minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
:| :| :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vragolasta Amfibija:ahahahha...bas od danas sam na post paid..jao kakva telepatija !!!
mislim da bi mi ti odgovarao kao partener !!!
kako se ti zoves i koje si godiste?
jel si zaposljen?
zasto si zaposljen?
sta mislis o svojoj majci?
sta se po tvom misljenju nalazi na ovom crtezu http://img465.imageshack.us/img465/1236/baletdensr1ax.jpg

)
8-) :shock: 

Vragolasta Amfibija:OD SADA CEMO OVAKO:
otvaram konkurs za platioca :
1.zelim da placam amfibijine racune jer je volim
2.zelim da ih placam jer me ucenjuje fotkama gde me bicuje tinejdzer u koznim cizmama i kuglicom u ustima
3.voleo bih da joj platim telefonski racun ako bi mi zauzvrata dozvolila da joj placam i stan i izdrzavanje
4.ne znam zasto bih joj placao tel.racun ali to je jace od mene
odgovore poslati na adresu : vragolasta amfibija,donji mulj ili postovati ovde.postoji mogucnost emajliranog odgovora na web adresu vragolastaamfibija@yahoo.com

Vragolasta Amfibija:2.zelim da ih placam jer me ucenjuje fotkama gde me bicuje tinejdzer u koznim cizmama i kuglicom u ustima

Vragolasta Amfibija:i nisu pantalone nego chizme...obrati paznju na tekst ovo su ozbiljne stvari
Vragolasta Amfibija:ne znam sta znaci ovo bdw...mozda baj d vej....nisam ucila engleski to sam cula na ulici.
a sto godinama??? pa ja sam u najboljim godinama...zrela ko jabuka..samo da me neko ubere !!!
e da isfrustrirana sam...svako jutro mi blokira racunar od silne posto koja mi stize od mojih ponudioca..pa jeeeeeeee....ko nece da bude isfrustriran kad mora da cita po 40 ponuda dnevno
moram da zaposlim neku finu sekretaricu ..ili sekretara da mi resi problem hiperpapirologije :-D