Otisao sam...
Ističe se
- Poruka
- 2.245
Sta sam ja tebi rekao?
Mislim da sam bio dovoljno jasan...
Necu da ti ponavljam II puta...
Mislim da sam bio dovoljno jasan...
Necu da ti ponavljam II puta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vragolasta Amfibija:Dobro bre ljudi,jel vi nemate na kojoj temi da se podrzavate,dobrojutrate i razgovarate.Razmenite brojeve telefona pa se dopisujte,nemojte ovde.
Moderator je pobrisao sve one gluposti od postova kojima ste napunili ovu temu...a takodje i korisnik moze da se zakljuca na neko vreme zato ne terajte me da saljem poruke da vas banuju i slicno jer mislim da ste razumne osobe.
Ako nemate sta da postujete vezano za naslov teme OLADITE !!!! I otkacite se odavde vishe !!!
inacheHighper:Ja sam ju upozorio...

Vragolasta Amfibija:na mene !
ljubomoran je....na moj avatar !
:-Dlav607:I sta sad ja kao ne mogu da se javim i kazem dobro vece kako ste ljubim ruke i tako to.............mislim.......pa dobro ajde necu vise............
sluzbenica,sluzbenica..jacques:Kazes lepo Dobro jutro VA,ljubim ruke...kako ste danas...i tako...![]()
aaaaaaa...hm..kakve price?LedStorm:ulazi decak u lokal i ubi se od smeha jedva dise
pitaju ga ljudi sta mu je on vice
UBILI MI DEDU PRED OCIMA!
Daj sinko sta pricas!?
MA MASAKRIRALI MI I BABU DOK SAM BIO TU! (i ubi se od smeha)
Da li znas sta pricas!?
MAJKA MI SE UBILA POSTO SU JE SILOVALI ! (i jedva dolazi do daha)
I ju ju ju .... sinko!?
PRIMORALI SU ME RODJENOM OCU DA IZVADIM OCI I DAM MU DA IH POJEDE!
Pa sinko to nije smesno nimalo !!!!
ALI NE MOGU DA SE KONTROLISEM, ENO JE VRAGOLASTA AMFIBIJA ! ! ! HA HA HA ! ! !
je8i se jel znas ... pogledao sam prvu stranu i odmah zadnju, cujem neke price o tvom izgledu i prvo sto mi je palo na pamet da su te videli naravno... sto znaci da ima neka slika... neznam zasto nesto sam se bas zainatio da je nadjem i kako su stranice promicale ja sve tvrdoglaviji i na kraju stigoh do 16te str. i iznervirao se... gif ima 300god. ali nije bitna slika nego koliko sam se primio. znaci napasla si me samo tako OK hvala ti...
Sad smo kvit
E da drzi se dobro... Nevina si sve dok se ne dokaze suprotno. hehehe...
P.S. E ako imas obicaj da pises pesme javi se na pp vidim da si prsla, rado bi se prepucavao sa tobom. sto se tvoje pretrage tice stvarno me interesuje samo zezanje na netu. Jbg sad jedino da me obalis sa nogu, ali neces ti to da uradis. Znaci aj drugarski na pp. da zakopamo ratnu sekiru.