Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vragolasta Amfibija:
ahahahha...bas od danas sam na post paid..jao kakva telepatija !!!
mislim da bi mi ti odgovarao kao partener !!!
kako se ti zoves i koje si godiste?
jel si zaposljen?
zasto si zaposljen?
sta mislis o svojoj majci?
sta se po tvom misljenju nalazi na ovom crtezu http://img465.imageshack.us/img465/1236/baletdensr1ax.jpg

Uuuu... bravo za crzez, bejase to pravo osvezenje i veliki izvil smeha nastade kao konacni proizvod. Dakle, braviiii! :)
Nego... zasto bas balet?
Nisam zaposlen (eto minusa jel da :cry: )
Godiste, to "cucui" u profilu...
Mislim da moja majka odlicno kuva i da je vrlo uspesna jer ima MENE! :idea: 8-) :shock:

Nego... ti bas imas opaka pitanja.
Morao bih da ti uzvratim.
Sledi....
Sta mislis o mojoj majci?
Sta mislis ko ce da ti placa taj racun?
Ako se setim jos kojeg bitnog... eto mene cim se vratim "doma". ;)

"Tisina, a sada malo ona." :lol:

jao ti si klinac !
moze,moze...mora da si crnogorac sa tim smesnim imenom ali vise volim varijaciju sa N...zato si nezaposljen...o tvojoj majci mislim da je domatjica koja sa pijace svakog pijacnog dana vuce po neku korpu da narani sinove lenchuge :-D inace jedna fina gospodja.
balet jer delujes prefinjeno i nezno mora da si plav i tjosav po grudima a o stidnom predelu tju da vidim kad budes tamo postovao na onoj temi da li ga shisah ili ne i zashto :-D
racun ce da mi placa prvi koji se javi !!!

otvaram konkurs :
1.zelim da placam amfibijine racune jer je volim
2.zelim da ih placam jer me ucenjuje fotkama gde me bicuje tinejdzer u koznim cizmama i kuglicom u ustima
3.voleo bih da joj platim telefonski racun ako bi mi zauzvrata dozvolila da joj placam i stan i izdrzavanje
4.ne znam zasto bih joj placao tel.racun..to je jace od mene

odgovore poslati na adresu : vragolasta amfibija,donji mulj

Dobices jednu plocu na poklon od mene! :)

Prilozi

• Mad eye.jpg
    Mad eye.jpg
    22,7 KB · Pregleda: 5
Stani, pazi, vidi, mislim...
Crnogorac nisam bio ni 2min do sada...
Na grudima sitan vez... domaci, tepih, milina jedna, loknice prave domace... a nisam ni plav ni pegav (mogu priloziti fotografiju, kao cvrst dokaz ovoj tvrdnji).
Stidni predeli su toliko stidni da ih na toj temi neces videti... a i zima je... Pusti masti na volju. ;)
Hvala za majku... skoro da si pogodila, jes fina... nego ja kvarim prosek.

Ako napisem "JA", koliko cu mesecno morati da platim tako zadovoljstvo... mislim na racun, naraFski?

Nego, oce li biti neke audicije, da vidimo sta se nudi i za sta se nudi. :lol:

Vragolasta Amfibija:
OD SADA CEMO OVAKO:

otvaram konkurs za platioca :

1.zelim da placam amfibijine racune jer je volim
2.zelim da ih placam jer me ucenjuje fotkama gde me bicuje tinejdzer u koznim cizmama i kuglicom u ustima
3.voleo bih da joj platim telefonski racun ako bi mi zauzvrata dozvolila da joj placam i stan i izdrzavanje
4.ne znam zasto bih joj placao tel.racun ali to je jace od mene

odgovore poslati na adresu : vragolasta amfibija,donji mulj ili postovati ovde.postoji mogucnost emajliranog odgovora na web adresu vragolastaamfibija@yahoo.com

:lol::lol::lol::lol:

ne znam sta znaci ovo bdw...mozda baj d vej....nisam ucila engleski to sam cula na ulici.

a sto godinama??? pa ja sam u najboljim godinama...zrela ko jabuka..samo da me neko ubere !!! :P

e da isfrustrirana sam...svako jutro mi blokira racunar od silne posto koja mi stize od mojih ponudioca..pa jeeeeeeee....ko nece da bude isfrustriran kad mora da cita po 40 ponuda dnevno

moram da zaposlim neku finu sekretaricu ..ili sekretara da mi resi problem hiperpapirologije :-D

Vragolasta Amfibija:
ne znam sta znaci ovo bdw...mozda baj d vej....nisam ucila engleski to sam cula na ulici.

a sto godinama??? pa ja sam u najboljim godinama...zrela ko jabuka..samo da me neko ubere !!! :P

e da isfrustrirana sam...svako jutro mi blokira racunar od silne posto koja mi stize od mojih ponudioca..pa jeeeeeeee....ko nece da bude isfrustriran kad mora da cita po 40 ponuda dnevno

moram da zaposlim neku finu sekretaricu ..ili sekretara da mi resi problem hiperpapirologije :-D

Pa... ljudi koji u tim "najboljim godinma" nemaju porodicu (mislim na muza, decu... sve sto uz to ide) uglavnom su izlozeni pritisku sredine u kojoj zive (tako je u najvecem broju slucajeva, to je valjda neki mentalitet ili obicaj koji se razvlaci "izmedju kolena").
A postoji i nesto sto se zove "kriza", trenutak kada se napravi slatki mali rezime... a ocekivani rezultati izostanu. Kao proizvod toga, nastane nesto sto se zove frustracija...
A svi ti mail-ovi... trebalo bi da su dobar znak, verovatno nesto zasluzeno... tako je to oduvek bilo.

Mada, ne bih zaposljavao sekretaricu, mozda joj se neki CV dopadne pa ga zadrzi za sebe... a to bi znacilo da mozda neces dobiti zasluzeno, tj. najbolje. ;)

Da, nadam se da ne pravis velike racune. :lol:

e kad rece CV..poslala sam ti svoj koji sam pre par meseci izradila :-D

i necemo ozbiljno vishe ovde...pa nije valjda da mislis da je sve ovo istina...ok..ovo niste procitali idemo dalje zezanciju ali bez pravljenja psiholoskog profila vragolaste

inace cu da vas banujem :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back