Stidi se Beograde!

Их кака штета.
Дал би мого друг просрбин ургирати, ко пријатељских сусједа,да се помјери концерат за Божић и репиза за новака?
Ипак је цијењена умјетница велики пријатељ демокрацијског београда.Бијо би прави спектакл.
А још кад би позвали и г.Ковача........

Шта је, баби фали кинта за нову операцију носа?

Надам се да ће концерту присуствовати Небојша Јеврић.. :lol:

Došlo vreme da se okiti jelka

Kuglice, perlice, girlande, jelke, venčići i ostali novogodišnji ukrasi ovih dana mogu se pazariti u većini Beogradskih prodavnica, od onih koje prodaju stvari za kuću, preko hipremarketa, do radnji „Sve za 95“. Ukrasa ima raznih, a hit boje ove sezone su crna, srebrna, ljubičasta, zelena i boja bronze.[/B]

:zjelka2::zjelka2::zjelka2::zjelka2::zjelka2:
:zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace:

I? :ceka:

Sta s tim?

Poslednja izmena:
Neće valjda doć Kresovija Tereza ? Pa, naebem se ja majke onom kome je to palo na pamet.

Ne mogu da verujem da se ovo dešava ? :eek:

Колега, ди ви живите?
:mrgreen:

Tereza Kesovija 23. januara u Beogradu

BEOGRAD - Kraljica mediteranske šansone Tereza Kesovije održaće koncert pod nazivom “Još se srce umorilo nije” u beogradskom Sava centru 23. januara 2011.godine.

Istaknuta hrvatska umetnica koja je rođena u Dubrovniku, vraća se u Beograd posle dvadeset godina. Terezu će na njenom beogradskom nastupu pratiti orkestar Camerata Serbica.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/223561/Tereza-Kesovija-23-januara-u-Beogradu

Колега, ди ви живите?

U nesvesti sam.

A našao sam i intervju :

""Ne bih o razlogu zašto me nije bilo, ali sa puno ljubavi i iskrenih očekivanja radujem se ponovnom susretu. Ono je bilo okrutno vreme za dobre ljude", rekla je Kesovija (72), a onda zapevala: "Prijatelji stari, gdje ste".

Ona je rekla da je ova konferencija za medije možda i presudna za njen koncert, jer od sredstava informisanja zavisi šta će ljudi u Srbiji misliti o njoj.

"Da li sam se prodala, da li sam došla sa nekom namerom? Ne, moje srce je na dlanu, čak i oni koji su učinili zlo u mom domu su to učinili, jer možda nije imao ko da ih voli", rekla je Kesovija čija je kuća u Dubrovniku za vreme rata bila pogođena.

"DA, REKLA SAM DA NIKADA NEĆU PEVATI U SRBIJI!"

Iako je zamolila novinare da "ne pričaju o politici" i rekla da neće odgovarati na pitanja zašto je nije bilo i zbog čega je dala izjavu "Slobodnoj Dalmaciji" da nikada više neće pevati u Srbiji, Tereza se ipak dotakla i ove teme..

"Tačno je, rekla sam da nikada neću pevati u Srbiji, ali morate da se stavite u moju kožu", rekla je Tereza. "Nikada nisam nikome učinila i zlo i onda dođem ispred nečega što je nekada bio moj dom...videti to je dovoljno da izgovorite nešto što nikada u normalnom stanju ne biste izgovorili. Onda prođu godine, i shvatite da ima toliko ratova, bolesti, ljudi umiru na putevima...a mi bi trebalo da se mrzimo?! Verujmo u ljubav. Želim da uzvratim ljubav ljudima koji i mene vole! To je bio razlog da dođem".

Kesovija dodaje i da je suvišno pričati o mržnji i ljubavi između Srba i Hrvata, jer "bog nije stvorio Hrvata, Srbina i Bošnjaka već čoveka", jer je "turizam odavno zaživeo, predsednici Tadić i Josipović su posetili Hrvatsku, odnosno Srbiju...", a tu je i Prosinečki."

http://www.mondo.rs/s192113/Muzika/Tereza_Kesovija_vec_zapevala_u_Beogradu.html

Da joj se prešjednik najljepši prosrpski nije izvinuo ? :eek:

Колега, ди ви живите?

Tereza Kesovija 23. januara u Beogradu

BEOGRAD - Kraljica mediteranske šansone Tereza Kesovije održaće koncert pod nazivom “Još se srce umorilo nije” u beogradskom Sava centru 23. januara 2011.godine.

Istaknuta hrvatska umetnica koja je rođena u Dubrovniku, vraća se u Beograd posle dvadeset godina. Terezu će na njenom beogradskom nastupu pratiti orkestar Camerata Serbica.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/2235...ara-u-Beogradu

Који блам - а какве је све изјаве давала о Србима и Србији... страшно... само ме интересује та "ПУБЛИКА" - ти безмозговићи који ће још да плате да би тој лопати тапшали... то ће сигурно бити СПС-овци и остали антисрби...

Који блам - а какве је све изјаве давала о Србима и Србији... страшно... само ме интересује та "ПУБЛИКА" - ти безмозговићи који ће још да плате да би тој лопати тапшали... то ће сигурно бити СПС-овци и остали антисрби...

Ja mislim da su to sve Hrvati koji stanuju u Beogradu.

Mislim, Tereza je fina (bila), ali sta joj je trebao taj politicki angazman?

То је само још један показатељ да је београдска еуропска власт састављена од звери у људском обличју.Боли њих за људе,какво Краљево, па десет година они роваре и сеју беду,отимачину и смрт. Важније им је да се додворе себичним болидима који гласају за њих и наставе своју деструктивну мисију.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ekonomija/104274/Za-praznicno-ukrasavanje-grada-24-miliona-dinara 240.000 evra za ukrashavanje grada? Nisu mogli da Kraljevu upute 100.000 i da od ostatka ukrase grad? Malo li je 140.000?

ma daj bre tebra shta je to za Srbiju ima sija ko new york..
a shto po tom istom ukrashenom gradu bleji preko par hiljada dece beskucnika
deca beskucnici u zemlji sa belom kugom, da nije zalosno bilo bi smeshno
shamar u lice dusanovoj srbiji
i shto se krade na osmeh po toliko iz resursa i ministarstva to je ko ono opusteno

Sto jel i ta Kesovija klala nevinu srpsku nejač? :think:

Можда и није, али је чињеница да се доводе неке, како би мој отац рекао, испушене муштикле да подсећају југоносталгичаре како је некада било лепо и како нема везе што су све фирме по Србији покуповали бивши "народи и народности".
Него, када ће Тозовац да запева у Сплиту? Да нам је грам национализма Хрвата...

Grad da se "okiti" sa visećim kinezima
Sa tim parama da se okreči musavi i oronuli Beograd
Mišković i Beko da se odreknu toplog obroka za ovaj mesec za pomoć Kraljevu...
(problem rešen...mission accomplished !)

Back