Stidljiv muskarac 40+

Nisam ti se ja nešto udubljivala, jer se sebastijan zeza od starta. Vrlo dobro i zna žene i ima prođu. Ali ta stvar oko humora, da nam ovde dođe neki pajtonovac niko ga živi ne bi razumeo. Vidim nekada kada se baš zezam ali ozbiljno nešto napišem da skoro niko ne stavi osmeh. Posle se osećam promašeno i dođe mi da brišem 😂
Znam i ja šalim.

Лова све проблеме решава...
FB_IMG_1680182334443.jpg

Evo da izlozim problem: imam preko 40 god, nisam imao sex bar 20 god ni ne sećam se vise. A problem je nastao jer sam jako stidljiv. Cim stanem ispred devojke/zene meni se počnu znojati dlanovi, pocrvenim kao rak, noge mi se tresu i klecaju kolena, gubim dah, teturam se, blokira mi mozak:( :( :(
Ne umem da pisem poruke, a kad razgovaram telefonom isti su simptomi koje sam vec naveo.
Dajte neke konstruktivne predloge, sta da radim, ocajan sam :( (((
mom spring GIF

Vidi ti njega, strasno.
Jutros je opisivao celo jutro kako na mufte da cacnes dupe devojci na prvom sastanku, a onda na mene prebacuje kako sam ja neki perverzjak.
Ali on je u pravu. Sve zavisi koja je žena u pitanju. Ali to ovlaš po guzi ili ruci bi za mene bio extra potez. Jednom kad se žena primi, moraš biti idiot da to ispustiš 😁

Evo da izlozim problem: imam preko 40 god, nisam imao sex bar 20 god ni ne sećam se vise. A problem je nastao jer sam jako stidljiv. Cim stanem ispred devojke/zene meni se počnu znojati dlanovi, pocrvenim kao rak, noge mi se tresu i klecaju kolena, gubim dah, teturam se, blokira mi mozak:( :( :(
Ne umem da pisem poruke, a kad razgovaram telefonom isti su simptomi koje sam vec naveo.
Bravo "dečko". Kako si se samo setio :)

Da se ženiš.
Krajnje je vreme.:deda:

Back