Povijest
Domaćin
- Poruka
- 3.264
Ganci imaju ubedljivo najveće penise u Africi, ali takođe i u svetskim merilima. Predsednik Vučić vrlo dobro zna šta radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i to smisla.Нема ништа од повећања наталитета са њима.
Скоро сам погледао једну страну емисију о мигрантима у Европи у којој су се бавили њиховим наталитетом овде.
Врло интересантно што сам видео је да црнци Хришћани из Африке имају врло низак наталитет овде, много мањи него у земљи порекла, док мигранти исламске вероисповести имају знатно виши наталитет.
Lazes, nisam nikada rekao da zelim imati 19 djece.Ima i to smisla.
Hrišćani kažu, e sad je dobro, ovde postoji zdravstvo,
ne moram da imam 7,4 deteta da bi preostalo 2.
Muslimani kažu, e sad je dobro, sad mogu da imam 19 deteta,
i jednog dana će se ovaj grad zvati Astūkhūlm, a ne Stockholm.
Ružno što ovako kažem, ali tako je.
Ganci su budućnost Srbije.Svi crnci (na desetine miliona) će u bliskoj budućnosti pevati onu pesmu od Srpkinje Indire Radić - Srpkinja je mene majka rodila.

Kad je čuo vijest da će mu Mario bit komšija.Ujka Mario može da guzi samo crnce a i oni njega. Nesvrstani Ganjani vole Titine ujkane.

kancer vise nitko ozbiljno ne fura jer svi su presli u sidase
Dobro, ajde da drastično smanjimo.Lazes, nisam nikada rekao da zelim imati 19 djece.
НормалноNormalno da želim da postanemo taoci crnaca, islamista u kojekakve druge bagre iz zemalja trećeg svjeta.

Mi smo toliko ponositi i skupi da iz Gane dolaze da nas opslužuju. Ako...Srpska koža je jeftina!![]()
Im radne snage nego veleizdajnik uvozi duplo jeftiniju sa šta će mu biti suđenoTrenutno nemamo mladu radnu snagu.Cinjenica. Da bi zemlja funkcionisala trebaju nam trgovci u maloprodaji,vozaci,radnici a nasih nema. 2 gi mesec ne dobijam racun za gas,samo odrzavanje od 181 din. bez upisane potrosnje jer nema ko da ocitava,otisao u Svajcarsku citac.
Ko je umočio umočio. Sad više ni BMW, iPhone 17 pro max ne pomazu.Šta veštaćka inteligencija kaže o ganskim udovima
Based on various studies, Ghanaian men are often cited in global rankings as having one of the larger average erect penis sizes, frequently reported around 8 inches (approx. 20.5-21cm). While older studies often ranked Ghana in the top three worlwide, more recent data consistently lists Ghana among the top nations for average lenght.
Average measurement: Studies have reported the average erect length for Ghanaian men to be approximately 8 inches (21 cm)
Global ranking: Various sources have placed Ghana among the top countries for average penis size, frequently alongside The Republic of Congo, Ecuador, and Sudan.
Context: Some reports on this topic have noted that, in certain studies, Ghana's average was listed as 3rd largest in the world.
Kao da ti je, daleko bilo onaj Šogor Čeda Bulat neki rod. Šta se dešava sa tobom? Upisao si se u Hrvate?I krishna se počeo sekirat za Srbiju.![]()
Samo jako!Ujka Mario može da guzi samo crnce a i oni njega. Nesvrstani Ganjani vole Titine ujkane.

Ganci imaju ubedljivo najveće penise u Africi, ali takođe i u svetskim merilima. Predsednik Vučić vrlo dobro zna šta radi.
Naučili bi biti švapske frajle?Да није тих из 8.офанзиве, Србија би била досадна као Чешка па још монархија, а пречани би после 100г. Научили и положили шта је српска држава, а шта српско друштво...![]()
Naučili bi biti švapske frajle?
Po Bg uzoru iz drugog sv rata

Moja imovina je bila nasleđe ali ne od gestapo frajli i njihovih slugaне лупај пореклом Црвени, врати стан из 8.офанзиве ...![]()
Srbija i Evropa će biti bele ili ih neće biti. To je toliko očigledno.Ne trebaju nam oni kakav god da im je natalitet. Srbiji treba da se vraćaju Srbi iz dijaspore i eventualno Rusi i Ukrajinci bi dobro došli jerbo su pravoslavci koji su sačinjeni od slovenskog genetičkog materijala. Ne trebaju Srbiji crnci sidaši, ni bliskoistočni islamisti, ni Indijci koji se mole bogovima sa 10 glava i smrde kao tvorovi, niti bilo koji drugi sinovi drugih (ne-bjelih) rasa. Srbija će bi srpska i bjela ili je neće biti, msm bukvalno je neće biti ako se Afrika i Azija dosele u nju i zacrne je u svakom smislu.
@FDDD
Да, али питање да ли ће ислам опстати као инфраструктура која мора да одржи тај Astūkhūlm.Ima i to smisla.
Hrišćani kažu, e sad je dobro, ovde postoji zdravstvo,
ne moram da imam 7,4 deteta da bi preostalo 2.
Muslimani kažu, e sad je dobro, sad mogu da imam 19 deteta,
i jednog dana će se ovaj grad zvati Astūkhūlm, a ne Stockholm.
Ružno što ovako kažem, ali tako je.