Stigli radnici iz Gane! Kupci ne kriju oduševljenje!

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
94.438
Juče uđem u ideu, na kasi crnkinje, konverzacija samo da i ne mada mislim da ništa ne razume od postavljenih pitanja.

Jeste li oduševljeni? Jel imaju sida test što je uslov za mnoge evropske zemlje kada je u pitanju radna dozvola. Hoće li vučić konačno satreti srbe?

Autorska tema.

Šta znamo o radnicima iz Gane koji dolaze u Srbiju: Koliko će ih biti, kad će stići i kojim poslovima će se baviti​

https://nova.rs/vesti/biznis/radnici-iz-gane-do-kraja-godine-radice-najdeficitarnije-poslove/
1000019955.jpg

Juče uđem u ideu, na kasi crnkinje, konverzacija samo da i ne mada mislim da ništa ne razume od postavljenih pitanja.

Jeste li oduševljeni? Jel imaju sida test što je uslov za mnoge evropske zemlje kada je u pitanju radna dozvola. Hoće li vučić konačno satreti srbe?

Autorska tema.

Šta znamo o radnicima iz Gane koji dolaze u Srbiju: Koliko će ih biti, kad će stići i kojim poslovima će se baviti​

https://nova.rs/vesti/biznis/radnici-iz-gane-do-kraja-godine-radice-najdeficitarnije-poslove/
Pogledajte prilog 1895777
jel to poslovna odluka novog vlasnika - Alta grupe?

nije problem u muskarcima nego ribama koje ce biti sa njima pa prenositi drugima
pa nemoj ih kecati..jel te neko tera?

u srpskoj tradiciji je da ne ebu crnkinje, meleskinje da...sto se ne bi moglo reci za opsesiju crncima koje gaji vecina zena makar u fantazijama...a od fantazije do prvog koraka je samo milimetar.

uostalom mnogi se mogu razocarati i bice im cudno kad oseti cudan miris njihove koze, koji je dusu na srce ipak manje upadljiv spram kineskog.

gejevi ce prenositi i to se zna. kao i mozda preko igala koje koriste narkomani a bogme i u zdravstvenim ustanovama ako se ne pazi...a svi znamo ne da se ne pazi nego ...

Mama kaži dragička, zaljubio sam se u teta sidu :hahaha:
deluje ko zaebancija dok ne krenu kraste...vec sada masa ljudi nece da kupuje brzu hranu ako peku pljeke ovi sa divljeg istoka, tolerisu ako rade na kasi...svi su odjednom poceli da nose rukavice koje nikad ranije niko nije nosio...pada promet takvima koji ih zaposljavaju jer su jajare da bi namaknuli koji dinar vise zbog manjeg poreza....a kad vidis nekog usaina bolta sa prstima ko lopatama i ko da ima zemlju ispod noktiju kako ti vata pljeku i gura u somun sa kezom od 48 zubi, tesko da bi to zagrizao sa ovih moji 12 :lol:

Za srbina neće biti posla čak ni za minimalac!
koji ce nam posao kad cemo ziveti ko grofovi kad im otmemo sve u lustraciji, svaka kuca ce biti ko beli dvor i puna ko brod dok oni budu camili u nekom rudniku tucajuci kamen.

namnozilo se te stoke u nevidjenoj meri misleci da srbija ima 100000 sisa a da su oni romul i remova decurlija.

Back