Stigao krevet za Tadica

dbkapo

Veoma poznat
Poruka
11.819
Boris bezbedan uz Hrvate
Vila koju su demokrate iznajmile za boravak svog lidera i njegove porodice donedavno je bila namenjena portugalskim diplomatama, a prve komšije Borisu Tadiću biće hrvatske diplomate, naime, bočni zid „njegove“ vile naslanja na hrvatsku rezidenciju.

http://www.krstarica.com/s/index.ph.../www.krstarica.com/lat/katalog/Mediji/Novine/

Сада вам је ваљда јасно зашто им се извињавао !!! :dash:

Završne pripreme za preseljenje lidera DS-a u novu vilu

Stigao krevet za Tadića!

Nedelja - 05.08.2012
Poslednje pripreme pred selidbu lidera DS-a Borisa Tadića u renoviranu vilu na Dedinju su u toku, a kako se „Alo!“ uverio na licu mesta, bivšem predsedniku juče je polako pristizalo i pokućstvo, među kojem i novi krevet! Ipak, obezbeđenje ispred nove adrese na kojoj će bivši predsednik ubuduće živeti nije nam dozvolilo da fotografišemo selidbu.

Kako smo uspeli da saznamo, u subotu ujutro počele su tek „pripreme za selidbu“ i trajaće do nedelje, pa bi Tadić sa suprugom i ćerkama u vilu na Dedinju, u ulici Generala Save Grujića, trebalo da se useli od ponedeljka. Da bi to bilo moguće, nekoliko ekipa majstora juče se užurbano smenjivalo na pomenutoj lokaciji, a na zadatku su bili i radnici „Telekoma Srbije“.

U tihoj, uskoj uličici punoj zelenila proteklih nedelja nije bilo baš tako mirno zbog temeljne adaptacije, a subotnje poslepodne i juče je remetio zvuk bušilice i varenja...

Kada sve bude tip-top, izvesno je da će novi stanari imati potpunu privatnost, jer visoka metalna kapija, koja je zbog bezbednosti pokrivena video-nadzorom, zaklanja pogled ka kući, dok se jedino krov nazire. Uspeli smo pak da se uverimo da masivna ograda krije prostrano dvorište, jer je tik ispred vrata bio parkiran i crni „audi“.
Do završetka adaptacije lider demokrata i dalje boravi u rezidenciji u Lackovićevoj ulici, koja mu je na korišćenje data kao šefu države. Kao što je poznato, novi smeštaj svom šefu potražile su partijske kolege i izbor je na posletku pao na prostarnu vilu na Dedinju. Kako se spekulisalo, ona se prostire na 400 kvadrata, a mesečna cena zakupa iznosi oko 4.000 evra. Takođe se u javnosti licitiralo i cifrom koliko je adaptacija koštala i došlo se do sume od 20.000 do 30.000 evra. U Demokratskoj stranci nisu krili da se njihov lider seli, što je bilo i prirodno s obzirom na činjenicu da njihov lider više nije na državnoj funkciji i poručili su da će, kada selidba bude gotova, o svemu obavestiti javnost.

Boris bezbedan uz Hrvate

Vila koju su demokrate iznajmile za boravak svog lidera i njegove porodice donedavno je bila namenjena portugalskim diplomatama, a prve komšije Borisu Tadiću biće hrvatske diplomate, naime, bočni zid „njegove“ vile naslanja na hrvatsku rezidenciju."

-----------------
Koliko nas je kostao za 12. godina, toliko ce nas kostati dok je ziv:evil:

tadic-v.jpg

"Izbor je na posletku pao na prostarnu vilu na Dedinju. Kako se spekulisalo, ona se prostire na 400 kvadrata, a mesečna cena zakupa iznosi oko 4.000 evra. Takođe se u javnosti licitiralo i cifrom koliko je adaptacija koštala i došlo se do sume od 20.000 do 30.000 evra"

Da li je moguce?

Tadic-i-Josipovic-u-Platou4.jpg

ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA

Vojvodina, Banija, Kordun i Dalmacija,
- Zvezda, Srbija nikad jugoslavija

Crna Gora, Krajina, Kosovo, Sumadija

Pravoslavna crkva ovde je najstarija

Vojska moje zemlje uvek je najhrabrija

Sve nas je zadojila majka Sindjelija

siptar, hrvat, balija nisu moja bratija

Ja sam cista rasa i krv mi nije pomija

Ja nisam jugosloven, ja sam Srbin

Od melezove ruke moja je zilavija

Kraljevina Srbija u srcima sija

Bratstvo i familija to je monogamija

:evil: :evil: :evil:

t

"Izbor je na posletku pao na prostarnu vilu na Dedinju. Kako se spekulisalo, ona se prostire na 400 kvadrata, a mesečna cena zakupa iznosi oko 4.000 evra. Takođe se u javnosti licitiralo i cifrom koliko je adaptacija koštala i došlo se do sume od 20.000 do 30.000 evra"

Da li je moguce?

ma lazu kostalo je to najmanje 100-200.000 evra

pa moja sestra od tetke je kupila stan na novom beogradu prosle godine od 70 kvadrata i kaze da ih je renoviranje kostalo 20.000 evra.

a za vilu od 400 kvadrata i luksuz koji tadic ima tamo , to kosta najmanje 10 puta vise.

pa moja sestra od tetke je kupila stan na novom beogradu prosle godine od 70 kvadrata i kaze da ih je renoviranje kostalo 20.000 evra.

a za vilu od 400 kvadrata i luksuz koji tadic ima tamo , to kosta najmanje 10 puta vise.

Naravno da LAZU, niko nije lud, ali ovako se lakse guta gorka pilula, da onaj koji je upropastio drzavu i i narod doveo do prosjackog stapa, izvinjavao se kome je stigao u nase ime, ponizavao nas, sad biva NAGRADJEN i opet s grbace tog naroda!
Stasno!

"05.08.2012.
11:27h
Sada slobodno možemo da se pohvalimo da i Srbija ima svog FARAONA. Ps: A mene umalo ne izbaciše iz Demokratske stranke što nisam platio članarinu...nisu me izbacili ali su mi uskratili pravo glasa zbog na plaćene članarine. Posle ovoga izgleda da ću morati sam da napustim stranku, jer ko zna možda će članovi stranke morati da KULUČE kako bi izmirili svoje obaveze prema stranci. Uživaj Borise,neka je tebi lepo a Srbiji kako bude. Za tebe će vala imati dok god je Srbije?
"

Sta reci?

Boris bezbedan uz Hrvate
Vila koju su demokrate iznajmile za boravak svog lidera i njegove porodice donedavno je bila namenjena portugalskim diplomatama, a prve komšije Borisu Tadiću biće hrvatske diplomate, naime, bočni zid „njegove“ vile naslanja na hrvatsku rezidenciju.

http://www.krstarica.com/s/index.ph.../www.krstarica.com/lat/katalog/Mediji/Novine/

Сада вам је ваљда јасно зашто им се извињавао !!! :dash:
Mnogo si bre ograničen čovek, čak i za neobrazovanog gastosa , diplomatska predstavništva banana država poput Hrvatske uvek čuvaju domaći policijaci i službe bezbednosti, a ne iz njihovih matičnih zemalja , to sebi mogu da priušte samo SAD , Rusija ili Izrael recimo .

Aha , to kad bi ti sestra stavljala pozlaćene slavine ,brački mermer u kupatilo , prozore od kanadskog hrasta i ornametirani mahagoni parket , onda bi možda koštalo renoviranje 20 iljada evra za 70 kvadrata , sa sve stilskim nameštajem Luj XV i plazma ekranima od 120 cm u svakoj sobi . :lol:

Mnogo si bre ograničen čovek, čak i za neobrazovanog gastosa , diplomatska predstavništva banana država poput Hrvatske uvek čuvaju domaći policijaci i službe bezbednosti, a ne iz njihovih matičnih zemalja , to sebi mogu da priušte samo SAD , Rusija ili Izrael recimo .

А шта он тражи у дипломатском представништву?
Он више није ни председник ни премијер.

"05.08.2012.
11:27h
Sada slobodno možemo da se pohvalimo da i Srbija ima svog FARAONA. Ps: A mene umalo ne izbaciše iz Demokratske stranke što nisam platio članarinu...nisu me izbacili ali su mi uskratili pravo glasa zbog na plaćene članarine. Posle ovoga izgleda da ću morati sam da napustim stranku, jer ko zna možda će članovi stranke morati da KULUČE kako bi izmirili svoje obaveze prema stranci. Uživaj Borise,neka je tebi lepo a Srbiji kako bude. Za tebe će vala imati dok god je Srbije?
"

Sta reci?

Nista sem je mala greska oko faraona!!

Vidis,ja ne bih tu marvu zutu upregnuo kao robove koji su gradili piramide,samo bi im udario zestoku ''udarnicku'' npr na izgradnji koridora11!

Mislim,mnogo sam demokraticniji,radili bi uz pesmu,a ne cutke!

Boris bezbedan uz Hrvate

Сада вам је ваљда јасно зашто им се извињавао !!!:dash:

Ел праве неки капиџик?

Nista sem je mala greska oko faraona!!

Vidis,ja ne bih tu marvu zutu upregnuo kao robove koji su gradili piramide,samo bi im udario zestoku ''udarnicku'' npr na izgradnji koridora11!

Mislim,mnogo sam demokraticniji,radili bi uz pesmu,a ne cutke!
Zasad ih teraju da placaju clanarinu redovno, da se namiruje predsednik stranke!

Nego, da li stvarno verujes da Tadic nema novca?

Tolike godine na vlasti?

Ima, ali dok moze da uzima od onih koje je upropastio,on ce da uzima.

Od naroda:(

А шта он тражи у дипломатском представништву?
Он више није ни председник ни премијер.
Pa on i nije u diplomatskom predstavništvu ,već u vili pored tog diplomatskog predstavništva koje mu iznajmljuju i plaćaju DS tajkuni ,tj stranka je zakupac prazne vile u kojoj je nekad bila portugalaska rezidencija .

Back