Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vragolasta Amfibija:
ok....daj predlog za meni koji bi zeleo da bude postavljen na stolu :-D

Dakle bicu iskren...
Nisam neki mesozder, vise volim povrce i voce (to opet ne znaci da sam vegeterijanac, vec da povrce uvek ima prednost).
Recimo, zamolio bih te da budes krajnje romanticna, ja sam neki namcor koji voli takve stvari.
Posto je hladno mogla bi da skuvas crno vino (preporucujem podgoricki Vranac, ako moze Pro Korden, za sada najbolje "domace" vino koje se moze kupiti, mada moze i Kupinovo vino ali nikako za kuvanje). ;)
Pa... mogla bi da spremis neku riblju corbu, to bih sada rado "kusao", ili pohovana piletina u susamu (obavezno Tatar sos, nemoj to da zaboravis molim te-ako se odlucis za piletinu). Mada, mogla bi da spremis i Lazanje (sa pecurkama), ni to nije lose... uz sve to mozes dodati ostatak po svojoj zelji, samo nemoj vino da zaboravis. Moze i desert, neki jednostanav kolac... recimo onaj... jagode ili maline, pavlaka, keks, slag... ne znam kako se zove ali mi je omiljeni. :)
Da, bilo bi dobro da svetlo ne bude preterano jako (nikako reflektori, samo to ne), svece nisu obavezne, zadovoljio bih se i jednom finom lampom koja bi emitovala dovoljno svetlosti, tek da ne krenem kasikom na vino. :grin:
Eto... nadam se da nisam previse zahtevan i da je vecera krajnje razumna i prilicno pristupacna, sto se cena namirnica tice (sto se cene tice... evo ja cu kupiti vino, moze?).
:mrgreen:

Hej... pa tender za decka je jos uvek otvoren, ponude se prikupljaju pa cija bude bolja... taj ce i pobediti, logicno.
Samo ti fino prilozi sve sto je Vragolasta zatrazila i sacekaj da njen strucni tim donese konacnu odluku, za to vreme mozes nesto da citas, slusas neku muziku, ides u bioskop, ucis... ;)

ovo je ....hihiih...tako...

ajde dosta vishe sa tim tackicama !!!!

red!!!
red !!!! u mojoj sobi !!! (udara drvenim cekitjem u sto..bam!!!..bam !!!.bam !!!)

nikodime...srce,pile,hani,dusho :-D
u svemu ovome sto si napisao...potkjala se jedna tajni vajni greshkica..samo jedna mala i beznacajna (kaze se tartar sos ali imamo kuvara pa ce on da me ispravi ako greshim)..sve ostalo je..manje ili vishe ( mada vishe VISHE) idealno !!!

jupi !!! ulazis u uzi izbor...samo...da vidimo ko ce jos da se provuche kraj tebe...????

@kuvar

pa cekaj...oces tjurku ili patku...mislim..izjasni se...ja ne mogu obe da ti ponudim :wink:

Vragolasta Amfibija:
nikodime...srce,pile,hani,dusho :-D
u svemu ovome sto si napisao...potkjala se jedna tajni vajni greshkica..samo jedna mala i beznacajna (kaze se tartar sos ali imamo kuvara pa ce on da me ispravi ako greshim)..sve ostalo je..manje ili vishe ( mada vishe VISHE) idealno !!!

jupi !!! ulazis u uzi izbor...samo...da vidimo ko ce jos da se provuche kraj tebe...????

Pojeo sam jedno slovo... meni se to desava, valjda si do sada primetila. :|
Uh... pomislio sam da necu stici do polufinala, kriterijumi su poceli da postaju opasniji, a trema me neka napala... uh... kaD... se samo setim. ;)
Trebali da ostavim neke podatke za kontakt i tako to... u slucaju da pobedim a ne budem na netu. 8-) 8-) 8-) Mada, stalno sam online... ali mozda se desi da bas sudbonosnog dana ne ukljuvim racunar. :|
Rekao bih da si donela pravu odluku, ali zvucacu neskromno tako da necu nista da kazem. ;)

minon:
.to mozemo reshiti na drugi nachin...:evil::evil::evil: kill..kill.........

upomotj !!!! UPOMOTJ !!!! LUCIJA I SNUPI SE TUKU !!..tojest khm.khm....nikodim i minon se tuku...:shock::shock:

ha dajte momci..ta nebiste se vaLda zbog mene tUUUUkli ..? :roll:

aj lov ju,aj lov ju,tako mi soka od vishnje
tako mi zhira i hrasta volim te vragolasta,
ti si moja tajna u srTZu...

...dajte neku rec sto se rimuje sa srcu :???:

nikodim:
Pojeo sam jedno slovo... meni se to desava, valjda si do sada primetila. :|
Uh... pomislio sam da necu stici do polufinala, kriterijumi su poceli da postaju opasniji, a trema me neka napala... uh... kaD... se samo setim. ;)
Trebali da ostavim neke podatke za kontakt i tako to... u slucaju da pobedim a ne budem na netu. 8-) 8-) 8-) Mada, stalno sam online... ali mozda se desi da bas sudbonosnog dana ne ukljuvim racunar. :|
Rekao bih da si donela pravu odluku, ali zvucacu neskromno tako da necu nista da kazem. ;)

hihi :-D:-D:-D (ovo smo ja nikodim i manon tj kuvar grlimo se bratski....ako me neko ushtipa otpozadi sledi mu RATUALNO ODSECANJE PRSTA :evil: )

arabella:
"nisam video vecu vrcu" ;)
moze, rimuje se[/QUOTE

moze,odlican 5 :-D

arabela je htela
ovde da kaze
zdravo amfibija
mali vraze
al nije znala
moj plan,
hoces da budes
u mom ziriju clan?

(bacace ti se pod noge...podmitjivatje te na razne nacine ali ti se ne daj,ostani jaka i zadrzi dostojansto !!!! ....posle cemo zajedno da ih iskoristimo :twisted: )

super sto je tako
od sad ce ovako:
pazljivo citajte
pravilo novo
vazi samo za ovu temu
slobodno pitajte
nejasno slovo
nema mesta za tremu.
svako ko zeli da stavi post
bio forumash ili gost
sve to mora u rimu sliti
inace ce BANOVAN biti... :-D