Stidljiv muskarac 40+

Jel se ti plasis zena ili neznas sta da pricas kad si s njom/nekom?
Zar nema neka kolegica bar pa da pijete nekad kafu?Da bar nekako razbijes maler?
Ako si dobar decak i hoces da poslusas da se to resiti..........Nije to vise kao prije ni tabu a ni prevelik problem

Evo da izlozim problem: imam preko 40 god, nisam imao sex bar 20 god ni ne sećam se vise. A problem je nastao jer sam jako stidljiv. Cim stanem ispred devojke/zene meni se počnu znojati dlanovi, pocrvenim kao rak, noge mi se tresu i klecaju kolena, gubim dah, teturam se, blokira mi mozak:( :( :(
Ne umem da pisem poruke, a kad razgovaram telefonom isti su simptomi koje sam vec naveo.
Dajte neke konstruktivne predloge, sta da radim, ocajan sam :( (((
postani evnuh oni nemaju taj problem

Evo da izlozim problem: imam preko 40 god, nisam imao sex bar 20 god ni ne sećam se vise. A problem je nastao jer sam jako stidljiv. Cim stanem ispred devojke/zene meni se počnu znojati dlanovi, pocrvenim kao rak, noge mi se tresu i klecaju kolena, gubim dah, teturam se, blokira mi mozak:( :( :(
Ne umem da pisem poruke, a kad razgovaram telefonom isti su simptomi koje sam vec naveo.
Dajte neke konstruktivne predloge, sta da radim, ocajan sam :( (((
jebeees dlanove, mozes podmazati ako je u stresu i presuhla.. reci ti meni znoje li ti se tabani, e to je problem, posto onda ne mozes da upres

Back