minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
:| :| :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlicna idejaminon:...Gde ide autobus 624...?...
...Ucicu u njega i otici u nepoznatom pravcu...![]()

arabella:e stvarno, nisam ni ja znala da se ovde delimo na neke strane, ja dosla, pocela da rimujem, kad ono odma' prozivke , kritike i neki tamo tabori ....
nista mi nije jasno![]()

)))))..jako al slatka je maca nema sta
)))))))))preslatka je i ako vise volim kuce......jake porukeNeki_Lik:xaxaxaxaxaxaxa)))))..jako al slatka je maca nema sta
)))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))) polako, docices i ti na redjacques:Hehehe...to Arabella skida po forumu????????![]()

izvini sto ti kvarimo temu, ja sam lepo pocela a onda mi minon razbio koncepciju :|Vragolasta Amfibija:molim vas nemojte da chatujete vishe ovde...ima na svastari dosta tema gde to mozete da radite !!!
a jel to u fazonu ono izlecish ih pa ti posle oni u znak zahvalnosti budu verni psi do groba???Psihologue:Bre VA ako ti je tolika kriza rekoh tvojoj kumi da imam dosta drugara...
Vragolasta Amfibija:molim vas nemojte da chatujete vishe ovde...ima na svastari dosta tema gde to mozete da radite !!!
izvini, jedno pitanje, sta ti to traje jedanaest minuta? 8-)jedanaest_minuta:ja sam za ozbiljnu vezu ali samo ako si stvarno lepa.slku posalji na kastrabg@gmail.com