Stigao u Napoli pre 10 dana i već opljačkan

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
36.556
Fudbaler Napolija David Neres doživeo je neprijatnost nekoliko dana pošto je stigao u klub iz Napulja.

1725193006825.png

On je pre deset dana postao novi igrač Napolija, došao je iz Benfike za 28 miliona evra kupio od Benfike, a već je morao da se suoči sa pljačkašim.

Brazilski fudbaler je posle utakmice sa Parmom bio u kombiju sa suprugom, koji je trebalo da ih preveze od stadiona do hotela, kada se desila izuzetno neprijatna situacija.

Pomenuti kombi zaustavili su kriminalci, koji su ga opkolili, polomili staklo i zatim uperili pištolj u Neresa i njegovu suprugu, zahtevajući da im fudbaler da skupoceni sat koji je nosio na ruci.

Neres je odmah pristao i dao sat, a lopovi su se potom odvezli motociklima.

Brazilac je obavestio policiju, koja traga za počiniocima.

Zbog pretrpljenog šoka, ninje mogao da se fotografiše sa navijačima koji su ga čekali ispred hotela, zbog čega se izvinio na društvenim mrežama.

https://www.b92.net/sport/fudbal/li...napoli-pre-10-dana-i-vec-opljackan-video/vest

gde baš njega , samo sa 28 miliona € )))
Dobro, nije baš toliko, deo dobiju posrednici, pa porez ... a inače ne razume zašto uopšte ljudi u današnje vreme nose ručne satove. Svi imamo mobilne i satove u njima, sedneš u auto i imaš na instrument tabli, bilo gd da se okreneš imaš neki sat. Samo žulja i smeta. Ja ne nosim veći više od 20 godina.

Dobro, nije baš toliko, deo dobiju posrednici, pa porez ... a inače ne razume zašto uopšte ljudi u današnje vreme nose ručne satove. Svi imamo mobilne i satove u njima, sedneš u auto i imaš na instrument tabli, bilo gd da se okreneš imaš neki sat. Samo žulja i smeta. Ja ne nosim veći više od 20 godina.

Moda i estetski je lepo kad imaš sat na ruci

Stariji se sećaju...

Jedan od Zvezdinih najvećih "izdajnika" Milko Djurovski, koji je preleteo u "Partizan" gde nije bio ni upola cenjen kao u matičnom klubu jer ko će da veruje preletačima...
E on je bio potpisao tada neki ugovor sa italijanskim klubom i za ono vreme dobio lepe pare
Nije razumeo da je plaćen da igra kako mu se kaže jer po ugovoru on je samo radna snaga kluba odnosno nisu ga unajmili zato što je lep i k.urat...
On čovek, pun socijalizma, rešio da napuni mrežu protivnika...
Domaćini u čudu, gosti u još većem, publika se cereka i skandira ludorije...

Onda su mu momci od "nezvaničnog sponzora" izlomili noge i nije igrao nekoliko meseci...
I lagano završio karijeru...

Stariji se sećaju...

Jedan od Zvezdinih najvećih "izdajnika" Milko Djurovski, koji je preleteo u "Partizan" gde nije bio ni upola cenjen kao u matičnom klubu jer ko će da veruje preletačima...
E on je bio potpisao tada neki ugovor sa italijanskim klubom i za ono vreme dobio lepe pare
Nije razumeo da je plaćen da igra kako mu se kaže jer po ugovoru on je radna snaga kluba...
On čovek, pun socijalizma, rešio da napuni mrežu protivnika...
Domaćini u čudu, gosti u još većem, publika se cereka i skandira ludorije...

Onda su mu momci od "nezvaničnog sponzora" izlomili noge i nije igrao nekoliko meseci...
I lagano završio karijeru...

Bilo koja izdaja se ne prašta .. ali ovde nije izdaja u pitanju

Ne preti.
Preti vulkan
A to .. dobro to se zna

Da li je bezbedno posetiti Napulj i Pompeju?

Campi Flegrei se nalazi oko 20 kilometara od Napulja. Grad na jugu Italije osetio je podrhtavanje, ali nije bilo žrtava i veće štete na zgradama.

Vezuv i arheološki park Pompeja takođe su blizu vulkanskog kratera.

Crvena zona, gde bi stanovnici bili evakuisani u slučaju erupcije, obuhvata gradove Poculi i Bakoli. Neka predgrađa Napulja takođe leže u crvenoj zoni, uključujući Čiaia i Vomero. Ostatak Napulja leži u žutoj zoni - oblasti u kojima postoji rizik od pada vulkanskog pepela tokom erupcije - dok Vezuv i Pompeje leže napolju.

Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije je ažuriralo svoje savete za putovanje u južnu Italiju.

"U južnoj Italiji postoji nekoliko aktivnih vulkana. Nacionalno planiranje za vanredne situacije je ažurirano za Vezuv i Flegrejska polja, oblast koja je i dalje aktivna i koja je doživela potrese 2024", navodi se u saopštenju.

.........

Ja sam mislio ti misliš na nešto drugo ...

A to .. dobro to se zna

Da li je bezbedno posetiti Napulj i Pompeju?

Campi Flegrei se nalazi oko 20 kilometara od Napulja. Grad na jugu Italije osetio je podrhtavanje, ali nije bilo žrtava i veće štete na zgradama.

Vezuv i arheološki park Pompeja takođe su blizu vulkanskog kratera.

Crvena zona, gde bi stanovnici bili evakuisani u slučaju erupcije, obuhvata gradove Poculi i Bakoli. Neka predgrađa Napulja takođe leže u crvenoj zoni, uključujući Čiaia i Vomero. Ostatak Napulja leži u žutoj zoni - oblasti u kojima postoji rizik od pada vulkanskog pepela tokom erupcije - dok Vezuv i Pompeje leže napolju.

Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije je ažuriralo svoje savete za putovanje u južnu Italiju.

"U južnoj Italiji postoji nekoliko aktivnih vulkana. Nacionalno planiranje za vanredne situacije je ažurirano za Vezuv i Flegrejska polja, oblast koja je i dalje aktivna i koja je doživela potrese 2024", navodi se u saopštenju.

.........

Ja sam mislio ti misliš na nešto drugo ...
Postavio sam video od juče.
Kuva i brboće magma pod nogama miliona stanovnika.

Back