Vragolasta Amfibija:
ok....daj predlog za meni koji bi zeleo da bude postavljen na stolu :-D
Dakle bicu iskren...
Nisam neki mesozder, vise volim povrce i voce (to opet ne znaci da sam vegeterijanac, vec da povrce uvek ima prednost).
Recimo, zamolio bih te da budes krajnje romanticna, ja sam neki namcor koji voli takve stvari.
Posto je hladno mogla bi da skuvas crno vino (preporucujem podgoricki Vranac, ako moze Pro Korden, za sada najbolje "domace" vino koje se moze kupiti, mada moze i Kupinovo vino ali nikako za kuvanje).

Pa... mogla bi da spremis neku riblju corbu, to bih sada rado "kusao", ili pohovana piletina u susamu (obavezno Tatar sos, nemoj to da zaboravis molim te-ako se odlucis za piletinu). Mada, mogla bi da spremis i Lazanje (sa pecurkama), ni to nije lose... uz sve to mozes dodati ostatak po svojoj zelji, samo nemoj vino da zaboravis. Moze i desert, neki jednostanav kolac... recimo onaj... jagode ili maline, pavlaka, keks, slag... ne znam kako se zove ali mi je omiljeni.

Da, bilo bi dobro da svetlo ne bude preterano jako (nikako reflektori, samo to ne), svece nisu obavezne, zadovoljio bih se i jednom finom lampom koja bi emitovala dovoljno svetlosti, tek da ne krenem kasikom na vino. :grin:
Eto... nadam se da nisam previse zahtevan i da je vecera krajnje razumna i prilicno pristupacna, sto se cena namirnica tice (sto se cene tice... evo ja cu kupiti vino, moze?).