Stidljiv muskarac 40+

Стидљивост око неких ствари може да се уклони новим стидљивостима. Пре сам био стидљив што се тиче физичког изгледа и тад ме је плашило њено 'не', али сада ме плаши њено 'да' јер шта ћу с њом, сад сам сиромашан и лењ и живим са мамом и татом и једем мамин ручак (иако ме је сад срамота што ми мама кува), немам стан и BMW, а пре сам био само ружан што ми сад не смета.

FB_IMG_1680174779386.jpg

Šalim se ja naravno malo oko hvatanja za pozadinu, ali blagi dodir i milovanje za nadlakticu ne bi škodio nakon prijatno provedenog vremena.
@Sebastian5

E možeš i na prvom sastanku da odeš do wc-a, time ćeš pokazati svoju nonšalantnu prirodu. ,,Idem do wc-a, odmah se vraćam, a ti sedi i gledaj da ne pobegneš." :)

Poslednja izmena:
Стидљивост око неких ствари може да се уклони новим стидљивостима. Пре сам био стидљив што се тиче физичког изгледа и тад ме је плашило њено 'не', али сада ме плаши њено 'да' јер шта ћу с њом, сад сам сиромашан и лењ и живим са мамом и татом и једем мамин ручак (иако ме је сад срамота што ми мама кува), немам стан и BMW, а пре сам био само ружан што ми сад не смета.
Лова све проблеме решава...

Jedna je na kvaki, otvaraš vrata, ona prolazi, i ako nije mnogo brza druga ruka je na leđima, i vrhovima prstiju samo ,,slučajno" dodirneš. Ili praviš prolaz da prođete svejedno. Ili može za ruku, ako nosi majicu kratkih rukava, da je pomiluješ, za nadlakticu. I to nije loše.
Znaci ono, dzentlmen, otvoris joj vrata, drzis kvaku, da ona prodje i kako prodje ti pokretom druge ruke ala: izvol'te proci madam" ona ono "difno difno" ti prc kwak kwak.
Waga waga wagaaa

Vidi ti njega, strasno.
Jutros je opisivao celo jutro kako na mufte da cacnes dupe devojci na prvom sastanku, a onda na mene prebacuje kako sam ja neki perverzjak.
Ja sam celu priču pokrenuo da bih na kraju rekao da se šalim. Ali stojim da malo muškog bezobrazluka nije na odmet, dodir za ruku je dovoljan prilikom rastanka.

Rastajete se, kažeš joj da ne pamtiš kako si sa nekim tako dobro ispričao, pomiluješ je po ruci i rastanete se.

Stvarno sam se šalio. Pa nisam toliko blesav da hvatam žene na prvom sastanku. Mislim da je jedino @Paula ukapirala da se šalim.
Nisam ti se ja nešto udubljivala, jer se sebastijan zeza od starta. Vrlo dobro i zna žene i ima prođu. Ali ta stvar oko humora, da nam ovde dođe neki pajtonovac niko ga živi ne bi razumeo. Vidim nekada kada se baš zezam ali ozbiljno nešto napišem da skoro niko ne stavi osmeh. Posle se osećam promašeno i dođe mi da brišem 😂

Back