Nikako cveće ne kupuj na prvom sastanku, jedino ako naiđu one žene sa cvećem, pa onda moraš da ne bi ispao baksuz. A na drugom, ako ga bude, kupiš obavezno neki cvet.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nikako cveće ne kupuj na prvom sastanku, jedino ako naiđu one žene sa cvećem, pa onda moraš da ne bi ispao baksuz. A na drugom, ako ga bude, kupiš obavezno neki cvet.
Znam i ja šalim.Nisam ti se ja nešto udubljivala, jer se sebastijan zeza od starta. Vrlo dobro i zna žene i ima prođu. Ali ta stvar oko humora, da nam ovde dođe neki pajtonovac niko ga živi ne bi razumeo. Vidim nekada kada se baš zezam ali ozbiljno nešto napišem da skoro niko ne stavi osmeh. Posle se osećam promašeno i dođe mi da brišem![]()
Лова све проблеме решава...
Evo da izlozim problem: imam preko 40 god, nisam imao sex bar 20 god ni ne sećam se vise. A problem je nastao jer sam jako stidljiv. Cim stanem ispred devojke/zene meni se počnu znojati dlanovi, pocrvenim kao rak, noge mi se tresu i klecaju kolena, gubim dah, teturam se, blokira mi mozak![]()
![]()
Ne umem da pisem poruke, a kad razgovaram telefonom isti su simptomi koje sam vec naveo.
Dajte neke konstruktivne predloge, sta da radim, ocajan sam(((
Ali on je u pravu. Sve zavisi koja je žena u pitanju. Ali to ovlaš po guzi ili ruci bi za mene bio extra potez. Jednom kad se žena primi, moraš biti idiot da to ispustišVidi ti njega, strasno.
Jutros je opisivao celo jutro kako na mufte da cacnes dupe devojci na prvom sastanku, a onda na mene prebacuje kako sam ja neki perverzjak.
Sačekaj, imamo ozbiljnije slučajeve koji zahtevaju hitno rešavanje, mož dobiješ termin za jedno pola godine, hvala na razumevanju.Dajte neke konstruktivne predloge, sta da radim, ocajan sam(((
Paula, znam da si unikatna i drugacija, ali ipak pricamo o vecini.Ali on je u pravu. Sve zavisi koja je žena u pitanju. Ali to ovlaš po guzi ili ruci bi za mene bio extra potez. Jednom kad se žena primi, moraš biti idiot da to ispustiš![]()
Bravo "dečko". Kako si se samo setioEvo da izlozim problem: imam preko 40 god, nisam imao sex bar 20 god ni ne sećam se vise. A problem je nastao jer sam jako stidljiv. Cim stanem ispred devojke/zene meni se počnu znojati dlanovi, pocrvenim kao rak, noge mi se tresu i klecaju kolena, gubim dah, teturam se, blokira mi mozak![]()
![]()
Ne umem da pisem poruke, a kad razgovaram telefonom isti su simptomi koje sam vec naveo.
Tako je. Odmah kitom u celoNemoj da mislis na njih kao na zensko vec kao na bilo koje drugo bice... Tako si svoj, opusten, bez nekih nepotrebnih dodatnih gluposti...
Muvanja su grozna... Najlepse je kada si rasterecen tog musko-zenskog, uzivas u prisustvu drugog bica... Posle sta bude, bude![]()
Neke vole tako...Slicni se uvek nadjuTako je. Odmah kitom u celo
Sve znasNeke vole tako...Slicni se uvek nadju![]()
Ovo ti nije trebalo.Ostaviću ti broj
Nešto sam se primila
Da se ženiš.Evo da izlozim problem: imam preko 40 god, nisam imao sex bar 20 god ni ne sećam se vise. A problem je nastao jer sam jako stidljiv. Cim stanem ispred devojke/zene meni se počnu znojati dlanovi, pocrvenim kao rak, noge mi se tresu i klecaju kolena, gubim dah, teturam se, blokira mi mozak![]()
![]()
Stvarno sa se šalio. Zaboravim da ovo čitaju i drugi ljudi koji u diskusiji ne učestvuju, pa stvarno nekom može pasti na pamet da uradi ovakvu stvar. Slažem se da bi šamarčina bila završni čin svega toga.Da, da i popiješ šljagu da se upišaš na licu mjesta. Odličan savjet![]()
Stvarno sa se šalio. Zaboravim da ovo čitaju i drugi ljudi koji u diskusiji ne učestvuju, pa stvarno nekom može pasti na pamet da uradi ovakvu stvar. Slažem se da bi šamarčina bila završni čin svega toga.
Dovoljno sam ja veliki ne sekiraj se ti za mene.stvarno si se zakopao.
u svalkoj sali pola SAMO pola sale
ali to ces saznati kad porastes![]()
Pitomi stidljivko.Druzino, tema je bila zabavnog karaktera, a ujedno da prodjemo savetodavno muskarcima koji imaju navedeni problem. Nemojte se svadjati. Nije ok.
Gad sam bio, al ne valja to. No definitivno ako si gad imas bolji tretmanPrema zenama treba biti nezni gad i maksimalno ih zaiebavati. One to vole, ako bez jedne ostanes ubrzo ako ne i ubrzo ali uvek dodje druga. A svaka nova metla bolje cisti.
Druzino, tema je bila zabavnog karaktera, a ujedno da prodjemo savetodavno muskarcima koji imaju navedeni problem. Nemojte se svadjati. Nije ok.
brate ko te ne zna dao bi ti telefon![]()