdlan:

stik odvratna stvar, lepi mi se

Back