- Poruka
- 19.670
Strašno!Pola života sam glumio nevinost i jahale su me pomamljene žene od jutra do sutra![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno!Pola života sam glumio nevinost i jahale su me pomamljene žene od jutra do sutra![]()

Stidljivost kod odraslih osoba, pol nebitan, je u ovo savremeno doba mana a ne vrlina...
Toliko su kulturni i diskretni da ni sami ne znaju da su zajedno.Стидљиве ж. и м. ??
Шта је ово ?
Како се они паре ?
Toliko su kulturni i diskretni da ni sami ne znaju da su zajedno.
Pola života sam glumio nevinost i jahale su me pomamljene žene od jutra do sutra![]()

Takvu osobu još srela nisam. Svakoga zaboli tuđe mišljenje u slučaju da je laž ili zloba u pitanju. Ko ne osjeća ništa i nije čovjek.
Imaju teorije.Не знам како такве врсте не изумру ?!?
Posle pitaju jesi stvarno bio nevin? Ja zaboravio i da sam pomenuo usputОне те јашу, јашу, па на препоруку и даље јашу, јашу, а ти стално невин ...![]()

pre je stidljivost bila dobra osobina a sad losaKako se ko tretira u društvu?
Zasto se zenska stidljivost tretira ok, a muška kao nedostatak samopouzdanja?
Kako se ko tretira u društvu?
to zavisi od tumačenja osobe, doza stidljivosti, samokritičnosti i srama uvijek je dobrodošlapre je stidljivost bila dobra osobina a sad losa
pre je stidljivost bila dobra osobina a sad losa
Dobro pitanjeKako se ko tretira u društvu?
Mutavost ni u kom obliku nije interesantna.
Bilo obično foliranje, i tad se videlo ko je stvarno mutav.Da, bila je vrlina...žene su recimo skrivale osmeh i pogled iza vela ili lepeze i treptale okicama onako suptilno a kao stidno...
Stidljivost je bila na ceni...
to zavisi od tumačenja osobe, doza stidljivosti, samokritičnosti i srama uvijek je dobrodošla
Uzas ,stidljive zene veoma brzo ohlade.Pa sta znam, stidljive zene mi i nisu privlacne. Kao da moram da sve ja radim a volim kad se i ona potrudi inace mi bude dosadno.
tako tumače ljudi koji njeguju neke druge vrijednosti, stidljivost u granicama normale ili s mjerom smatram poželjnom ljudskom osobinom a ne slabošćuStidljivost ljudima nije interesantna jer ljudi je generalno tumace kao slabost i dosadu ali nisu svjesni koja je to zabluda
Dobri odgovori, većina kao što sam i pretpostavljao, secam se da mi je jedan poznati gradski psiholog rekao, za muškarca je najgora stvar da bude stidljiv, mada meni kicno atidljive zene nisu zanimljive, unose mi nervizu i orenose na mene svoju stidljivost, ne znam, nekako sam ogledalo u odnosima sa ljudima. Isto tako, mi smeta pasivna energija, koju je neko pomenuo.